Şimdi Ara

RS Servisleri Nasıldır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
3
Favori
33.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam cevabin icin tesekkur ederim.

Tamamen iyi niyetiyle çalışıyor işçiliği üst düzeye yakin

Kendisi aracımı 2 defa yaptı ilkinde ve ikincide de güzel işçilik yaptı

Kendisine guvenebilirsiniz on numara karaktere sahip

Buradan teşekkür ederim

Her sene uğrarım kendisine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgbayraktar -- 11 Şubat 2017; 12:45:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: djcetin

Merhaba arkadaşlar şimdi RS Maltepe şubesinin işçiliğimi iyi yoksa RS Yenibosna mı? ona göre aracımı götürüp bırakacağımda

maltepe'yi bilmem de yenibosna iyidir. benim parçaladığım tamponu minifikse soktu. bu arada golf tamponları da çok kolay parçalanıyormuş yani. kağıt gibi yumuşacık ve kağıt gibi yırtılıyor.
  • Araçta ki ufak tefek çizikler ve tampondaki sürtmelerden mini onarım kapsamında aracı yarin rs servise bırakacağım. Orjinalligi bozulmasın diye cizik le dolaşmak bana mantıksız geliyor sonuçta kaskoya bir dünya para veriyoruz. Gerçi adam hyundai renklerinde çok uğraşıyoruz dedi ton olarak ama hadi hayırlısı diyeceğim artık. Ton farkı çok oluyormu tecrübe eden varmı?

**Hyundai i20 1.2 Style+Pan**
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Saint_

Araçta ki ufak tefek çizikler ve tampondaki sürtmelerden mini onarım kapsamında aracı yarin rs servise bırakacağım. Orjinalligi bozulmasın diye cizik le dolaşmak bana mantıksız geliyor sonuçta kaskoya bir dünya para veriyoruz. Gerçi adam hyundai renklerinde çok uğraşıyoruz dedi ton olarak ama hadi hayırlısı diyeceğim artık. Ton farkı çok oluyormu tecrübe eden varmı?

Hocam gittiginizde detaylı bir bilgi verirmisiniz? Benimde aracım Hyundai ve ciziklerden boyatmam gerek

Bakalım hayırlısı. Sonuçları yazarım.

• quote:

Az önce bıraktım aracı ama çok endişeliyim. Araçla 2km nalbura gidecegiz gibi birşey söylediler. Boyayı nalburdan mı alcaklar anlamadim 😯

Valla Ankara'da Şaşmaz'da ki yerlerine bıraktım. 3 gün sonra aracı almaya gittiğimde aracımın ön park sensörlerinin yerinde olmadığını gördüm.Bir de diyorlar ki buraya öyle gelmiştir abi bizde olmaz. Kamera kayıtlarını çıkaralım bakalım dedim, ondan sonra abi eminsen biz bir daha baktıralım dediler. Sonra haaa evet aşağıdaymış bi çay iç hemen hallederiz dediler.

Orijinalden alıntı: harunresitz

quote:

Az önce bıraktım aracı ama çok endişeliyim. Araçla 2km nalbura gidecegiz gibi birşey söylediler. Boyayı nalburdan mı alcaklar anlamadim 😯

Valla Ankara'da Şaşmaz'da ki yerlerine bıraktım. 3 gün sonra aracı almaya gittiğimde aracımın ön park sensörlerinin yerinde olmadığını gördüm.Bir de diyorlar ki buraya öyle gelmiştir abi bizde olmaz. Kamera kayıtlarını çıkaralım bakalım dedim, ondan sonra abi eminsen biz bir daha baktıralım dediler. Sonra haaa evet aşağıdaymış bi çay iç hemen hallederiz dediler.

Aracı bugün Rs den teslim aldım. Yaptıkları boya 10 numara olmuş. Hiç farklılık yok gibi. Aracın orasında burasında taş çarpmalarından 3 5 yere de rütüş yapmışlar. Guzel de pasta cila çekmiş ler. Icerisini dışarısınıda güzelce yıkamışlar. İlk bakışta araç benimmi acaba dedirtti açıkçası. Çorlu Rs ye gerçekten saygı duydum.

• Bende aracımı yakın zamanda satmayı planlıyorum. Satış öncesi tamponları ve kısmi bir kaç taş sıyrığını rötüşleteyim diyorum. Temiz almıştım, benden sonraki kişiye de temiz gitsin. Şimdi yaptırsam sokakta gene durduğu yerde ufak tefek çizecekler.

Aracimin kaskosu axa, hasar mini hasar olarak gecer diye dusunuyorum. Kaskodan yaptirsam tramer kaydinda gorunurmu?

Arkadaslar aracin on tamponunu park ederken yerdeki tasa surttum. Surtme sonrasi tamponda soyulma meydana geldi. Bunu Rs servise getirsem yaparlarmi?

Aracimin kaskosu axa, hasar mini hasar olarak gecer diye dusunuyorum. Kaskodan yaptirsam tramer kaydinda gorunurmu?

Al autokingi vur rs servise

Orijinalden alıntı: intikam91

Bursa dakini kullanan var mı ? Nasıldır işçilikleri ?

