|
|
Merhaba;
YAzdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum . O şeref yoksunu kadın hala orda daha geçen hafta gittim . İşten anlamayan salağın teki . Üstüne yokuş üstüne yokuş yapıyor . Mini onarım diye birşey çıkarılmış bu bile ülkemizde ahlaklı şekilde uygulanmıyor . Çamurlukta bir yer yaptırmıştım 1 hafta sonra boyası attı neyle boyadılarsa . Tampondaki yerleri yok orası olmamış yok burası işlem görmüş mini onarıma girmez gibi saçma bahanelerle insanları enayi yerine koyuyorlar. Ankara RS Servisi tavsiye etmiyorum . Aldıkları araçları dahi düzgün kullanmıyorlar şerefsizler. Diyecek çok şey var maalesef haram yiyen bir iş yeri , ALLAH CC kat kat çıkarırda bu enayiler farkına varır mı başına gelenlerin neyden dolayı geldiğinden o meçhul.. |
|
2006 Honda Civic ES Cosmic Gri Manuel Benzin/LPG
2010 Honda Civic Elegance Beyaz OV Benzin/LPG |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan26tr -- 1 Şubat 2014; 15:44:03 > |
Mercedes E250 CDI 4 Matic {SEDEF BEYAZ}
Honda Accord 2.0 Executive VIII FÜME Seat Cupra 220 Hp Renault Kangoo 1.5 DCI |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 11 Mart 2014; 19:58:17 > |
Türkiye'nin ilk Mazda forumu Klap'tır. Geri kalan ne varsa; Garaj'dır.
|
|
|
|
AMD Ryzen 7 5800X3D • Msi RTX 3080 Suprim X 10G • Msi B550 Tomahawk • G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) • DeepCool LS520 WH 240MM • WD Black SN770 1Tb Gen4 • WD Blue SN570 1Tb Gen3 • Samsung 870 Evo 1Tb • Samsung 860 Evo 500Gb • Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum • CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz • Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
|
|
|
|
|
|
|
|
_____________________________ |