Binbaşı
21 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 73 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar 19 mayıs sokağa çıkma yasağı olacak mı ? dün akşam Erdoğan konuşma yaptı ama herhangi bilgi vermedi bu konuda bilgisi olan var mı ?

Merhabalar Dji Tello Drone 550 tl ye ugyun fiyata buldum daha önce kullananan arkadaşlar önerirmisiniz fiyatı piyasaya göre uygun gözüküyor yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar ios cihazımda hesabım vardı yenir bir anroid cihaz aldım oyunu açıyorum cihazı bağla seneçeği çıkmıyor andoid oyun içerisinde aktarım yapamadım bir türlü yardımcı olacak varmı ?
Merhabalar yakın zamanlarda uzun yola çıkacağım kedimide götürmeyi düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim tavsiyenizi alabilirmiyim iyi günler.
Merhaba arkadaslar 2018 c200d ile cla180d arasinda kaldim fiyatlari yakin ama cla daha uygun sizce hangisini tercih etmeliyom aradaki farki verip c200 mi almaliyim cok fark varmidir dis gorunus olarak ikiside gayet iyiler ama motor cok farkli diye duydum.
Merhaba arkadaslar c200d ile cla180d arasinda kaldim fiyatlari yakin ama cla daha uygun sizce hangisini tercih etmeliyom aradaki farki verip c200 mi almaliyim cok fark varmidir dis gorunus olarak ikiside gayet iyiler ama motor cok farkli diye duydum.
Merhaba arkadaşlar usta birliğine giderken acemilikte verilen mavi bavulu götürmek zorunlumu?
Merhabalar ankara da ozel seat servis onerecek guvenilir oneriniz varmi ?
Merhabalar pc acikken elektrik gitti geldiginde pc yi actigimda nod32 ekrana geliyo bekliyor
Ve cekirdek ile iletisimi kapatti uyarisi cikiyor ayni zamanda bilgisayar acayip yavas bi seye tikliyorum 5 dk
Da aciyor neden olabilir ?
Hakkında
Hakkımda:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.550
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 8.402 (Bu ay: 161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.193 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.