Bende Egea'mı götürücem hocam mini onarım kapsamında siz götürdünüz mü? Deneyimleriniz nedir?
  • Mini onarıma giren çizikler için geçen hafta keşif yaptırdım ve randevu aldım RS Yenibosna dan ama ilgilenen kişi hiç güven vermedi, randevuyu erteledim. Aracım corolla, metalik gri renkte. Lokal boya yapılacak tamponlara, renk farkı olur ama zamanda fark kaybolur falan dedi. Tamponlar çok önemli değil ama içime sinmedi şimdilik. Metalik renk ile lokal boya yaptıran oldu mu acaba?

Ben Yenibosna RS den son derece memnun kaldım, Sigortam Eureko, mini onarım kapsamında hasarsızlık indirimini etkilemedigini ve tramer kaydına geçmediği bilgisini aldım.

İyi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NucleotidSound -- 22 Mayıs 2017; 17:41:41 >

Aracimin sol kapisinda ufak bir gocuk var. Daha once gocuk onarimi yaptiran varmi?

Mini onarım kapsamında arka tampondaki iki küçük delik düzeltildi. 3 günde vaktinde teslim edildi. İşlemde bir sıkıntı yok gibi lakin arabanın ön tampon altında 2 cm boyutunda küçük bir taş çiziği var, verirken böyle değildi diye hatırlıyorum. Bunun yanı sıra aracın el frenine ve vitesine, poşet geçirmeden dokunulmuş ufak tefek boya izleri var. İşçiliği iyi gibi görünüyor lakin diğer konularda özensiz gibiler.

Umarım konuya bakacak olan arkadaşlara yardımı dokunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi September_ -- 5 Haziran 2017; 3:34:55 >
  • ASLA GİTMEYİN. BEN NE OTO TAMİRCİSİYİM, NEDE KAPORTACI. AMA BU KARAD YUKARIDAN BAKAN BİR YER YOK. ARABAMI SİGORTA ARACILIĞI İLE YOLLADIM. ARABAMI 3 BÜJON YOLLADILAR. HATTA NE OLACAKKİ SERVİSTEN KAPORTACIYA KADAR 2 BÜJON BİLE GİDER DİYEN SERVİS MÜDÜRÜ VAR...

BUNLAR ARABA İMALATÇISINDAN BİLE İYİ BİLİYOR, ADAM BİLYA VE BALANS YAPIYOR, ARABAYI BALANS AYARI MIDIR NEDİR YAPTIKTAN SONRA 2 BÜJONLA KAPORTA TAMİRCİSİNE YOLLANABİLİR BİLE DİYOR,, EEE SONRA SENİN YAPTIĞIN İŞ AYNEN ORTAYA ÇIKIYOR...
    BUNLAR ÇOK PİŞKİN, TEKRAR ARABANIZI ALDIRALIM DİYOR, ( AKLIMA İLK GELEN GERİ DÖNDÜĞÜNDE FREN HORTUMUNUN YARI KESİK OLMA İHTİMALİ)

Veli bey RC yenibosna dan 28 dakikalık bir görüşme yaptık. aldığım cevaba göre Ürünün ihtiyaç duyduğu ( arızalı parçaların ) tedarik zorunluluğu kesinlikle RS firmasına ait değil, Peki sorarım sizlere sizin sarf malzemesi olarak yada sizin yapmış olduğunuz işlemlerde hasar gören parçalardan olan büjonların tedariği sizin gibi RC ismini taşıyan büyük firmaya ağırmı geliyor da takmadan yolluyorsunuz?? aldığım cevaplardan bir tanesi de kaportacının takıcağıydı, kaportacıya bildirdik diyorsunuz. Kaportacı mekanik tamirine baksaydı size yollarmıydı? Son olarak şimdi veli bey tekrar aradı, Teknik servis sorumlusu olduğunu söyleyen veli bey yanlış bilgi verdiğini yedek parçaların kendi firmaları tarafından tedarik edildiğini, ama kaportacıya 3 büjon olduğunu bildirdiklerini hatanın kendilerinden kaynaklanmadığını defalarca beyan ederek gerekenin yapabileceklerini bildirdi. Ayıptır ve RC firması, ``````hatadır olur özür dileriz, sonuçta bunu insan tamir ediyor, robot değiliz, siz nasıl arzu ediyorsaniz o şekilde mutlu etmeye gidelim````diyecek bir çalişaniniz yok. Telefonda iken aklı sıra yanındaki çalışanlara telefonda fırça atmaya çalışan çalişaniniz var.. bir de dedim ki siz büjon yollayın tamircime ben geçerken alıp takayım dedim, biz arabanızın aldiralim dedi. Bundan sonra hala güven duyulduğunu falan zannediyorsunuz. Ama hakkınızı yememek lazım, Aracın içinden birşey çalınmamış.. Yahu maddiyatinda mıyız biz bu işin? Ama çok üzgünüm sizler zerre kadar güvenilmeyeceği apaçık.Bilgilendirme akabinde gülden hanım diye biri hemen korumaya geçen kalkan gibi '' Ürünün nasıl geldiyse o şekilde gitmiş olduğu, eksik olan parçaların sorumluluğu onlarda olmadığını bildirmek için iletişimi geçiyor birde. Hiç bir şekilde fotoları bile incelemeden.. Zaten bilgisinin olmadığını sonradan ( zora kalınca ) kendileri de itiraf edip bilgi alıp döneceğini bildirmişti. Her neyse be bu yazıyı sosyal ortamda paylaşıp sizleri halka tanıtmak isterim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.