Şimdi Ara

iPhone 5 'tam istediğim gibi olmuş' diyen benden başkası yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şu an Android kullanıcısı olduğumu belirteyim. Birkaç yıl önce ilk çıktığında iPhone 3G almıştım, ama o zaman App Store bile yoktu ortada. Dokunmatik cihazların geleceğini görmem açısından yardımcı olmuştu ama tabi video bile çekemediği için sattım gitti. Bir daha da iPhone almadım. Android kullanmaya başladım. Yalnız iki tarafında gelişimlerini, haberlerini yakından takip ettim, fırsat buldukça cihazları kurcaladım vs. İki tarafında fanatiği değilim, hangisini beğenirsem onu alırım.

Herneyse, iPhone tam istediğim gibi oldu dememin nedenine gelirsek;

Ekran büyüdü, hem de cılkı çıkmadan büyüdü. Bence şu an ki hali ideal. 3.5" küçüktü, en boy oranı da kötüydü bana göre. Şu an hem kullanım açısından yeterince büyük, hem orantılı, hem de taşıma açısından ergonomik oldu.

Eksiklik olarak gördüğüm kulaklıkları geliştirildi.

Safari çok hızlandı. (Android'e göre oldukça vasattı bu konuda)

Kamera artık yeterince iyi.

Cihaz düşmelere dayanıklı hale geldi. (Boya atıyor diyorlar ama en azından eskisi gibi cam çatlamıyor.)

Cihaz çok ince ve hafif.

Kısacası, yeni, devrimsel bir özellik getirmese de bundan önceki modellerde eleştirilen bütün eksiklikler kapatılmış oldu bana göre. Yeni iTunes'un da hantallıktan uzaklaşacağı ve kullanıcı dostu olacağı söyleniyor. Şahsen ben şu anki iPhone modeline bakınca 'olmuş bu sefer' diyorum. Var mı başka benim gibi düşünen? Çıkar çıkmaz insanlar olumsuz eleştiriler yöneltmeye başladı. Ne bekleniyordu onu da anlamıyorum. Bu arada sizin iPhone 5'te eksik gördüğünüz yanlar varsa yazarsanız sevinirim. (iTunes bağımlılığı, bluetooth, Flash gibi klişe olmuş şeyler haricinde. Bunlar zaten değişmeyecek.)

• haritaları inceledin mi? bir başka apple fiyaskosu... apple alemi bunu da konuşuyor. direk çöp diyorlar eski google maps e göre... bunu söyleyenlerde benim gibi antİphone lar değil.

The world is a book, and those that do not travel read only one page.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

haritaları inceledin mi? bir başka apple fiyaskosu... apple alemi bunu da konuşuyor. direk çöp diyorlar eski google maps e göre... bunu söyleyenlerde benim gibi antİphone lar değil.

hocam google da appstore'a koymak için kendi haritalar uygulamasını geliştirdiğini söyledi. çıkınca onu kullanırız. o zamana kadar da yandex. zaten Apple bu işe yeni girdi, zamanla gelişecektir mantıken. google maps ilk çıktığında bu kadar iyi miydi sanki?

Orijinalden alıntı: VOLTA

quote:

haritaları inceledin mi? bir başka apple fiyaskosu... apple alemi bunu da konuşuyor. direk çöp diyorlar eski google maps e göre... bunu söyleyenlerde benim gibi antİphone lar değil.

hocam google da appstore'a koymak için kendi haritalar uygulamasını geliştirdiğini söyledi. çıkınca onu kullanırız. o zamana kadar da yandex. zaten Apple bu işe yeni girdi, zamanla gelişecektir mantıken. google maps ilk çıktığında bu kadar iyi miydi sanki?

