Şimdi Ara

RTE: Sizin hayatınızda sadece Gaz Lambası vardı! Size elektiriği biz getirdik!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://x.com/i/status/1925961995448172622

Sizin hayatınızda sadece mum vardı! Gaz lambası vardı! Size elektiriği biz getirdik!

zener diod üretemeyen ülkenin yerlı mıllı ürettiğine inana kitle, buna da inanır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam her 3-4 senede bir dansöz kıvırtması yaptığı için 3-4 sene önceki videoyu getirmenin bir anlamı yok. Evet haklısın.

Gören de 3-4 sene önce ülkeyi bu adam yönetmiyordu sanır.

Alıntı

metni:
    Bizim işimiz var. 10 bin megavata Türkiye’nin enerjisini çıkaran iktidar biziz. Sizin hayatınızda sadece mum vardı, gaz lambası vardı. Biz ise bunu işte bu hale getirdik." diye konuştu.

Yalan söylemiş işte. Yok sadece mum varmış da bilmem neymiş...

Hem madem 3-4 sene önceki video neden savunmaya geçiyosun.

Muhalifler gene zora mı düştü acaba nedir ?

3-4 sene önceki videoları KIRPIP- KESİP - ÇARPITIP yayınlayarak ALGI kasma derdine düşmüş bazıları...

2022 yılının videosu o ve ÖNÜ -ARKASI VAr öyle boş algı kasmaya çalışmak yakışmıyor 10 sn ye üstünden... Videonun uzun halini bulamadım ama metni buldum.

KK'nin Nükleer Santrali kötülemesi üstüne yapılmış bir konuşma ve içeriği şu şekilde:

Ülkenin en büyük ikinci partisinin başındaki kişinin, dünyada yaşananları, olup bitenleri yok sayarcasına Türkiye’nin nükleer güç santrali projesini de karalamaya, kötülemeye çalıştığını belirten Erdoğan, "Eline, diline dursun. Eğer arzu ediyorsan Akkuyu uzak değil, Akkuyu’ya gidersin, bizim nükleer enerji santrali ne durumdaymış onu yerinde görürsün. Çünkü hayatında sen nükleer enerji santrali nedir görmedin, bilmedin bilmiyorsun. Bak Bay Kemal, şimdi yakında ikinci nükleer enerji santrali de geliyor. Biz durmuyoruz, çalışıyoruz. Bizim işimiz var. 10 bin megavata Türkiye’nin enerjisini çıkaran iktidar biziz. Sizin hayatınızda sadece mum vardı, gaz lambası vardı. Biz ise bunu işte bu hale getirdik." diye konuştu.

https://www.akparti.org.tr/haberler/cumhurbaskanimiz-erdogan-turkiye-genc-is-adamlari-konfederasyonu-genel-kuruluna-hitap-etti-02022022-153549/

quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

"Türkiye’nin enerjisini çıkaran iktidar biziz. Sizin hayatınızda sadece mum vardı, gaz lambası vardı. Biz ise bunu işte bu hale getirdik.""

akapenin kendi/resmi sitesindeki konuşma metni.

Biri sana bunu derse ne anlarsın?!

Bunun bir - ilerisi.

Siz maymundunuz.biz kutsal dokunuşla ana bacınizı dürtmemenizi sağlayan bilinci verdik. 

• RTE: Sizin hayatınızda sadece Gaz Lambası vardı! Size elektiriği biz getirdik!
  • 2000 den önce televizyonda çizgi film izliyordum mumla.

• RTE DEN once turkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhalifler gene zora mı düştü acaba nedir ?

3-4 sene önceki videoları KIRPIP- KESİP - ÇARPITIP yayınlayarak ALGI kasma derdine düşmüş bazıları...

2022 yılının videosu o ve ÖNÜ -ARKASI VAr öyle boş algı kasmaya çalışmak yakışmıyor 10 sn ye üstünden... Videonun uzun halini bulamadım ama metni buldum.

KK'nin Nükleer Santrali kötülemesi üstüne yapılmış bir konuşma ve içeriği şu şekilde:

Ülkenin en büyük ikinci partisinin başındaki kişinin, dünyada yaşananları, olup bitenleri yok sayarcasına Türkiye’nin nükleer güç santrali projesini de karalamaya, kötülemeye çalıştığını belirten Erdoğan, "Eline, diline dursun. Eğer arzu ediyorsan Akkuyu uzak değil, Akkuyu’ya gidersin, bizim nükleer enerji santrali ne durumdaymış onu yerinde görürsün. Çünkü hayatında sen nükleer enerji santrali nedir görmedin, bilmedin bilmiyorsun. Bak Bay Kemal, şimdi yakında ikinci nükleer enerji santrali de geliyor. Biz durmuyoruz, çalışıyoruz. Bizim işimiz var. 10 bin megavata Türkiye’nin enerjisini çıkaran iktidar biziz. Sizin hayatınızda sadece mum vardı, gaz lambası vardı. Biz ise bunu işte bu hale getirdik." diye konuştu.

https://www.akparti.org.tr/haberler/cumhurbaskanimiz-erdogan-turkiye-genc-is-adamlari-konfederasyonu-genel-kuruluna-hitap-etti-02022022-153549/

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Adam her 3-4 senede bir dansöz kıvırtması yaptığı için 3-4 sene önceki videoyu getirmenin bir anlamı yok. Evet haklısın.

Gören de 3-4 sene önce ülkeyi bu adam yönetmiyordu sanır.

