Şimdi Ara

sahibinden de dolandırıldım (7700k ve 1080ti) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
1
Favori
26.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başının gözünün sadakası olsun demekten başka çare yok.

ayrıntıları konuda anlatılmasa da yöntemi yeterince bildiğimden takip etmeyen uzman biri yoksa o para gelmez.

sırf bunlar yüzünden dinden soğuyorum..

allah olsa sırf benim beddualarla

urfalı apti gibi şimdi tır altında param parça etmesi lazım dı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı da get falan güvenilir demişler ona da inanmayın, ben psu yolladım yıllar önce , eskide aopen psular vardı, akranlarim bilir. 40 TL den verdim. Adam içinden birşey mi aldı bozdu mu ne yaptı bilmiyorum, geri yolladı 25 TL kargo parası verdim, üstüne de ürünleri bozup gönderdi. Bu da dolandırıcılığın farklı bir boyutu get ile satmıştım, adam parasını geri aldi, bana da bozuk psu ve verdiğim kargo parası kaldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selahattin haksız değil bencede sen adamı dolandırmaya çalışmışsın ürünün o fiyata olmayacağını bile bile.

Bak kardeşim bu malın ederi budur.

Atıyorum bir mal 1000₺ ise ikinci eli bunu 500₺ ye kim satarsa satsın vardır bir sıkıntı. Ne dersen de.

Valla ben 500₺ ye görsem derim açıkcası bu ne diye?

• paranı geri alırsın merak etme en fazla dava 6 ayda sonuçlanır. paranı geri aldıktan sonra nitelikli dolandırıcılık suçundan dava açılacak. daha sonra sen ayri olarak maddi manevi tazminat davası açıp tazminatını alırsın ancak bunları takip edecek sağlam avukatta ihtiyacın olacak. karşı tarafın üstünde mal beyanı yoksa bu işlerden anlayan icra iflas haciz avukatları var o halleder merak etme
  • 2 ay once Vallahi 5 bin tl ye linkini kayit ettim duserse fiyati alirim dedigim laptop 1 ay sonra 6 bin bir sonrako ay tam 7 bin tl oldu saka gibi 0 urun ler bu haldeyken kimse ucuzq mal satma hele elekttonik asla

Orijinalden alıntı: KISTIRIRIM

Yukarı da get falan güvenilir demişler ona da inanmayın, ben psu yolladım yıllar önce , eskide aopen psular vardı, akranlarim bilir. 40 TL den verdim. Adam içinden birşey mi aldı bozdu mu ne yaptı bilmiyorum, geri yolladı 25 TL kargo parası verdim, üstüne de ürünleri bozup gönderdi. Bu da dolandırıcılığın farklı bir boyutu get ile satmıştım, adam parasını geri aldi, bana da bozuk psu ve verdiğim kargo parası kaldı.
    Seri numarasını veya üzerine koymuş olduğunuz herhangi bir işaret ile göndermeden önceki ürünün fotoğrafı, varsa faturasının ıslak imzalı kopyası sizde fotokopili olanı karşı tarafta hali, kargolanmış halinin fotoğraflı kanıtlarıyla dava açarak bu durumdan karşı tarafı büyük yükümlülüklerle suçlu çıkartabilirsiniz. 40 TL için değmeyebilir belki ancak bu aynı şey arkadaşımın 1000 liralık corsair vengeance ram satışında denk gelmiştir ve get ile de olsa farklı bir ram ile değiştiğini seri numarasıyla çıkartarak süreci davaya kadar taşıyacağını beyan edip karşı tarafın da malını alarak hakkını aramıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 19 Mayıs 2018; 12:52:5 >

• Dostum psu bu adam kondensator çalmış içinden ama eyvallah bilgilendirme için

• Kardeşim geçmiş olsun öncelikle..

o para kimbilir senin icin ne kdr degerliydi.. Olan olmuş iş adli mercilere yansımış.. Nasıl olsa hakkını bir sekilde alacaksin dert etmemelisin.. Kendini uzme alt tarafi 2100 tl..

şeyin(...) davasi olmazmış bence sen de keyfini çıkar..İkibin liralık hayat tecrübesi oldu sana..

