Bildirim
8800gtx OC li test sonuçları / 3D MARK2006 12308
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Emeğine sağlık mesut skorlar gayet iyi
Riva Tuner gts desteği vermiyordu gtx için farklı o/c yazılımlarına ihtiyaç kalmamış. Karşılaştırma açısından gts ile gtx arasında 3dmark01 ve 05 skorlarında büyük farklılıklar göremedim 03 ve 06 da arayı gayet iyi açmış ancak oyunlarda durum daha da farklı olacaktır.
Güzel çalışma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 28 Kasım 2006; 13:34:58 > -
Anakart la dün çok boğuştuk ama bugün itibari ile sorun kalmamış gibi duruyo :)
güzel değerler, oynadıkça bi miktar daha artacak gibi duruyo -
öncelikle emeğiniz için teşekkürler..
fakat skorlar beni şaşırttı..
@BeyazBüyü hocamın o/c lu gts testlerinden sonra gtx den çok şeyler bekliyordum..
2005 puanı tam bir hayal kırıklığı oldu ama 2006 da çok parlak değil bence..
sanki daha yolu var gibi geliyor bana.. -
nvidia kartların alayı 05 testinde kötü puan alıyor zaten, ben 03 ve 06'ya bakıyorum böyle durumlarda (moral düzelttiği bile oluyor) -
bence biraz daha bekleyin derim. kart daha çok yeni ve bu test değerleri bir miktar daha değişecektir.
ne şartlar altında çalıştığını görseniz daha çok hak verirsiniz.
sanırm speed-step yakında bi video inceleme hazırlayacak :) -
Değerler çok güzel elinize sağlık.Crysis çıksaydı ondan ssler verseydiniz tadından yenmezdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 28 Kasım 2006; 14:46:35 > -
evet güzel değerler testler için teşekkürler -
Sonuçlar oldukça iyi. -
Nebi haklı , 7900 serisi de ilk çıktığında yazılım desteğinden yoksundu kartlarıı bırakın overclock yapıp test etmeyi sürücü tanıtmak bile işkenceydi.
8800 serisi içinde kısmen aynı durum geçerli bir çok sürücü ve yazılım bu seriyi tanımıyor dx9.0c ile win xp tabanlı bir sistem ile test ediliyor kaldı ki vista ve dx10 bu platformlara hakim olmaya başladığı an skor ve performans farklarını hep beraber göreceğiz.
8800 serisi üzerinde kullanılan unified shader teknolojisini şu an kullanmakta olduğumuz yazılımlar tam anlamıyla kullanıp kartını performansını bize gösteremiyor.
Birileri 8800GTX' in üzerine boşuna 128 shader koymamış. -
8800 gtx 128 shader li ve x1950 xtx in neredeyse 2,hatta 3 katı shadere sahip x1950xtx in dengi kart degilki r600 çıksa 8800 gtx i silip süpürecektir benim görüşüm -
Mesut hocam eline saglık, güzel degerler...
Peki bu degerlerde gunluk kullanilabilir gibi duruyor mu? -
quote:
Orjinalden alıntı: EXPANDER
8800 gtx 128 shader li ve x1950 xtx in neredeyse 2,hatta 3 katı shadere sahip x1950xtx in dengi kart degilki r600 çıksa 8800 gtx i silip süpürecektir benim görüşüm
R600 64 shader -
r600 ün 64 shader oluşu da yeterli gelir ddr4 ramler kullanılacaksa adamların bi bildigi vardır elbete. unutmadan şunuda belirteyim 8800 gtx in 128 shader oluşu yinede crossfire edilmiş x1950xtx ile karşılaştırınca 3dmark 2006 puanı düşük kalıyor. arada pek bariz dudak uçuklatan fark çıkmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 28 Kasım 2006; 20:40:06 > -
İşte 2ghz gddr4 ram kullanan x1950xtx in 3dmark06 skoru
http://forum.donanimhaber.com/m_10243288/tm.htm
R600 gddr5 bile kullansa unified shader sayısı yarı yarıya düşük bu da demek oluyor ki oyunlarda 8800 görüntüyü çok daha iyi işleyecek. -
beyazbüyü ben üste crossfire sisteminden söz ediyordum [8D 8800 gtx 128 shader ile oldukça güçlü kart egerki x1950xtx i crossfire yapılandırması ile kullanılırsa 3dmark2006 puanı tek 8800 gtx den daha yüksek olacaktır
bunu demek istedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 28 Kasım 2006; 21:18:34 > -
Valla skorlar güzel ellerinize sağlık mesut/nebi....
Kartların sürücüleri ve o/c programları oturdukça skorlar artacaktır... Ama şu bir gerçek ki (en azından bence) GF 7XXX serisinde hala ATI kartların AA performansı çok daha üstündü umarım bu 8XXX lerde değişmiştir... 4X AA da bile Nvidia kartlarda kenarlarda tırtıklar görmek beni hep üzdü... -
java katılıyorum zamanında 7900 serisi yokken gittk 7800 serisi aldık most wanted da az da olsa tırtık gözüküyodu -
Güzel skorlar.Test için teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: xms
Mesut hocam eline saglık, güzel degerler...
Peki bu degerlerde gunluk kullanilabilir gibi duruyor mu?
Günlük kullanıma bu gün başlarım hocam. Hele bi senle buluşalım
Benzer içerikler
- plastik hangi boya ile boyanır
- termal macun yerine ne kullanılır
- kuru buz nerede satılır
- perçin nasıl sökülür
- saf alkol
- sıvı metal
- overclock nasıl yapılır
- en iyi laptop soğutucu
- termal macun önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X