Alıntı

metni:
    Bizim işimiz var. 10 bin megavata Türkiye’nin enerjisini çıkaran iktidar biziz. Sizin hayatınızda sadece mum vardı, gaz lambası vardı. Biz ise bunu işte bu hale getirdik." diye konuştu.

Yalan söylemiş işte. Yok sadece mum varmış da bilmem neymiş...

Hem madem 3-4 sene önceki video neden savunmaya geçiyosun.

• mechatengu kullanıcısına yanıt

Yaa sen şaka mısn ?

Emekli Maaşlarına Az Diyen Vatandaşlara Seslenen Erdoğan Elektriği Ben Buldum Dedi ve bunu dedi diye 2022 yılındaki videodan kırpılan kesilen yeri yayınlıyorlar sizde savunuyorsunuz.

CHP genel başaknını eleştiriyor orada ve Nükleer santrali anlatıyor farkındaysan konuşmanın tam metninide attım orada.

Yoo yalan fladna söylemiyor siyasi bir gönderme var orada CHP en son iktidar olduğunda ülkede gaz lambası ve mum vardı yalan nerde burda ? 1920-30 lardan bahsediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gece köylerde bir komşuya giderken seyyar gaz lambası vardı, onunla giderlerdi, güzel günlerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP'den önce Steve jobsun bile iPhone'u yoktu.
    Kimse aksini iddia edemez.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Olum ben emekli falan dedim mi?

Ben senin attığın texte yorum yaptım.

"Eline, diline dursun. Eğer arzu ediyorsan Akkuyu uzak değil, Akkuyu’ya gidersin, bizim nükleer enerji santrali ne durumdaymış onu yerinde görürsün. Çünkü hayatında sen nükleer enerji santrali nedir görmedin, bilmedin bilmiyorsun. Bak Bay Kemal, şimdi yakında ikinci nükleer enerji santrali de geliyor. Biz durmuyoruz, çalışıyoruz. Bizim işimiz var. 10 bin megavata Türkiye’nin enerjisini çıkaran iktidar biziz. Sizin hayatınızda sadece mum vardı, gaz lambası vardı. Biz ise bunu işte bu hale getirdik."

Eğer Tayyip gerçekten bunu söylediyse çok ciddi batırmış. Ama asıl sıvama ne biliyor musun?

Senin bu yazıyı savunucam derken sıvama şeklin.

CHP'nin en son iktidar olduğu yılı alalım 1920-30 değil 1950 bir kere. 1950 yılında Türkiye'de elektrik var mıydı? Vardı. Yalan söylemiş mi? Evet yalan söylemiş.

1950 yılından beri iktidarda olmayan bir parti sırf kendi iktidarında ülkede nükleer teknoloji yoktu diyer nükleer santral ile ilgili bir eleştiri getiremez mi? O zaman mesela hiç iktidar olmamış bir parti kendi iktidarında hiçbişey olmadığı için hiç bir eleştiride bulunamaz iktidar politikalı ile ilgili.

Ne kadar aciz bir durumdasın farkında mısın? Şu savunmayı iki ihtimal var. Ama o iki ihtimali yazmak istemiyorum. Şu an ceza almak istemiyorum senin gibi bir maaşlı için değmez.

Bence Türkiye'de hiçkimse Tayyip denen adamın söylemlerini savunmak zorunda kalmamalı. Para için bile değmez. Böyle saçma sapan durumlara düşüyosun işte.

• mechatengu kullanıcısına yanıt

Yaa ben neye cevap veriyom sen bakmıyon ki körlemesine saldıracan diye.

Konu sahibi konuyu ne diye açmış görmüyon mu...

2022 yılındaki videoyu montajlayıp algı kasmaya çalışıyor. Senin derdi üzüm yemek demek halen bağcı dövmeye çalışıyorsun.

ALENEN YALAN-DOLAN- MONTAJ işte bunda bile üstte çıkamya çalışıyorsunuz.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

"Türkiye’nin enerjisini çıkaran iktidar biziz. Sizin hayatınızda sadece mum vardı, gaz lambası vardı. Biz ise bunu işte bu hale getirdik.""

akapenin kendi/resmi sitesindeki konuşma metni.

Biri sana bunu derse ne anlarsın?!

• 80 lerde bizim dokunmatik televizyonunuz vardı.Almanyayi kiskanmiyorduk.Grundig marka Almanya'dan getirmisti babam.Mum felanda görmedik o dediği 60 lardaydi .

• Bazıları da siyah beyaz tüplü televizyonları renkli olsun diye cam takarlardı...

• valla, aqp'den önce insan gibi yaşıyorduk. net doğru bu. aklımızla dalga geçilmiyordu bir de.

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Hani "elektrik" kelimesi nerede geçiyor?

Ne kadar yalancı ve sahtekâr CHP hesaplarının olduğunu fark et hadi bana elektrik kelimesini göster

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Bu cümle ancak bu şekilde savunulabilir.

• RTE konuşmasında elektrik demiyor "enerji" diyor.

Sahtekâr CHP'li trol hesaplar ise yine yalan söyleyip enerji yerine "elektrik" diyor, çünkü enerji dese evet Türkiye artık doğalgaz buluyor petrol buluyor bu yüzden enerji dese doğruyu söyleyip algı yapamayacak.
    Öyle sahtekâr hesaplar ki şeytan önlerinde eğilir o derece.

• Yeni zamlar için teşekkürler reis, ne güzel de köklediniz 900-1000 olan fatura 1500 falan oldu sonra da birden 2500 gelmeye başladı.

Bu ülkenin vatandaşı olmak her sene daha utanç verici bir şey haline geldi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.