Şimdi Ara

sahibinden de dolandırıldım (7700k ve 1080ti) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
1
Favori
26.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ava giderken avlanmış. En ucuz 1080Ti ilanı şu anda 3550TL. Bir tane de 3600TL'lik ilan var, gerisi >3800TL. 7700K'ya bakıyoruz, 1150TL'den başlıyor, birkaç ilan var, sonra 1500TL'yi geçiyor. En düşükten hesaplayalım, 3550+1150=4700TL. Başlığı açan bunları 2150TL'ye almaya kalkmış. Bunların bu paraya olmayacağı belli. Çalıntı mal olsa o fiyata vermezler. Basbayağı bu anlamıyor lan herhalde deyip piyasanın yarısından aşağıya almayı hayal edip atlamış sazan gibi. Hiç kusura bakmasın. Gerçekten eline ürünler gelseydi de "ehehe kerizin birinden yarı fiyatından ucuza aldım bunları" diyecekti muhtemelen. Akıl var, mantık var, En ucuz ilanlara göre 4700TL tutacak iki parçayı 2150TL'ye kim satar? Satarsa parçalar düzgün müdür diye alan hiç mi sorgulamaz? Ya ben seni ya sen beni dolandıracaksın deyip atlamış resmen. Bunun başka oluru yok yani.Madem paran o kadar değerliydi, hiç mi araştırmadın?

100.000 lira piyasası olan arabayı 45.000 liraya kim satar söylesenize? Görünce insan demez mi ulan bunda bir şey vardır, hayırdır bu fiyat neden böyle diye? Resmen ya ben seni dolandıracağım, yarı fiyatından ucuza alacağım ya da sen beni dolandıracaksın deyip bir risk alıp atlamış konu sahibi.

• Bende size bir örnek vereyim

Daha bugün konuştum MSI GTX 1060 6gb gaming x satıyor 1100tl , dedim get aç kredi kartı ile taksit ile alayım yok dedi çok geç yatırıyorlar parayı , dedim kartı yolla gelsin vereyim paranı 300 yolla dedi bugün kargolayim aramızda taksit yaparız ay başına kadar ödersin vs , bakın bu konuşmaya dikkat edin direk dolandırıcı bu bebe..

Eskiden bu kadar yoktu ama malesef doların yükselmesi ürünlerini 2. elde fahiş fiyata satmak isteyen çakallar yüzünden bu dolandırıcılık çoğaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi kardeşim sizde de hata var. Bu şekilde para yollamak da büyük yanlış. Yüz yüze alışverişte bile yalan söyleyen adamlar gördüm ben bu şekilde uzak mesafeden peşin para verirsen dahasını da yapar maalesef. İnşallah paranı alırsın ama artık yapmayın şunu. Bir şeyin fiyatı gereğinden fazla iyiyse uzak durun ya da görüp inceleyin öyle alın. Toplama telefonu Allah kitap yeminler ederek hiç açılmadı diye satmaya çalışan adam gördüm ben ki bu öyle serseri falan da değildi. Devlet memuru bildiğin memur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sething

hiç kimseden lafımı esirgemem.

sen veya başkası yazdıkalrımdan ne anlıyorsa o keyfi bilir.

20 yaşında adamsın biz sizin kafanızı kerpiç evlerde 10 yaşında yaşayıp dersimizi aldık.

sabah akşan ergen fotoları layklayacağınıza günde 5 10 dk nızı forumalrda insanalr ne konuşuyor ne oluyor bitiyora harcayın..

3k dan aşağıya suyu çıkmış ürün bulunmazken sıfır kutulu ürünü mal osla 1300tl ye satmaz.

adam 2k ya ilan açsa evini yıkarlar.

televizyon ve telefonla beyinleriniz öyle bir uyuşmuş ki

arama kutusuna dolandırılma kelimesini yazmak sureti ile bu tarz konuların nereye açılacağını bile bulamamışsın.

adam suriye sınırında sadece ilçe de eden satılık diye ilan açsa anında satılacak fiyata milyonlarca üyeli sitede bedava fiyata ilan açıyor itimat edip adama para yatırıyorsun.

ve şunu tecrübemle söylüyorum.

burda mağdur edilen adam mahallesindeki dolandırıcı esnafa eyvallahlar-reisler-abiler- çekip dürüst olana arkasından demediğini bırakmıyor.

o açıdan öylelerine müstahaktır dedim tekrar da derim

ve yine iddia ediyorum oı ürünü forumdan refli biri biraz daha yüksek fiyata satsa adamı soru ve nazlarla bıktırır ürünü kaçırırsınız.

bunun nedeni kendinizin potansiyel dolandırıcı olduğunu bilmeiz ve dolayısıyla düsüst adamda çelişkiler bulabilirken

dolandırıcıda bulamamanızdır

adamın madem düsüt olduğuna kanaat getirdin uleyn zaten beleş fiyat söyle açsın getini al.

