Şimdi Ara

bizim benzin almaya hakkımız yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 92 Model eski tip karbüratörlü ve lpg takılı bir arabam bar. Eski tip karbüratörlü ifadesini özellikle belirttim ki sıralı sistem önce benzinle çalışıp sonra gaza geçiyor sanmayın diye.
    Günlük toplamda 80 km. Elmadağ'dan Kırıkkale'ye işe gidip geliyorum. Depodaki benzin seviyesini yarının altına düşürmemeye çalışırım. Hem yolda kalmamak hem karbüratör benzinle de çalışıp temizlensin diye sık sık benzinle de sürerim arabayı.
    Geçen gün Irmak kasabasından geçerken BP benzinliğine benzin almak için girdim. Benzin pompasına yanaşıp araçtan tam inerken pompacı elini yanlamasına git işareti ile sallayarak bağırmaya başladı (sanırsın pompada yangın çıktı kaç canını kurtar diyor)" gaz yok bizde, biz gaz satmıyoruz......"
    Çok şükür lpg pompası ile benzin pompasını üstündeki yazıyı okuyup doğru pompaya yanaşacak kadar okumamız var. Kaldıki benzinliğe her giren illaki lpg alacak diye bir kural da yok, olsaydı bunlar lpg satmadığına göre benzinliği kapatmaları gerekirdi.
    Şimdi biz 92 Lada kullanıyoruz diye benzin almaya hakkımız yok mu? 92 lada değil de 2017 model aracı olanlar bile aracına lpg taktırmıyorlar mı? Sen kimsin kaç kuruş sermayen, malın mülkün var, çok zenginsin de benzinliğe geleni beğenmeyip burun kıvırıyorsun? O kadar zenğinsin millete tepeden bakıyorsun da niye 3 kuruşa o benzinlikte pompacılık yapıyorsun??????

• bizim benzin almaya hakkımız yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir duyar kasmak anlamadım, adam sana sonra benzin vermedi mi? Sen kim benzin kim falan mı dedi? Yoksa "ha abi gaz sandım kusura bakma" mı dedi? Sonra ne olduğu önemli, o model ve yaştaki araçların deposu yıllardır benzin görmüyor, senin aracı da öyle düşünüp boşa bekleme istemiş olabilir. Hayatta herşeye böyle içlenip sinirleneceksen işin var.
  • İşte milletimiz hep bu önyargıdan kaybediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesele elemanın benzin satıp satması veya benim benzin almayı başarıp başaramamam değil. BP gibi bir istasyonda pompacının araca yaklaşıp hoşgeldiniz, ne alacaksınız demeden o mesafeden lpg yok diye elinin tersini sallayıp yanındaki arkadaşı ile muhabbete devam etmesi. Olayın devamını sormuştunuz ya... o pompacı lpg yok yaptıktan sonra kornaya asılmamla başka bir pompacı geldi ve o verdi benzini.
    Yine yol kenarında adı duyulmadık olmasa da çok az olan kıyı köşe bir benzinlikte dün elime bezi alıp ön camı silmek istediğimde pompacı gelip "dur abi bu ayazda elini ıslatma ben sabunlu su ile silip temizlerim şimdi" deyip geçip kendi sildi.
    Birisi tvlerde sağda solda çarşaf çarşaf reklamı olan BP diğeri ......
    Şimdi diyeceksiniz ki o çalışanın ayıbı BP nin suçu ne? O çalışanlara devamlı olarak iç eğitim veren ve onların çalışmasını kontrol eden bp olduğundan çalışanı ile de o sorumludur. İçeri girip yetkili sorduğumuzda o saatte yetkili olmadığını şikayet varsa ara sıra geçerken uğrayıp müdürü yakalamamız gerektiğini söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostAssassin -- 9 Ocak 2018; 14:16:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.