Yüzbaşı
02 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 63 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Merhaba arkadaslar 16 17 bin lira butcem var zorlamayla oyun cok oynamıyorum ama grafik tasarım video editleme photoshop ve guncel internet ve ofis gibi bircok program kullanıyorum laptop onerilerinizi alabilir miyim dusuncem en az i5 islemci 16 gb ram 500 gb ssd ve en az 11 nesil olmalı uzeri daha iyi ekran kartı 3050 daha iyi sanırım altı icin onerilerinizi alabilirim fikirleriniz degerli benim icin biraz da acil tesekkurler 

Cok profesyonel olmayan iş gorecek f/p denilebilecek hangimarka onerirsiniz neye dikkat etmek gerekir ? Fiyat olarak 250-350 TL bandında ne alınabilir ? Max extra, Maxstar , Attlas ,Anadolu strong , deko, pro jcb plus,bulldozer, grazier, gator, impact power, bohrer, staxx power , banco, italy style , assur pro, rowermax, jetta powertools, procat plus, leopard , darweek gibi markalar bu fiyat aralıklarında bilinen sitelerde...Acıkcası arada kendi aracıma yapacagım pasta cila işlemleri için uygun bir makina arıyorum. bilinen ikinci el sitesinde de dewalt ve makita gibi makinaların replikaları satılıyor bu fiyatlara ama kararsız kaldım ne onerirsiniz ?

Aracımın sağ ve sol yanları güneş solmasi ve çizikler nedeniyle boyatacagim boya sonrası ne zaman pasta cila yapılabilir ?

Merhaba , dh de de var yazmıs bircok kisi ama hepsinin de sayılı mesajları var cok inandırıcı değiller... cok gercekci gorunmuyor instagramda takipci satın almak veya begeni satın alma vaat eden sitelerin gercekligi var mı ? yada resmi yapan bir site var mı ?

evet baslıkta yazdıklarımın hepsinin fazlası var eksigi yok TR nin en iyi altyapısını kullandıkları ve son model modem diye ielttikleri bir yerde ikamet etmekteyim baska alternatifim olmadıgı için ttnet almak zorunda kalmıstım son 10 gundur 25 mbit hız dusumsuz full paket kullandıgım halde 10 gundur 3 4 mbitlere dusuyor cagrı merkezi standart kayıt giriyor sonra 444 0375 otomatik arıyor felan filan yogunluk olmasını anlayabilirim bu gunlerdeki yasaklar nedeniyle cogu kişinin evde olmasından kaynaklanan ancak ben 115 lira 25 mbit oduyor ve hz dusumsuz alıyorsam ve aksamları neti kullanamıyorsam ben boyle interneti napayım dunya ulkelerinin cogu 100mbit/s uzeri ile baglanırken biz 25 mbitleri cok hızlı deyip tonla para odeyip baglanamayan sinir harbi yasayan bir milletiz bişiler değişmeli artık ulkemizde

Merhaba

Alan adıma hosting olmadan mail nasıl alırım? Bilgi verecek arkadaslara tesekkur ederim.

Arkadaslar motor kismindan aracimin gicirtili bi ses geliyor bu ne sesi acaba?

https://youtu.be/kxK113kebYU
Octavia RS aracımın regülatörünü değiştirmem gerekiyor resimde goruldugu üzere iki üc gunde bir antifirize su eklemem gerekiyor kacırdıgı için...Ankara da yetkili bir atiker bayi bulamadım hepsi ayrı fiyatlar verdi ve hepsinin tavrındanda hıc hoslanmadım hemen hemen hepsinin de suratına bile insanların bakmaz , doymus havası var...

SR06 220 Kw ve SR06 300 Kw modellerine baktıgımda nette 250 ile 350 arası değişiyor netten alıp taktırmak mantıklı gelmedi garantili olması için yetkili servis tercih nedenim... 220 kw için 230 beygire kadar 300 kw için 300 beygire kadar olan araclarda kullanılır ibaresi yer alıyor ancak aracım su an 230 hp civarı goruyor gorustugum yerler farklı cevaplar verdiler regülatör secimi konusunda kafam karıstı..konuyla ilgili tecrubesi olan ve yetkili servis onerebilecek olan arkadas varsa sevinirim...

H4 led xenon almayi dusunuyorum lümen ve kelvin olarak hangisi tercih edilebilir...guclu aydinlatma icin tercih edilmesi gereken hangisi sizce
Lpg tank degisim suresi 15 yila cikti mi hala 10 yil mi
Birde silindir tupu simit tupe cevirmek istesek ne kadar maliyeti olur bir prosedürü var midir
Hakkında
Meslek: Öğretmen
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.357
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 61.003 (Bu ay: 749)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.