< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 21 Aralık 2020; 3:27:15 > |
RX 6800XT Overclock test sonuçları (3d Mark eklendi)
-
-
ikinci mesaj reserve edilmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 4 Aralık 2020; 20:55:11 > -
3090ti olmuş senin kart.
-
-
Hocam sende nasıl bir GPU ve CPU var.Amiane tabirle 3090 ile 10900K ya nal toplatmıs.Helal olsun.
Ram gecikme suresini kac ms indirebildiniz?Oyunlarda acaba toplam prizden kac Watt tum sistem cekiyor.Bunu da yarıca merak ediyorum.
Yine 10600K ya gore tuketimi nasıl oluyor onu da bilmek isterdim.
Boostladıgında cekirdekler max kac MHZ goruyor?
-
Çekirdekler sabit 4.725mhz dostum. Aşağı yukarı bütün sistem 425 ila 500w arası güç çekiyor oyuna göre.
Timing olarak bu şekilde;
Öyle uçuk değerler değil yani. Cl 14-14-12-10 vb. uçuk değerlerde test ettiğimde bir getirisi olmadığını gördüm 4k için fazla kurcalamadım. Öyle yapsam 2k ve 1080p değerleri yükselir tahminimce.
-
Hocam ellerinize sağlık, testler için teşekkürler.
Kartın rakibine göre daha düşük güç tüketerek çıktığı fps değerleri ve oc potansiyeli muazzam
-
AMD sürücüleri de hallederse bu iş olmuş gibi gözüküyor.
Ayrıca farkettiğim şey, son 2-3 senede grafik anlamında öncesine göre inanılmaz atılımlar gerçekleşti. Baksanıza şu FPS'lere. Benim ultra + AA açık halde RX 570 ile 40 FPS falan aldığımı düşününce o kartlardaki güç inanılmaz geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Raytracing testi yaptınız mı hiç hocam? Raytracing performansına çok kötü diyorlardı bu kartların.
-
Yapmadım ama 3070den iyi 3080'den kötü gibi şimdilik.
Ayrıca bütün rt oyunları nvidia optimize şimdilik bu yüzden %100 kötü demek doğru olmaz. Önce biraz zaman vermek gerek amd'ye.
Bro bu kart çok aşırı güçlü fena güçlü yani o ne ya 4k da web sitelerinin verdiği 3090 sonuçlarını geçmiş ve insanlar sonuçta o skorlara bakıp 3090 ne kart yaa diyor 4k diyorum diğerlerinde genellikle zaten geçiyor.. Ev kullanıcısında 3090 daha iyi skorlar yapar mutlaka ama bu kart çok aşırı iyi olmuş acayip güçlü maşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 5 Aralık 2020; 1:42:50 > -
Bize bunlarla gelin.
Şanslı adamsın vesselam.
Kartın degerlerini gösterdiğin bir gpu Z de eklersen güzel olur. Bu değerlere direk bakınca çünkü 6900XT muamelesi görür kart. Kıyas yapılabilmesi için 1-2 oyunda da karttaki öc yinkaldirip getiri götürü şunu gosterebilirsin. Senin değerlere çıkmıyor her kart malum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 5 Aralık 2020; 2:46:11 >
valla kartınız imrenilecek derecede iyi. bir kaç sefer denedim ama 2550 mhz'lerin üstüne çıkamadım. rica etsem radeon'daki oc ayarlarınızı da paylaşır mısınız?
-
Sen bilirsin bu kartlarda driver problemleri var mı? Black screen falan diyordu biri.
-
Rtx 3080 de mi?
-
6800 serisinde.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
3090ti olmuş senin kart. |
|
|
Benzer içerikler
- termal pad önerisi
- geforce 940mx
- gpu ölçekleme açılmalı mı
- intel hd graphics 5500
- wattman hatası nedir
- radeon 780m
- rx 8000
- ekran kartı öğrenme
- 4060 ne zaman çıktı
- gpu ekran kartı mıdır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X