Şimdi Ara

RS Servisleri Nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
33.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mini onarımlar tramere giriyor , sigorta şirketi değiştirilirse indirim kademesi 1 geriliyor .
    Görmedim , duymadım , bilmiyorum demeyin.

Orijinalden alıntı: L&M

Mini onarımlar tramere giriyor , sigorta şirketi değiştirilirse indirim kademesi 1 geriliyor .

eminmsiniz hocam ?

psn: vedoo1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

quote:

Mini onarımlar tramere giriyor , sigorta şirketi değiştirilirse indirim kademesi 1 geriliyor .

eminmsiniz hocam ?

Tecrübe ile sabittir.

Öyle nir şey yok uydurma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bundan hariç olarak bazı sigorta şirketleri (Örn. Groupama) senede bir defaya mahsus olarak yapılacak tamiri hasarsızlığı bozmadan karşılar. Ancak bunun için bazı şartlar getirir. En az %40 hasarsızlık diliminde olmayı ve tamirin kendi belirlediği serviste (şu an için bu servis Auto King) yapılmasını ister. Bu şekilde yapılan tamirler tramer'e giririlir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alphi3458

quote:

Öyle nir şey yok uydurma

Hadi bana bilip bilmeden terbiyesizlik yapıp uydurma diyorsun da buradaki kullanıcıları neden yanlış yönlendiriyorsun ;

Allianz
    Sampo Japan
    Axa

Hatta Axa minionarım ücretini geri öderseniz tramerden kaldırırırz diyede teklif sunan bir firma.

İşletmeyen benim bildiğim Garanti Eureko oda , eğer mini onarım hakkını kullanıpta 2.sene tekrar ondan yenilemez isen diğer firmalar indirim oranını bir üst kademeye çekiyor.

Sadece benim bildiklerim bu firmlar mini onarımı tramere işletirler.Diğerlerini hangi firmayı kullanıyorlarsa ve başlarından mini onarım hadisesi geçmişse ona sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L&M -- 11 Temmuz 2016; 14:55:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan26tr

Aracımda ki ufak bir göçük için, kaskomdaki mini onarımdan faydalanmak istedim. Müşteri hizmetlerini aradığımda, RS Servisleri ile anlaşmalı olduklarını öğrendim. Bu firmayı ilk defa duyuyorum. "Auto King" gibi işlev gören bir firma.
    Nasıl olduğunu bilen, daha önce kullanan birileri var mıdır? Tavsiye eder misiniz?

Benim aracın camurluğunu boyamışlardı.çok iyi işçilik çıkarmışlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Şaşmaz daki RS ye daha önce gittim. Auto King gibi önce hasar tespiti yapıp sonra randevu veriyorlar. İki sene önce gittiğimde sakindi. Bu hafta telefon ettiğimde (11.07.2016) Temmuz ayı dolu dediler.

Kaporta, boya vs. bu işlerden çok anlamıyorum ama boya yapılan yerde bir kusur gözlemlemedim. Bu sene tekrar gitmeyi düşünüyorum. Gidince tecrübemi paylaşırım.

Tramer konusu benim de kafama takıldı. Bu kadar kişi şikayetçi ise temkinli olmakta fayda var. Kasko şirketine göre veya tamir işlemini yapan servise göre farklı uygulamalar mı var acaba? Bu sefer üstüne basarak tekrar soracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LukeSkywalker -- 12 Temmuz 2016; 14:24:33 >
  • Ben 2 kez RS de mini onarım yaptırdım, 2sinde de özellikle kayde geçiyor mu diye sordum, geçmiyor dediler.
    5664 e mesaj atıyorum tramerde gözükmüyor.

2015 VW Golf 1.2Tsi Comfortline - Saf Beyaz
    2017 VW Passat 1.4Tsi Comfortline - Beyaz
    2018 VW Polo 1.0Tsi Highline - Beyaz

• Mayıs ayı içinde otomobilimde olan 2 çizik ve ufak bir ezilme için İkitelli Auto kinge gittim. Adam çiziklerin olacağını ezilme için mini hasara girmediğini ve 450 TL vermem gerektiğini (en az) söyledi. Bende kaskodan yapalım o zaman onu nasıl olsa kaskom var dedim. Adam abi bunun için kasko deldirmeye değmez seneye 1000 TL fazla alırlar dedi (keriziz ya). Ben randevu alıp tamam dedim. Sonra biraz daha araştırıp kaskomun RS servisleri ile de anlaşması olduğunu öğrendim. Hemen oraya gittim. Yine fiyat bekliyorum. Usta tamam bunlar mini hasara girer dedi. Randevu verdi 10 gün sonra aracımı verip 2 gün sonra da aldım. Mis gibiydi. Dediğim servis Yenibosna-Bahçelievler RS servisi. Yani kısaca Autokinge giderken dikkat edin. Tabii her servis aynı olmayabilir.