avartarlarımız aynı da olsa ben de iphone 5i begenenlerdenim
  • iPhone 4S kullanıyorum cidden çok kötü olmuş apple maps ama app store'dan geçiçi olarak yandex maps indirdim gayet yeterli . Ve bu maps eksikliğini telefonu kötülemek için kullanmaları da çok saçma sadece artık yenildiklerini kabul edemiyorlar . Hem donanım hem yazılım hem de uygulama çeşitliliği konusunda daha iyi şuan iphone androidçilerin savunduğu güçlü telefonları artık güçsüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celaldk -- 23 Eylül 2012; 22:26:37 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Google haritalarını da Apple haritalarını kullanmıyorum,igo varken hiçbirine gerek yok bence.bu yüzden iPhone 5 de haritanın yetersiz olması benı pek enterese etmedi açıkcası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Punto Evo 1.4 Mylife S&S Dualogic 2011
  • iOS 6'da ne gibi bir sorun yaşadınız ki stabil değil diyorsunuz? Çökme falan gibi mi? Hiç böyle birşey okumadım. Birtek Maps beğenilmemiş gördüğüm kadarıyla. Zaten çok fazla bir özellik de getirmedi yani.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hurriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

• Ben de çok beğendim. 3gs'ten geçmeyi planlıyorum Türkiye'ye getirir getirmez operatörler.
  • Bende cok begendim ozellikelde siyahini ios6 yeni cikti buglar kapatilir appstore ve wifi hatalari 2 hafta icinde kapatilir haritada hizli bir sekilde gelisir cihaz zaten ucuyo tek sorun insanlarin acele etmesi 1 ay sonra hersey yerli yerine oturur

Edit:Tek eksisi fiyati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahoo58 -- 23 Eylül 2012; 22:45:52 >
    00110000 00110100 00110011 01100010 01100001 00110010 01100011 00110001 00110011 00110110 01100100 00111000 00111000 00110101 01100010 00110101 01100100 00110110 00110110 00110011 01100101 00110000 01100010 01100100 01100100 00111000 01100011 01100010 00111000 00111001 00110110 01100010
  • maps dışında iyi ama zaten ben maps'ı kullanacağımı sanmıyorum. eminim bir çok kişi de kurcalayacak ve kenara koyacak maps dışında herseyi iyi gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Öncelikle şu an Android kullanıcısı olduğumu belirteyim. Birkaç yıl önce ilk çıktığında iPhone 3G almıştım, ama o zaman App Store bile yoktu ortada. Dokunmatik cihazların geleceğini görmem açısından yardımcı olmuştu ama tabi video bile çekemediği için sattım gitti. Bir daha da iPhone almadım. Android kullanmaya başladım. Yalnız iki tarafında gelişimlerini, haberlerini yakından takip ettim, fırsat buldukça cihazları kurcaladım vs. İki tarafında fanatiği değilim, hangisini beğenirsem onu alırım.

Ekran büyüdü, hem de cılkı çıkmadan büyüdü. Bence şu an ki hali ideal. 3.5" küçüktü, en boy oranı da kötüydü bana göre. Şu an hem kullanım açısından yeterince büyük, hem orantılı, hem de taşıma açısından ergonomik oldu.

Cihaz düşmelere dayanıklı hale geldi. (Boya atıyor diyorlar ama en azından eskisi gibi cam çatlamıyor.)

Cihaz çok ince ve hafif.

Kısacası, yeni, devrimsel bir özellik getirmese de bundan önceki modellerde eleştirilen bütün eksiklikler kapatılmış oldu bana göre. Yeni iTunes'un da hantallıktan uzaklaşacağı ve kullanıcı dostu olacağı söyleniyor. Şahsen ben şu anki iPhone modeline bakınca 'olmuş bu sefer' diyorum. Var mı başka benim gibi düşünen? Çıkar çıkmaz insanlar olumsuz eleştiriler yöneltmeye başladı. Ne bekleniyordu onu da anlamıyorum. Bu arada sizin iPhone 5'te eksik gördüğünüz yanlar varsa yazarsanız sevinirim. (iTunes bağımlılığı, bluetooth, Flash gibi klişe olmuş şeyler haricinde. Bunlar zaten değişmeyecek.)

