Şimdi Ara

İmamoğlu için yolsuzluk yalanı patlayınca bu sefer de 'metres' yalanını uydurmaya başladılar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• https://x.com/portovecchiaaa/status/1920026768007639095

İmamoğlu için hırsızlık vs yalanları patlayınca, diploma yalanının üstü kapatılamayınca ki mevcut yalandan hulusi akarın haksız geçiş yapan kızına bile sus pus çekiyorlarken; tüm bunların sonucunda troll hesaplar bu sefer de "metres" yalanını uydurmaya başlamışlar.

insanda az namus kavramı olur ki diğer mahluklardan ayrılabil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu iddiayı dillendiren bir siyasetçi veya gazeteci yok. Veya bir partiye yakın isim ben pek göremedim.

Bir kadın ile bir magazin hesabı atıyor bu iddiaları ortaya ve ADI BELLİ SANI BELLİ ... Twitter'da flan görüyorum arada videolar atıyor bir sürü iddialarda bulunuyor ama kesin belge bilgi sunamıyor öyle iş olmaz.

İmamoğlu ailesinin bu iddialara karşılık bu isme dava açması gerekir YALAN ise sözleri tazminat talep etmeleri gerekli. ( Çatır çatırda alırlar tazminatı bu arada iddiasını kanıtlayamazsa o kadın. )

Not: Bu arada bu metresi olduğı iddia edilen kişide dava açabilir bana iftira atılıyor diye. O kişinin hesabına baktım oradada bir durum göremedim açıkçası. Alenen isim vererek mesleğini resmini paylaşarak iftira atılıyor sonuç olarak. Bunlara çıkıp bir avukat eşiliğinde cevap verip anında dava açmaları gerekli...

Evet öyleyim.

Ne de olsa adaletin tek taraflı çalıştığı bir ülkede yaşıyorum. Çok mu şaşırdın?

Kendi bakanlığına fahiş fiyattan dezenfektan satmaya kalkan bakan ne soruşturma geçirdi, ne istifa etti. hala koltuğunda.

Melih Gökçek parsel parsel Ankarayı sattı, milyarlar değil, trilyonlar götürdü. Elini kolunu sallaya sallaya gezip, başkasının yolsuzluklarına yorum yapıyor.

Böyle adaletin olduğu ülkede savcı da ben olurum, hakim de ben olurum, avukat da ben olurum.

Muhalifler babası gibi savunmuyor. Bunca yazıdan anladığın bu mu? AKP nin her zaman başvurduğu iftira ve yalanlarına isyan ediyor.

Yolsuzluk yok, ispat edemediler, bu sefer de ahlaksızlıkla iftira atıyorlar. Bunu da kendileri yapmıyor, maaşlı trol maşalarını kullanıyorlar.

Kısacası AKP denilen metastazın ahlaksızlığından millet bıkmış durumda.

Anlamamakta ısrarcısın yani. O zaman Bilale anlatır gibi anlatayım....

Eskileri bırakamıyorum, çünkü ülkenin bugünkü durumunun sebebi, yapılan eski yolsuzluklar. Sokaklarda insanlar birbirini öldürüyor, kadın cinayetleri aldı başını gitti, çünkü eski hükümlüler, hala cezaevinde olmaları gerekenler, sokaklarda elini kolunu sallaya sallaya geziyor.

AKP nin ne olduğu belliyse, neyin peşindesin, neyi savunuyorsun?

Ben Ekremi sevmem, arkasından falan da gitmiyorum. Ekremde ego görüyorum. Yani tarihe geçecek olursa 2. Recep vakası olarak geçecektir tahminen.

Bu ülkede adalet yok, muhabbetten öte bir şey..... Adalet herşey demektir. İnsanların huzuru demektir. Saygı, hoşgörü demektir. İnsanların hayatta kalması demektir. Eşitlik demektir. Öyle muhabbet deyip geçilmiyor, sorun zaten bu, bu ülkede.

Bahsettiğin iddianame de, nasıl olsa uydurulacak. Fetöden ihraç edilen Amiralin mahkemesine benzeyecek.

Beni gördün mü?

Size benzettim.

Üzerimde üniforma var mıydı?

Vardı.

Peki ne renkti?

Beyazdı.

Emin misin?

Evet beyaz üniformaydı.

