Şimdi Ara

RS Servisleri Nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
33.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maltepe rs servisten memnun kaldınız mı acaba? işçiliği boyasi vs. nasıldı?
  • Ben bugün aracımı aldım sol arka tamponda sürtülme vardı memnun kalmadım boyanmasını istemediğim sol arka çamurluk ve bagaj kapağında çok küçük çöküntü vardı onları düzeltememişler halbuki sırf onun için aracımı bu servise götürmüştüm boya yapılan parçalar pastalanmış gerisi öyle duruyor araçın dışı yıkanmış içi benim bıraktığımdan daha kötü durumdaydı sorduğumdada iç temizlik yapmıyoruz cevabı aldım kısacası hoşuma gitmedi ilgi ve alakaları
    la la la.
  • Bursa dakini kullanan var mı ? Nasıldır işçilikleri ?

Orijinalden alıntı: darkRider

Başka yorumu olan varmı diyerekten konuyu hortlatayım. Groupama poliçede autoking yazmasına rağmen rs servise yönlendiriyor

ben çok memnun kaldım . çamurluğum hem düzeltildi hem boyandı. hiç renk ayırmadı. servise gitsem hemen değiştireceklerdi.

Orijinalden alıntı: mylmz42

RS Konya bayisi hakkinda yorumu olan yokmu arkadaşlar.

auto king Konya ile arasında ne fark var bilen var mı bir de otto zenith diye bir yer varmış

VW için sizce hangisi ?
  • Metalik Yarış mavisi 2014 model aracım arka sağ kapı ve camurlukta göçük ve boya hasarı oldu. Sigorta Mini hasar ile tamir ettirdim. Düzeltme ve lokal boya yaptılar. Çok memnun kaldım. RT Yenibosna da yaptırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horilus -- 26 Şubat 2015; 11:19:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bnym97

quote:

Orijinalden alıntı: darkRider

Başka yorumu olan varmı diyerekten konuyu hortlatayım. Groupama poliçede autoking yazmasına rağmen rs servise yönlendiriyor

Hocam 2 kere verdik arabayı rs servise 1.sinde ufak tefek boya işleri vardı işçilikte çok güzeldi üstüne birde araba çıktığında bir güzel yıkamışlar pırıl pırıl teslim ettiler

2. seferde babam arabayı almak için biraz acele etti verdiğimizde cumaydı haftasonu girdi araya birde elektrikler gitmiş boya tam kurumadı temizlik yapamadık arabada yarın gel temizleyelim demişler diğer gün gitti tekrardan güzelce yıkayıp parlatmışlar arabayı

Diğer bayileri nasıldır bilmiyorum ama RS Tekirdağ/Çorlu bayisi gerçekten iyi bir yer sanayide 50 tl daha ucuza yapıyorlardı boya tonunu tutturamazlar diye korktu babam rs servise verdi

Arkadaşlar yukarıda yazdığım bu olumlu yoruma bir şey daha eklemek istiyorum.Geçenlerde arabayı satacağız yapılan işlemleri satıcıya göstermek adına bir kağıt alabilir miyiz gerekli kayıtlar tutuluyor mu diye mail attım bana geri dönüş yapıldı Çorlu bayisi el değiştirdi eskiden yapılan işlemin kaydını bulamasakta el değiştirdikten sonra yapılan işlemin kaydını buluruz dediler sistemden çıkmadı ve Çorlu bayisine mail atalım dendi 15 günü geçti hâla geri dönüş yapılmadı.

• Maltepe servisine gidecekler TUNGSTEN GRİ yada grinin tonlariysa araçları kesinlikle gitmesin
    Biraz sorun yasiyorum
    Genel merkeze sorunu ilettim gelişmeleri paylaşacağım
    Sorunu çözüme inşallah ulastiracagiz

Edit 08.09.2015. 11.25
    Az önce genel mudurlukten arandim çok ilgililer magduriyetimin giderilegi konusunda ikna ettiler
    Perşembe günü tekrar gideceğim servise
    Suanlik ilgi alakaları gayet güzel sorun anında
    Gelişmeleri paylaşacağım

EDİT 12.09.2015
    SAAT 14.08
    AZ ONCE ARABAMİ teslim aldım bu defa on numara yapmışlar az biraz hata var ama önemli değil
    Eski ve reni resimleri paylaşacağım müsait olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgbayraktar -- 12 Eylül 2015; 14:10:14 >
  • Memlekete giderken taş çarpması sonucu kartel delinmişti. Çekici ile aracı Samsun daki yetkili servise çektirdik, servis kartel değişecek parça elimizde yok 4-5 gün sürer dedi ama RS servisini önerdi, aracı çekiciden indirmeden Samsun RS servisine çektiler, gayet ilgili ve bilgililer, kartel çıkartılıp kaynak ile halledildi. Yağ, yağ filtresini servisden aldık aracı sabah 9 gibi götürdüm akşam 5,30 da bitirdiler. O zaman daha 12 bin kmde olan aracımı 30 bin km de sattım hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Ben iş acele olsun diye kasko dan yaptırmamıştım. Bana fatura ve kaskoya başvurmam için diğer evrakları aracın yapılmadan önceki ve yapıldıktan sonraki fotoğraflarını verdiler, isterseniz döndüğünüzde kasko dan yararlanırsınız diye. İstanbul dan gelmiş samsun da aracını yaptırmış biri olarak görüp nasıl olsa bir daha gelmez demediler, güzel işçilik ve ilgilenme ile ayrıldık RS servisten.

• arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.
    bu daha ilk mesajım o yüzden herhangi bir yanlışlık yapıyorsam veya yaparsam affola.
    bu zamana kadar donanım haberden birkaç konuda faydalandım ve artık bilgim olan bazı konularda benim de bilgi/tecrübelerimi paylaşmam gerektiği düşüncesindeyim.

konuyla ilgili olarak aracımı (2011 b7 passat 14.tsi bmt dsg kullanıcıyım) RS Ankara/şaşmaz'a götürmeden önce forumlarda araştırdım ve en detaylı bilgiyi yine her zamanki gibi donanım haberde buldum.
    genellikle olumlu yorumlar vardı ve aracımı RS Ankara/Şaşmaz'a götürmeye karar verdim. arabamın sağında solunda ufak tefek çizikler ve ezikler vardı ayrıca ön tamponda iki sis farının arasındaki ızgarayı ufak bi kazada kırmıştım. bütün bu işlemlerin yapılması amacıyla aracımız RS'ye götürdüm.
    ilk önce şaşmaz içerisindeki bulunması kolay yeri ve sıcak karşılamaları ilişkiye iyi başlamamızı sağladı:) (her daim çay kahve çeşitleri ve kuru pasta var:)
    sonrasında kaskom ile mini onarımdan en kapsamlı yapılabilecek ve cebimden en az para çıkacak şekilde uzman arkadaşlar tarafından hesaplama yapıldı.
    saolsunlar 3 günde arabam teslim edildi ve şu ana kadar herhangi bir sorun görmedim. boya ve kaporta işlemleri gayet iyi, ön tamponda da ekstra bi kaç problem çıkmış ama onları bana yansıtmadılar. kendileri halletmişler.

umarım faydalı olmuşumdur. bundan sonra da bilgim olan her konuda yardımcı olmaya çalışırım.
    bu arada RS Servis Şaşmaz'da İstanbul yoluna yakın çok daha büyük bir yere taşınıyormuş bilginiz olsun.

• Madem konu hortlamış bende tecrübemi paylaşayım.

İstanbul Maslak RS serviste , 2008 308 aracımın otoparkta sürttüğüm sağ arka kapısını mini onarım için RS servise bıraktım. Çok ilgili ve yardımsever bir yer. Zamansızlıktan aracımı alamadığım için 1 haftada fazladan muhafaza ettiler, teslim etmedende ic dış yıkamışlar. Yaptıkları işçilikte gerçekten çok iyiydi. Tavsiye ederim.
  • Bursa dakine uğramayında diğerlerini bilmem. Aracımın arka köşedeki ufak hasarı ve tamponlardaki çiziklerden dolayı bıraktım araç 20 gün yattı geldikten sonra tamponların vidalarının bile takılmadığını ve arabanın komple beyaz bir boya tabakası ile katlandığını gördüm. Şikayet ve her türlü hakaretten sonra tekrar tamire aldılar ama sadece boya tabakasını pasta ile gidermişler tamponlar sallanıyordu. Bende lanet olsun dedim aldım aracı. Araç Alfa 156 idi. Bırakmadan Alfa yapabiliyor musınuz dediğimde oradaki kadın ayıp ediyorsunuz bizim uzmanlık alanımız dediği arabanın 22 günde içine ettiler ve sayelerinde bir araba Nasıl mahvedilir öğrendik

Sonrada rs yapti oluyor..
    Bana yonlendirlen craftr volt minibusun tavanina dusen bir valizle devasa bir gocuk olusmus....auto king yapamayiz demis....sonra beni buldular... Bu arada oto kingteki gocukleri yapan teknisyende arkadasim olur...
    O arabayi yaparsan isime son vercekler...
    Biliyosun biz buyuk hasar yapamiyoruz...diyor......

psn: vedoo1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

tamponda sürtmelerden dolayı cizikler mevcut maltepde/ gülsuyu'ndaki Rs servise götürmeyi düşünüyorum yakın zamanda giden işcilikleri hakkında fikri olan varmı ?

Evet arkadaşlar varmıdır güncel aracını götüren ? bende gidicem araç apollo mavi ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.