2150tl nin getli maliyeti 2300tl

20 yaşında adamsın çalışmış para biriktirmiş kansızın birine paranı kaptırmışsın.

niyetin sonuca etki etmez ama eleştirilerin şekline etki eder.

sen aksini iddia etsen ve küçücük orandaki istisnai sınıfta yer alsan bile bu adama para kaptıranların çok büyük kısmı cahil buldum deyip alır satarım kafasıyla atlayan adamlardır.

bu iddialarımın kanıtları pm kutumda hala duruyor varsa isteyen şak diye yapıştırıveririm suratına

eleştirilerim serttir ama yanlış diyen varsa beri gelsin..

bunlar sadece sen için değil birilerine para kaptırdıktan sonra soru ve nbazlarıyla bizi bunaltan herkesedir.

neyi hakediyorsanız onu buluyorsunuz.

sen itin çakalı yurdu olmuş bu ülkede

numunelik

sen elbebek gülbebek nezih ailede yetişmişsen çok geçmiş olsun

ailene de saygılaırımı ilet.

buda son sözümdür

illa uzatacaksın.

1000tl lik ilana 800tl de teklif veririm..kibarca yazdığım sürece 500tl teklif veririm.

cevap hakkı da son söz de ürün sahibinindir.

madem mesaj atmışım devamını da paylaşta dişyalog kalitemizi arkadaşlar anlasın.

kısa mantıkla 4000tlde 800tl yapar

o kısa mantığınla 3200tl sadece kart yapar adam 3200tl den mi ilan açmıştı.

hangi akla mantıkla adamın kartı o fiyata satacağını düşünüyorsun.

hala daha fiyatla şunla bunla kendini pohpohlamaya çalışıyorsun.

sen bu kafayla 10.kezde dolandırılırsın..

ayrıca tekrar yazıyorum madem 2.elde ilan açmış ve benden mesaj almışsın ne diye orası dururken buraya konu açıyorsun

senin o para kaptırdığın adama allah rızası peşimi bırak dedirtmiş şahısım dostum kime ne anlatıyorsun..

başka yerde paylaştığımdan duranlardan

ki o şahıs %1000 bu foruma üye ve mesajlarımı da okuduğuna soyadım gibi eminim.

Boş adam ve bomboş bir yazı.

• ne kadar boş bi yazı adam'a sövüyor mu övüyor mu belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 19 Mayıs 2018; 14:29:54 >
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • zamanında 7700K sıfır hiç kutusu açılmamış yurt dışı ürünü satarken dolandırıcıların açtığı fake ilanları referans gösterip fiyat kırdırmaya kalkanlar geldi aklıma nedense

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2150TL parayı yatıdım.....

Ben 25 liraya RAM alırken "lan acaba?!?!" diyorum ram gelene kadar takıp çalıştığını görene kadar içim rahat etmiyor

Ssiz 2150 lirayı trink yatırmışsınız....

ne diyeyim İnşallah paranızı kurtarabilirsiniz

"Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by rulers as useful" Seneca the Younger
  • boşver hocam para azmış sittiret, memlekette ne kerizler var 15 20 bin TL eft yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes yazmıştır ama söylemeden geçemeceğim hadi o parçaların o paraya satılmayacağını bile bile kumar oynadın neyse de madem gelecek hayallerin var bu tür şeyleri düşünmemeliydin baştan sona saçmalık 4 yılda biriktirip uyanıklık yaparsan böyle kötü sonuçlar doğurur geçmiş olsun o para geri gelmez sana o adam bunu yaptıysa herşeyi göze almıştır

• sene olmuş 2018 hala ürün eline gelmeden para verenler var ilginç
    ne referansı arkadaşım referans mı kaldı bu devirde.

Oturmus sabahtan beri sen fikrini belirt diye bekliyordurm..