İos 6'da Bankalardan gelen sms'lerde sorun vardı , içeriği gözükmüyor deniyordu , ne durumda bilgi verecek varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: celaldk

iPhone 4S kullanıyorum cidden çok kötü olmuş apple maps ama app store'dan geçiçi olarak yandex maps indirdim gayet yeterli . Ve bu maps eksikliğini telefonu kötülemek için kullanmaları da çok saçma sadece artık yenildiklerini kabul edemiyorlar . Hem donanım hem yazılım hem de uygulama çeşitliliği konusunda daha iyi şuan iphone androidçilerin savunduğu güçlü telefonları artık güçsüz

ciddi misin?
  • Donanım donanım diye bağıran androidcileri bile susturacak güçte bir donanım var iPhone 5'in icinde. Ekranın uzamasını beğenmedim. Hiç gerek yoktu bence 3.5 inç gayet yeterliydi. Bari hem enden hem de boydan uzatsalarmis. Telefonun uzaması bence estetiği bozmuş. Haritalar uygulaması şimdilik bence de başarısız ve yetersiz ama ileride gelistirelecegine inanıyorum. Yeni lightning dock konektoru ve Apple earpod kulaklıkları cok güzel ve başarılı olmuş bence. Kullanıcılar Yeni Apple kulakliklarinin eskisine göre bariz daha iyi ses verdigini söylüyorlar. Telefonun kullanim performansin söylemeye bile gerek yok. Su an açık ara farkla dunyanın en stabil telefonu iPhone 5 oldu iPhone 4S'i tahtından indirerek. Telefonun incelesmesi ve hafiflesmesi de kullanimi kolaylastirmis. Arka kasanin üst ve alt cerceve disindaki kisimlarinin aluminyumdan imal edilmis olmasi telefonun dayanikliligini ve sikligini arttirmis bence. Genel olarak iPhone 5 bende cok buyuk bir hayranlık uyandırmadı ama kesinlikle kotu degil. Ve iPhone 4S'le arasında bariz farklar var en azından 4 ve 4S geçişinden cok daha başarılı bir geçiş oldu iPhone 5. Su an bana göre de dunyanın en mükemmel telefonu seçilirse bu iPhone 5'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyeux -- 24 Eylül 2012; 1:16:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yahooo58

Bende cok begendim ozellikelde siyahini ios6 yeni cikti buglar kapatilir appstore ve wifi hatalari 2 hafta icinde kapatilir haritada hizli bir sekilde gelisir cihaz zaten ucuyo tek sorun insanlarin acele etmesi 1 ay sonra hersey yerli yerine oturur

Edit:Tek eksisi fiyati

fiyatı uçuk rakamlardan inip normal rayına oturana kadar sorunları da çözülmüş olacaktır bence. 3GS gibi efsane bir modelin bizi beklediğine inanıyorum. yılbaşında 16gb 1800tl falan olsa çok iyi olurdu ama zor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: step-team

quote:

Öncelikle şu an Android kullanıcısı olduğumu belirteyim. Birkaç yıl önce ilk çıktığında iPhone 3G almıştım, ama o zaman App Store bile yoktu ortada. Dokunmatik cihazların geleceğini görmem açısından yardımcı olmuştu ama tabi video bile çekemediği için sattım gitti. Bir daha da iPhone almadım. Android kullanmaya başladım. Yalnız iki tarafında gelişimlerini, haberlerini yakından takip ettim, fırsat buldukça cihazları kurcaladım vs. İki tarafında fanatiği değilim, hangisini beğenirsem onu alırım.

Cihaz çok ince ve hafif.

İos 6'da Bankalardan gelen sms'lerde sorun vardı , içeriği gözükmüyor deniyordu , ne durumda bilgi verecek varmı ?

Bende bir sorun yok. Bazen mesajın üzerindeki bildirim silinmiyor mesajı okuduğum halde ama birkaç kez girip çıktıktan sonra düzeliyor.

• iOS 6 mukemmel iphone 4 kasmiyorparam olsa alirdim iphone 5 ama para yok

quote:

Orijinalden alıntı: celaldk

iPhone 4S kullanıyorum cidden çok kötü olmuş apple maps ama app store'dan geçiçi olarak yandex maps indirdim gayet yeterli . Ve bu maps eksikliğini telefonu kötülemek için kullanmaları da çok saçma sadece artık yenildiklerini kabul edemiyorlar . Hem donanım hem yazılım hem de uygulama çeşitliliği konusunda daha iyi şuan iphone androidçilerin savunduğu güçlü telefonları artık güçsüz

ciddi misin?

Dostum benchmark testlerine bak istersen donanım olarak ta güçlü pek çok telefondan .

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.