• groupama kasko sirketim daha once auto kingdeydi oraya asla vermeyin ankara auto king de arka tampon ve sag arka kapı hasarı vardı ıkısıde değişime gerek olmadan yapılacak işlemlerdi ama adamlar sag arka kapıyı değişim yapmıslar mahkemelik oluyordum işçiliklerinide dogru yapmamıslardı sonradan aracımı tekrar bırakarak yeniden yaptılar arka tamponu kapı değişimiyle kaldım asla vermeyin simdide mini onarım ıcın rs servise verdim karsılamaları cok da ıyı değildi ama işçiliklerni gorecegiz mini onarımda istedikleri gibi degerlendirmeye sokuyorlar gibi geldi bakalım gorecegiz işçiliklerini ayrıca bilgisi olan var mı bazı sigorta sirketleri sınırsız mini onarım hakkı getiriyormus
  • Ben de geçen hafta randevu alıp bu sabah aracımı Yenibosna RS servise bıraktım. Generali sigorta Otto Zenithle de anlaşmalı, önce cumartesi öğlen iş çıkışı İkitelli Otto zenithe gittim ki karşılama da üslup da rezaletti. Adam, orası olmaz burası mini onarıma girmez diyerek sizi resmen başından savmaya bakıyor. Sonrasında RS servise gitmeye karar verip Cumartesi 15:30'da Yenibosna servise geldim. (Cumartesi 16:00'e kadar çalışıyorlar) Öncelikle girişteki bankodaki güzel bayan güleryüzle karşıladı. Ardından da hasar tespit uzmanı Hakan bey ilgilendi. Adam çok tatlı dilli ve güler yüzlü; neresini gösterdiysem tamam dedi ve bana çok güven verdi açıkçası. Bariz çizikler vardı aracımda ve pasta cila da yaptırmaya karar verdim orada. Arka tampon, ön tampon komple boyanacak, sağ ön ve arka kapı yarım boyanacak, sol arka kapı boyasız göçük düzeltme yapılacak. Kaskom yeni bitti, bir kısmını geçen seneki bir kısmını da yeni başlayan poliçeden yapılacak. 150TL poliçe harici boya ücreti ve pasta cila boya koruma 200TL toplam 350TL verip aracımı Cuma ya da Cumartesi teslim alacağım. Karşılama mükemmeldi, umarım sonuçtan da memnun kalırım. Sonucu paylaşırım arkadaşlar sizinle de.
    Dip not: Komple tampon boyama ücretine 150-160TL fiyat veriyorlar. Kaskonuz olmasa da gidin burada yaptırın bence. Ben geçen sene İstanbul Sanko sanayide 250TL'ye boyatmıştım :(

• kısa bi süre önce Balıkesir RS servisini kullandım ve açıkcası memnun kalmadım, belki Balıkesir servisinden kaynaklıdır o yüzden genel konuşmak istemiyorum.

Kısaca yaşadıklarımı anlatayım, belki başka arkadaşlara yol gösterici olur.

Öncelikle aracımın ön tamponun sol kısmı ve sol ön çamurluğunda sürtmeye bağlı hasar mevcuttu. Sanayideki ustalar ortalama 400tl fiyat çıkardı, Rs servisi 900lira fiyat çıkarttı. Sanırım servise gitsem direk değişime gidicekleri için daha pahalı olucaktı, ben de hem kurumsal olsun hem de tamiratla halledeyim diye RS ile anlaştım.

Anlaşmaya göre aracın tamponu ve çamurluğu düzeltilecek, çamurluk ve ön tampon komple boyanacaktı. Ben lokal çözülebileceğini düşünsem de yaptıkları boyamaya 3 yıl garanti verdikleri için kabul etmediler lokal boyamayı. ben de kabul ettim. Aracı 3 gün sonra alabileceğimi ama bi aksilik olursa da maksimum 4. gün alabileceğimi söylediler.

Arabayı bırakmamdan 4 gün sonra telefon ettim. Yoğun oldukları için arayamadıklarını bi 3 gün daha istediklerini söylediler. sinirli bi şekilde kabul ettim.

3 gün sonra artık rs servisinin yolunu tuttum. gidince şok yaşadım çünkü araba aynen duruyor, sadece ön tamponu sökmüşler öle bekliyo araba.

Dedim toplayın arabayı size yaptırmıcam, sözünüzde durmuyorsunuz dedim. yarına söz bitecek diyip yalvar yakar ikna ettiler. ertesi gün artık sabah gittim ve tüm gün aracın başında tamamlamalarını bekledim.

akşama arabayı bitirdiler ama işçilik felaket olmuş, arabaya ilk bakışta düzelttikleri yer bas bas bağırıyor, resmen yapamamışlar, heralde en kötü ustaya bıraksam daha beter yapamazlardı, bu arada araç metalik renk falan da değil, düz beyaz renk.

biraz konuştuk ettik baktım iş iyice tartışmaya gidiyor, Allah'ınızdan bulun alın paranızı gidicem dedim. Ama bu seferde fatura kesmiyoruz bilginiz olsun dediler. dedim olur mu hani garanti veriyordunuz hani kurumsaldınız nasıl iş bu dedim, onlar da; faturasız fiyat bu eğer fatura isterseniz kdv ile birlikte 150-200 lira arası bi para daha vermeniz gerekli dediler. yine başladı bi laf dalaşı dedim alın paranızı eksik olsun faturanız da.

söylene söylene geldim eve.

bi daha RS servisi mi, Allah korusun, en azından Balıkesirdekinden uzak durmak gerekli bence. dürüst olmayan esnaftan hiç bi hayır gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KADANS -- 28 Eylül 2016; 18:38:10 >

• Ayna kapağimı boyatmistim gayet memnun kaldim. Kapagi tamir ettiler ve boyasida kaliteli oldu tavsiye ederim

Bende bugün Rs Yenibosna şubesine gittim, aracımın sol arka çamurluğunda oluşan çizik sebebiyle haftaya randevu aldım..siz memnun kaldinizmi sonuçtan?

Şimdiden çok teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NucleotidSound -- 1 Aralık 2016; 17:02:55 >
    Necmettin Erbakan:Bir devlet lideri,vatandaşın sofrasına bir kaç çeşit daha yemek koyabiliyorsa, her gün o sofradadır aslında.
  • Merhaba

Istanbul maltepe subesine camurluktaki cizikleri gidermek icin gitmeyi dusunuyorum. Tavsiye edermisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

2015 Volkswagen CC TSI DSG
    2017 Skoda SuperB TDI DSG
    2017 Volkswagen Passat TSI DSG
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.