Şimdi Ara

RS Servisleri Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
33.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımda ki ufak bir göçük için, kaskomdaki mini onarımdan faydalanmak istedim. Müşteri hizmetlerini aradığımda, RS Servisleri ile anlaşmalı olduklarını öğrendim. Bu firmayı ilk defa duyuyorum. "Auto King" gibi işlev gören bir firma.
    Nasıl olduğunu bilen, daha önce kullanan birileri var mıdır? Tavsiye eder misiniz?

YAzdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum . O şeref yoksunu kadın hala orda daha geçen hafta gittim . İşten anlamayan salağın teki . Üstüne yokuş üstüne yokuş yapıyor . Mini onarım diye birşey çıkarılmış bu bile ülkemizde ahlaklı şekilde uygulanmıyor . Çamurlukta bir yer yaptırmıştım 1 hafta sonra boyası attı neyle boyadılarsa . Tampondaki yerleri yok orası olmamış yok burası işlem görmüş mini onarıma girmez gibi saçma bahanelerle insanları enayi yerine koyuyorlar.
    Ankara RS Servisi tavsiye etmiyorum . Aldıkları araçları dahi düzgün kullanmıyorlar şerefsizler. Diyecek çok şey var maalesef haram yiyen bir iş yeri , ALLAH CC kat kat çıkarırda bu enayiler farkına varır mı başına gelenlerin neyden dolayı geldiğinden o meçhul..
  • Hiç kullanan yada duyan yok mu?
    2006 Honda Civic ES Cosmic Gri Manuel Benzin/LPG
    2010 Honda Civic Elegance Beyaz OV Benzin/LPG
  • Yok benim ki Gruopama. Fakat sitelerine baktım, baya anlaşmalı şirket olmuş. Kimisi hem auto king hem rs te var.
    Siz hiç kullandınız mı bu servisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan26tr -- 1 Şubat 2014; 15:44:03 >

Orijinalden alıntı: sinan26tr

Yok benim ki Gruopama. Fakat sitelerine baktım, baya anlaşmalı şirket olmuş. Kimisi hem auto king hem rs te var.
    Siz hiç kullandınız mı bu servisi?

ben balıkesirde bu rs nin işlerini yapıyorum takım taklavat olsun işçilik olsun on numara kendi arabalarıymış gibi özen gösteriyorlar geçen doluya maruz kalmış bir araç vardı bir yapmışlar ben göçük olan yerleri baktım baktım bulamadım iz bile yok işçilikte serviside uygun fiyat veriyorlar karar senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Renault Kangoo 1.5 DCI
  • Arkadaşım kendi aracını yaptırdı. Cok firmayla anlaşmalı olmadiklarindan olsa gerek cok iyi hizmet vardı. Bostu. İşçilik de güzeldi. Sube: ankara Şaşmaz.

Orijinalden alıntı: mr.big

Arkadaşım kendi aracını yaptırdı. Cok firmayla anlaşmalı olmadiklarindan olsa gerek cok iyi hizmet vardı. Bostu. İşçilik de güzeldi. Sube: ankara Şaşmaz.

İleride bol bol anlaşma yapınca auto king gibi işin cılkı çıkar autoking de ilk seferlerinde çoğu kişi memnundu,en son zamanlarda yapılan işten pek memnun ayrılan duymadım.

Daha Fazla Göster
  • belki ilerde konuyu araştıranlar olur diye yazıyorum
    babam geri geri giderken tamponu yüksek bi kaldırma vurmuş,tamponda ufak tefek boya çatlamalarıda vardı bu yüzden mini onarımdaki 8/4 hakkmızı arka tamponun tamamını boyatmak için kullandık
    bugün arabayı aldım servisten çok güzel işcilikleri var ve sonradan takılan geri vites sensörlerinide boyamışlar
    kısaca şüpheniz olmasın
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 11 Mart 2014; 19:58:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

belki ilerde konuyu araştıranlar olur diye yazıyorum
    babam geri geri giderken tamponu yüksek bi kaldırma vurmuş,tamponda ufak tefek boya çatlamalarıda vardı bu yüzden mini onarımdaki 8/4 hakkmızı arka tamponun tamamını boyatmak için kullandık
    bugün arabayı aldım servisten çok güzel işcilikleri var ve sonradan takılan geri vites sensörlerinide boyamışlar
    kısaca şüpheniz olmasın

Hangi şehirdeki servisi kullandınız?

Orijinalden alıntı: sinan26tr

quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

belki ilerde konuyu araştıranlar olur diye yazıyorum
    kısaca şüpheniz olmasın

Hangi şehirdeki servisi kullandınız?

maltepe-gülsuyundaki
  • Rs servis derken hocam ? Audi RS serisimi Renault Sport mu anlayamadim

AMD Ryzen 7 5800X3D Msi RTX 3080 Suprim X 10G Msi B550 Tomahawk G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) DeepCool LS520 WH 240MM WD Black SN770 1Tb Gen4 WD Blue SN570 1Tb Gen3 Samsung 870 Evo 1Tb Samsung 860 Evo 500Gb Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Rs servis derken hocam ? Audi RS serisimi Renault Sport mu anlayamadim

http://www.rsservis.com.tr/
    bizim kasko groupamaydı autoking deydi buraya vermişler artk
  • Park ederken tampon ile paçalık arasında meydana gelen göçük nedeni ile Kaskomun (Groupama) mini onarım paketi kapsamında 7 Nisan'da aracımı İstanbul / Gülsuyu'ndaki RS Servis'e bıraktım, 1 gün sonra yaptılar. Paçalıkta ki göçük kısmı eriterek eski haline getireceğini söylemişlerdi, sanırım öyle yapmışlar. Tamamen eski haline dönmüş, işçilikleri iyi. Ayrıca, işlem yapılan yeri lokal boyamışlar, araba beyazdı zaten rengi tutmuş. İşlemden sonra arabayı iç dış temizlemişler.

Ben hizmetlerinden memnun kaldım.

Orijinalden alıntı: darkRider

Başka yorumu olan varmı diyerekten konuyu hortlatayım. Groupama poliçede autoking yazmasına rağmen rs servise yönlendiriyor

Hocam 2 kere verdik arabayı rs servise 1.sinde ufak tefek boya işleri vardı işçilikte çok güzeldi üstüne birde araba çıktığında bir güzel yıkamışlar pırıl pırıl teslim ettiler

2. seferde babam arabayı almak için biraz acele etti verdiğimizde cumaydı haftasonu girdi araya birde elektrikler gitmiş boya tam kurumadı temizlik yapamadık arabada yarın gel temizleyelim demişler diğer gün gitti tekrardan güzelce yıkayıp parlatmışlar arabayı

Diğer bayileri nasıldır bilmiyorum ama RS Tekirdağ/Çorlu bayisi gerçekten iyi bir yer sanayide 50 tl daha ucuza yapıyorlardı boya tonunu tutturamazlar diye korktu babam rs servise verdi

• bende 1 hafta içinde aracımı götürmek istiyorum evime en yakın ist/yenibosna şubesi. buraya aracını götüren oldu mu daha önce memnun kaldınız mı ? bir de randevu falan almak lazım mı yoksa öncesinde gidip hasarları gösterip ona göre mi gidiliyor ?

Bende yarın Maltepe / Gülsuyu servisine gönderiyorum arabayı bakalım nasıl olacak hizmet, buraya yazacağım hizmet sonrasındaki notlaarımı.
    Benim araba siyah tonunu OtoKing tutturmuştu inş bunlarda tutturabilir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.