Şimdi Ara

sahibinden de dolandırıldım (7700k ve 1080ti) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
1
Favori
26.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
    satıcı şikayeti duydum teyip gönderdim içine benzer arızalı teyip koyup iade etmiş diyen biri vardı:)
    alıcı için kendim açısından sorun yaşamadım güvenli diyebilirim ikinci elin kurnazlıkları:==)
  • Bir urunu piyasa fiyatinin cok altinda sattigini iddia eden de, o fiyattan almak isteyen de es miktarda dolandiricidir. Bunu bu sekilde gormek istemeyip "ah canim parani mi kaptirdin kiyamam" diyen de dolandiriciliga meyillidir. O da denklemin saginda ya da solunda birgun yerini alacaktir.

Her zaman dolandirilma ihtimaliniz vardir, magazadan sifir urun aldiginizi sanarken bile dolandirilma ihtimaliniz vardir. Ancak olayi yukarida anlattigim sekilde gormeye basladiginiz gun dolandirilma ihtimaliniz cok azalacaktir.

Simdi karar sizin. Ister kafanizin dikine gidip konuyu acani magdur olarak gorun, ister dolandirici olarak. Nasil dusuneceginizin bana bir faydasi ya da zarari olmayacak, ben zaten mumkun mertebe bu denklemin hicbir tarafinda yer almam keza yaklasimim beni korur ama bu olayi yanlis yorumlarsaniz olan size olur.

Bir insanin dolandirici olmasi icin kanunlar degil benim yargim onemlidir benim icin. Kanunun sucsuz buldugunu suclu bulabilir ona gore tedbirimi alabilirim. Hepimiz kanunlara gore yasariz ama, kanun suc ve cezayi belirler, benim dusunce yapimi, deger yargilarimi degil.

• çete tam gaz..

1600 den artık açmayacaklarını söylemiştim..

sahibinden de dolandırıldım (7700k ve 1080ti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 29 Mayıs 2018; 21:35:5 >
  • Adam burda `Ben dolandiriciyim` diye bagirmis bildigin
  • Şimdi bu satıcı 1080ti ve 7700k yi 2150 ye yollasa dolandirilmis olacakti

''sazan avcisini sazanlamislar gordugum kadariyla''

Bu yuzden ederinin cok altinda olan ilanlar cok riskli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 2 parçayı o paraya alacağını zannetmek tam anlamıyla süzmeliktir.Daha ağır yazacaktım ama : )
  • İnsanlar birbirini aşağılamadan konuşsa, hem öğüt alan gücenmez hem hataya düşmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoiWoo -- 27 Temmuz 2018; 18:44:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu eleman yine ilan açmış.
  • vah vah kardeşim giden gitti yapacak bişey yok ders çıkarmaya bak. her alışverişinde bu aklına gelir senin zaten. daha uyanık olusun. geçmiş olsun!
  • Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    link?
  • 8700 ve 8700K için 700tl

GTX 1080 Tİ için 2xxxtl ilanları açmaya başladılar.

inandırıcı olmak için vga fiyatlarını yükselttiler ama cpu için 700tl de inata bindiler herhalde.

yarın 9900k 700tl ilanı görürsem şaşırmam.

not:sahibinden aktif veya deaktif hesabınızla ürün satışı yapmak için alt üyelik karşılığında size uçuk ücretler teklif eden şahıslara kesinlikle güvenmeyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1407F0A6B

link?
    Sahibinden'e dün 700 tl'ye sıfır i7 8700, 1600 tl'ye sıfır evga 1080 koymuş, mesaj attım uzun uzun bi şeyler yazmış, tercihen elden satıyorum, getli satış yapmıyorum, yok otobüse biner hafta sonu gelirim falan deme, önce para sonra sonra kargo şeklinde gönderiyorum, banka hesabımda dedemin soyadına kadar tüm bilgilerim var, kontrol edebilirsiniz falan demiş. Numarası da yazmıyordu hesabında, dedim ki hocam numaranızı verin bi konuşalım, yarın atayım paranızı, bi numara vermiş özel mesajda yarın öğlen 11 gibi müsaitim diye, öğlen 12 gibi baktım mesaj gelmiş aynı hesaptan, hesap çalındı inanma dolandırıcı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques Reverdi -- 4 Ekim 2018; 15:54:46 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.