Bos yorum yazmaktan bosta ota cimene yaramayan sahis..

Orijinalden alıntı: sething

Senin gibi bos biri dolu gormus bos gormus cokta havamday di ya..

Oturmus sabahtan beri sen fikrini belirt diye bekliyordurm..

Bos yorum yazmaktan bosta ota cimene yaramayan sahis..
    Hadi abicim işine hadi

Orijinalden alıntı: helll_599

ne kadar boş bi yazı adam'a sövüyor mu övüyor mu belli değil.
    farkı anlayacak kapasiten yoksa kendini zorlama..

point kovalamaya devam et..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 19 Mayıs 2018; 18:16:54 >
    Ryzen 5900x / Asrock x570 Taichi / 16GB Vengeance Pro RGB 3800@CL16/ Asus PG278Q/ Gtx 1080ti / 960 Evo 500gb 660p 1TB WD Red Nas 8TB / TT Core X71tg / Nzxt Hue / SS Gold Strider 1200w / Be Quiet Dark Rock Pro 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Hadi abicim işine hadi

Alıntıları Göster
    nicki değiştirmişssin ama eleştiri seviyen aynı kalmayı bırak daha da düşmüş..

işimdeyim kardeşim sende işine bakıver..

varsa adama bi tavsiyen konu senin yoksa adamın konusunda milleti alıntılayıp 3 5 beğeni için fazlalık yapma.

söylemen yeterli tek üyeliğimle + nı basarım..

• Çakallık yapıp ucuza kapatmak istemenden dolayı doğal olarak seni keklemiş. Geçmiş olsun.

İlk öneri: Tanımadığınız kişilere TC kimlik numarası ve cep telefonu numaraları kullanılarak yapılabilen para transferlerini gerçekleştirmeyiniz.

İkinci öneri: Tanımadığınız kişilere kesinlikle para göndermeyiniz.

Üçüncü öneri: Aldığınız ürünün size teslim edilmesini garanti altına almak ve yaptığınız ödemenin güvenliği için alışverişlerinizde Güvenli e-Ticaret (GeT) sistemini kullanmaya özen gösterin.

Bu 3 öneri de size yapmayın diyor. Bir de başlığa sitenin adını koyup sitenin saygınlığını zedeliyorsunuz.

https://www.sahibinden.com/guvenli-alisverisin-ipuclari/

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Bende size bir örnek vereyim

Daha bugün konuştum MSI GTX 1060 6gb gaming x satıyor 1100tl , dedim get aç kredi kartı ile taksit ile alayım yok dedi çok geç yatırıyorlar parayı , dedim kartı yolla gelsin vereyim paranı 300 yolla dedi bugün kargolayim aramızda taksit yaparız ay başına kadar ödersin vs , bakın bu konuşmaya dikkat edin direk dolandırıcı bu bebe..

Eskiden bu kadar yoktu ama malesef doların yükselmesi ürünlerini 2. elde fahiş fiyata satmak isteyen çakallar yüzünden bu dolandırıcılık çoğaldı
    bu olayların çoğalmasının asıl sebebi kurun artması değil toplumun din yapısının artarken ahlak yapısının düşmesi ve nesillerin kuşak çatışması yaşamasındandır.

dolandırıcılıktan sabıkası olanların büyük çoğunluğu 20 yaş altı önemli kısmı 18 yaş altıdır.

inanmakta güçlük çekebilirisiniz ama ailecek bunu yapanı da gördüm.

dolandırıcılık yaptığında ulaştığınız ailesi kem küm edip ortamı yumuşatmaya mazeret uydurarak olayı meşru kılmaya çalışıyorsa (tecrübedir) o aile tepeden dolandırıcıdır

üniversite de okuyup dolandırıcılık yapan şahsın babası kız arkadaşıyla bi yemek yemiştir.

gençlerin yüzünü güldürmüşsünüz diyeoğlunu savunuyor öğreniyorum ki babası oğlundan fazla dava dosyasına sahip.

düşünün kü alıdeden bunu görerek büyümüş nesil kafası çalışınca millete neler yapmaz.

• 38 yaşındayım 96 yılından beri interneti aktif olarak kullanıyorum, teknoloji ile de çok haşır neşirimdir ama internetten sadece trafik sigortası ve benzeri şeyler için para transferi yaparım.

Dükkandan şaşmam, ürünü görüp satıcı ile konuşmam lazım benim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.