Beni ne zaman gördün?

Kasım ayında.

Emin misin?

Eminim.

Biz denizciler kışın siyah üniforma giyeriz. Beyazı yazın giyeriz. Kasımda üzerimdeki üniforma siyah olmalı.

Şimdi hatırladım, siyahtı üniforma.

Ama davette gördüm dedin.

Evet davette gördüm.

Biz davetlere beyaz üniformayla katılırız.

Tamam, tamam, eminim, beyazdı.........

İddianameymiş..... Boşversene.....

• Ahlaksızlar

• Bunlardan forumda bile var, 19 mart ana konusunda yazan üye görmüştüm, ahlaksızlık

• Bu iddiayı dillendiren bir siyasetçi veya gazeteci yok. Veya bir partiye yakın isim ben pek göremedim.

Bir kadın ile bir magazin hesabı atıyor bu iddiaları ortaya ve ADI BELLİ SANI BELLİ ... Twitter'da flan görüyorum arada videolar atıyor bir sürü iddialarda bulunuyor ama kesin belge bilgi sunamıyor öyle iş olmaz.

İmamoğlu ailesinin bu iddialara karşılık bu isme dava açması gerekir YALAN ise sözleri tazminat talep etmeleri gerekli. ( Çatır çatırda alırlar tazminatı bu arada iddiasını kanıtlayamazsa o kadın. )

Not: Bu arada bu metresi olduğı iddia edilen kişide dava açabilir bana iftira atılıyor diye. O kişinin hesabına baktım oradada bir durum göremedim açıkçası. Alenen isim vererek mesleğini resmini paylaşarak iftira atılıyor sonuç olarak. Bunlara çıkıp bir avukat eşiliğinde cevap verip anında dava açmaları gerekli...

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum, bu saçma sapan iftira yayılmadan dava açmalılar bence de.

• Bunlarda ahlak, onur, haysiyet yok. Bir de sponsorluk almış tweet e. Cumhuriyet tarihinde böyle rezil bir kitle görülmemiştir.

İmamoğlu için yolsuzluk yalanı patlayınca bu sefer de "metres" yalanını uydurmaya başladılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt

Belli ki aktrollerin bir kısmına bu iftirayı yayma görevi verilmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şakacı denilen şahıs beni din düşmanlığı yapmakla suçlamıştı. bu mu sizin dininiz ? bu mu sizin ahlakınız? allahın belaları. işiniz gücünüz fitne fesat iftira. millet sizin yüzünüzden dinden soğudu be. kimmiş din düşmanı??

• bu iddayı atan tipleride hiç akp liye benzetemedim gibi yalnız,kemalci çıkma olasılıkları olabilir yine iç mahalle savaşı yada prim kasıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Mayıs 2025; 18:33:57 >

• https://x.com/Ayse22Tc/status/1919805209351487885

Davalar açılınca bu muhtemelen fransız kaçkını hesabını kitleyip kaybolacak. işte savunduğunuz avrupa bu. solu ve yahudileri eleştiremezsiniz ama geri kalan herşey mübah avrupa'da:

• Gittikçe dibe batıyorlar. Attıkları iftiralara artık akp liler bile inanmıyor. Bu kadar aleni çamur at izi kalsın cılık yapılmaz

• Çok çaresiz olmalılar.

• O değil de konuya haber olan twiti atan CHP'li troll iyice uçmuş. Hala oyları Ekrem İmamoğlu'na vereceğiz diyorlar şaka gibi, adam an itibarıyla tescilli lise mezunu zaten CB adayı olmasına imkan yok.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Zalimin, zulümün, haksızlığın, kötülüğün karşısında olmak oy vereceğiz demek iyi niyet göstergesidir. Ayrıca hak ve adalet yerini bulursa Ekrem aday olur.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

sizin olmayan adaletinize göre öyle. normal adalet olsa imamoğlunun diploması geçerli. ama tabi kime ne anlatıyorsam..

• SISU kullanıcısına yanıt

Halen avrupanın orta çağdan kalma kralların hüküm sürdüğünü sananara laf anatma hocam

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

ben bunun ne halt olduğunu biliyorum da bakma işte. insanların sinir uçları ile oynuyor bilerek..

• SISU kullanıcısına yanıt

Yaw he he

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.