Şimdi Ara

RS Servisleri Nasıldır? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
33.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    RC?
    Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowradiation

Mini onarıma giren çizikler için geçen hafta keşif yaptırdım ve randevu aldım RS Yenibosna dan ama ilgilenen kişi hiç güven vermedi, randevuyu erteledim. Aracım corolla, metalik gri renkte. Lokal boya yapılacak tamponlara, renk farkı olur ama zamanda fark kaybolur falan dedi. Tamponlar çok önemli değil ama içime sinmedi şimdilik. Metalik renk ile lokal boya yaptıran oldu mu acaba?

Ben gecen sene bu zamanlar rs y.bosna servisine aracimi verdim ilk araci teslim alirken servis danismani ilgili alakali ama sedece o kadar gerisi sansiniza kalmis..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arabamı mini onarım için götürmeyi düşünüyorum.
  • Kesinlikle uzak durulması gereken bir servisdir. Bakınız.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127854174
  • Ankara rs servisini kesinlikle onermiyorum ciddiyetten uzak insanlar giden varsa bilir resepsiyonda kendini birsey biliyorum sanan sarisin bir bayan sefleri emre bey mudurleri ugur bey hepsi de ciddiyetten uzak ve aracinizi hic etmek istiyorsaniz birakin octavia rs aracim vardi tamponda mini onarima verdim yarisinin rengi siritti bana hepsi icin oneri bile getirmediler uyarmadilar bir kac yil onceydi gecen ayda yeni aracim honda accord icin mini onarima gittigimde sarisin bayan cm lerden birseyler uydurmaya kalkti yanlis olcumlerle mini onarima aracimin hic biryerini sokmak istemedi ancak bilgim oldugu icin onceden dedikce tamam demeye basladi sonrasinda emre bey sefleri geldi ora olmaz bura olmazlarla aracdaki hic bir bolumu sokmak istemediler ustune mudurleri ugur bey kader kismet gibi sacma sapan bir aciklama yapti sonrasinda istanbul merkezlerine kendi cektikleri fotolarda dahil sikayette bulundugumda ugur bey sigortacima biz oyle demedik boyle demediklerle donuldu acikcasi ciddiyetten uzak insanlar mini onarima sokmak istemeyip kaskodan arac yaptirip daha cok maliyetle isi kapatmak islerine geliyor birde ben o tamponu mini onarimla yapsam daha kotu olacak catlayacak tinerle yapiliyor fln fln aciklama yapiyorlar aracin hic bir yeri mi mini onarima girmez ben kaskodan yaptirsam her yerde yaptiririm guven asla vermiyorlar ben olsam rs servisi onlardan alirim asla vermem birebir denilenlerin bir kismini ekleyebildim auto king en azindan bunlardan iyiydi anlasmali servis olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rs Mini onarım merkezlerinde yapılan işlemler Tramer'de çıkıyor mu ? Bu konuda bilgisi olan var mı? (Ray Kasko mini onarım hakkımı kullanmak istiyorum)
  • Arkadaşlar aramızda Aydın RS servis hakkında bilgisi, tecrübesi olan var mıdır ? Mini onarım için aracımı götürmeyi düşünüyorum...

YAzdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum . O şeref yoksunu kadın hala orda daha geçen hafta gittim . İşten anlamayan salağın teki . Üstüne yokuş üstüne yokuş yapıyor . Mini onarım diye birşey çıkarılmış bu bile ülkemizde ahlaklı şekilde uygulanmıyor . Çamurlukta bir yer yaptırmıştım 1 hafta sonra boyası attı neyle boyadılarsa . Tampondaki yerleri yok orası olmamış yok burası işlem görmüş mini onarıma girmez gibi saçma bahanelerle insanları enayi yerine koyuyorlar.
    Ankara RS Servisi tavsiye etmiyorum . Aldıkları araçları dahi düzgün kullanmıyorlar şerefsizler. Diyecek çok şey var maalesef haram yiyen bir iş yeri , ALLAH CC kat kat çıkarırda bu enayiler farkına varır mı başına gelenlerin neyden dolayı geldiğinden o meçhul..
  • ankara rs servisine verdiğimiz mini onarımdan tamponu boyanacak aracımızın, tamponu sökülüp takılırken oksijen sensörünü kırmışlar. bu da yaklaşık 1000 tl'lik bir parça. ben tavsiye etmiyorum, hakkımı da helal etmiyorum.

Orijinalden alıntı: mustizmir

İzmir RS için olumlu veya olumsuz paylaşımı olan varmıdır ?

Arabamı mini onarım için götürmeyi düşünüyorum.
    izmir için merak ettim durum nasıldır arkadaşlar?
    ileride işimiz düşerse bilgimiz olsun.
  • İşportadan hallice yerleedendir. Autoking + RS. Buralarda kuyruk olması da araç sahiplerinin mini onarım muafiyeti tuzağına düşüp ölücülük yaparak cehaletlerine kurban gitmelerindendir. Şikayeti bol leş firmalardır ikisi de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filo kiralık aracımla ufak bir kaza yaptım RS'ye yönlendirdiler, kapıyı ben boyasam daha temiz olurdu, aracın iç orta konsolunda bile toz boya vardı, koltuk döşemesi kapı içi her yer boyaydı... Tavsiye etmiyorum.
    Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R
  • Antalya RS Servisi hakkında bilgi ve tecrübe sahibi artadaşlar var mı ?
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.