Ayrıca lom lom atanlara da uyarım büyük konuşmayın.. Arkadasta beni kimse dolandiramaz demiş ve durtmusler. Allah bu tip kötülerle karsilastirmasin demek bence daha doğru bir dua olur.. Tekrar geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar bu yeni bir yöntem değil, nüfusun az olduğu yeri yazıyolar, fiyatıda 3'te 1'i yazıyorlar ve GET ve kapıda ödeme yok diyorlar. Bu yöntemi bilmiyorken, aradım konuştum, detaylı adresi verin gelebilirim dediğimde baya küfür yedim.
  • Benim sınıf arkadaşım Sahibinden'de programlama sektöründe çalışıyor, onun bana verdiği öğütlere istinaden bilgilendirmek isterim. Kendi seri numaranızı sticker gibi yapıştırsanız dahi sizin bir kanıtınız olmuş oluyor. Seri numarası satacağın her ürünün olması gerek yoksa bile bir işaret ile get satışlarında malzemenin içinden araklanmasını önlemiş olursunuz. Oldu ki get satış sözleşmesiyle birlikte bu işin içinde yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız koz her zaman sizin elinizde olur.
    "Bugün göz yumduklarımız, yarın bize göz açtırmayacak olanlardır."
    Uygur Türkleri yalnız değildir
  • Çok geçmiş olsun da anlamadığım nokta bu parayı dershane ye vereceğim dediniz. E zaten adam malları yollasaydı bile gene parayı harcamış olacaktınız.

Ha yok ucuza buldum al sat yapayım düşünceniz vardıysa zaten ticaretin riskini öğrenmiş oldunuz.

Çok dikkat etmek lazım inşallah paranızı geri alabilirsiniz.

• Arkadaş dershane için okumak için para biriktiriyorrrrr buluyorrr ucuza iişlemciiiyiiii ekrannn kartiniiii basiyoorrrrr parayiiii alicam kullanicam alicam kullanicammmm diyorrrr ve ne oluyorrrrrr paraaaa ucupp gidiyorrrr kendisideee agliyarakkkk üzülerekkkk gittti paramm gitti dershane parasi aylarca topladigim para gittiii ahh ah ne yapayim ne edeyim kafami hangi taşaaaa vurayimmm diye söyleniyooo valla ucuza kapicam diyeee kaptiranlara aciyasim gelmiyoorrr allahh akil fikir versin...!!!!! Ramazan ramazan üç kağitcilari sevi dirip zenginleştirmeye devam edin...ayricaaaa bu kafayla okumayinnn arkadaş paraya yazikkk para zor kazanilir oldu bu parayla bişeyler kazanirim bi yere yerleşirim diye ortaliklarda gezme bence kurtlar kapar seni ruhun duymazz..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 19 Mayıs 2018; 14:23:50 >
  • Sinoptan 1600 TL'ye 1080 ti satan şahis benim bildiğim kadarıyla en az bir yıldır olta atıyor, arasıra ilanları görünce bunu yiyen var mı diyordum ama demek ki varmış, ilan resmen dolandırıcıyım diye bağırıyıor, 1 dolar 4,5 TL'ken birnin 1600 TL'ye 1080 ti satabileceğini düşünmen garip, technosistem bile bu kadar uçmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 19 Mayıs 2018; 13:37:51 >

• Amedra kullanıcısına yanıt
    Dostum, anladığım kadarı ile get sistemi güvenli falan demeye çalışıyorsun ama değil, ben get ile birşey satmiyorum, sattirmiyorum da, sistemin kendisi çelişkili alıcıyı korumaya yönelik, alıcı da üç kağıtçı çıkarsa her türlü patlarsin. Misal amfi gondereceksin önce içini açıp resimlerini çekip öyle mi gondereceksin, öyle yaptın diyelim içindeki sağlam parçayı sokup, bozuk parça takarsa gene anlayamazsın. Arkadaşına sahibinden.com da çalışırken bol kazançlar diliyorum. Ama arkadaşının orada çalışması , güvenli yapmıyor bu sistemi. Tartışma çıkarmamak ve uzatmamak adına son mesajım olduğunu bildirmek isterim.

• Kendini akıllı sanıyorsun, parayı sahibindene yatırmak varken, adamın hesabına yatırıyorsun. Bence gram akıl yok. Bu vakte kadar sadece kendini avutmuşsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 19 Mayıs 2018; 13:44:46 >
    Konsol - ps1 ps2 ps3 ps4
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.