Şimdi Ara

ROG Xbox Ally ve Xbox Ally X için beklenen Türkiye fiyatları açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
5
Favori
5.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ROG Xbox Ally ve Xbox Ally X için beklenen Türkiye fiyatları açıklandı
    Microsoft ve Asus tarafından geçtiğimiz haziran ayında duyurulan iki yeni ROG Xbox Ally el konsolu, meraklı bekleyişin ardından satışa çıkıyor. ROG Xbox Ally ve ROG Xbox Ally X modellerinden oluşan el konsolları Türkiye dahil olmak üzere global olarak ön siparişe açıldı. Bu vesileyle ROG Xbox Ally ve Xbox Ally X Türkiye fiyatları da belli oldu.

ROG Xbox Ally X ve Xbox Ally fiyatı ne kadar?

ROG Xbox Ally X fiyatı 58 bin 999 TL olarak açıklandı. Kırpılmış özelliklere sahip olan daha uygun fiyatlı ROG Xbox Ally fiyatı ise 37 bin 998 TL olarak belirlendi.

ROG Xbox Ally ve Xbox Ally X için beklenen Türkiye fiyatları açıklandı

Her iki cihaz da halihazırda resmi Asus sitesinde ön siparişe açılmış durumda. Sipariş verenlere ürünlerin gönderimi ise 16 Ekim tarihinde başlayacak. Bu tarihte ROG Xbox Ally ailesi raflardaki yerini alacak. Ön Sipariş dönemine özel ROG Xbox Ally Premium Case hediye seçeneği de sunuluyor ancak stok tükenmiş olarak görünüyor.

ROG Xbox Ally X ve Xbox Ally neler sunuyor?

Xbox Ally, 720p çözünürlükte oyunlar için optimize edilmiş bir taşınabilir konsol olarak öne çıkıyor. 7 inç büyüklüğünde, 120Hz yenileme hızına ve VRR desteğine sahip 1080p ekranı bulunan cihaz, AMD Ryzen Z2 A işlemci, 16 GB LPDDR5X-6400 RAM ve 512 GB SSD ile donatılmış. Windows işletim sistemine rağmen özel Xbox arayüzü sayesinde Microsoft Store, Steam, Epic ve Battle.net oyunlarını tek bir kütüphanede topluyor. Cihaz, yüzde 50 büyütülen 60Wh bataryası ve 670 gramlık ağırlığıyla taşınabilirlik konusunda dengeli bir çözüm sunuyor.

Ayrıca Bkz.PlayStation'ın State of Play sunumunda gösterilen tüm oyunlar

Xbox Ally X ise 900p ile 1080p arası çözünürlüklerde daha güçlü bir oyun deneyimi vaat ediyor. Donanım tarafında AMD Ryzen AI Z2 Extreme işlemci, 24 GB LPDDR5X-8000 RAM ve 1 TB SSD ile fark yaratıyor. 80Wh kapasiteli bataryasıyla daha uzun kullanım süresi sunan Ally X, 715 gram ağırlığında. Bağlantı tarafında ise DisplayPort 2.1, Power Delivery 3.0 ve USB-C’ye ek olarak Thunderbolt 4 desteği ile öne çıkıyor.

ROG Xbox Ally ve Ally X özellikleri ⬇️
    Özellik ROG Xbox Ally ROG Xbox Ally X
    İşletim Sistemi Windows 11 Home Windows 11 Home
    İşlemci AMD Ryzen Z2 A AMD Ryzen AI Z2 Extreme
    Bellek (RAM) 16GB LPDDR5X-6400 24GB LPDDR5X-8000
    Depolama 512GB M.2 2280 SSD (yükseltilebilir) 1TB M.2 2280 SSD (yükseltilebilir)
    Ekran 7” FHD (1080p) IPS, 500 nit, 16:9, 120Hz, FreeSync Premium, Gorilla Glass Victus + DXC Aynı ekran özellikleri
    Bağlantı Noktaları 2x USB-C (DP 2.1, PD 3.0), microSD kart okuyucu (UHS-II), 3.5mm ses jakı 1x USB4 Type-C (Thunderbolt 4 uyumlu), 1x USB-C, microSD kart okuyucu (UHS-I DDR200), 3.5mm ses jakı
    Bağlantı Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.4 Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.4
    Boyutlar 290.8 x 121.5 x 50.7 mm 290.8 x 121.5 x 50.7 mm
    Ağırlık 670g 715g
    Batarya 60Wh 80Wh
    Kutu İçeriği ROG Xbox Ally, 65W şarj cihazı, stand ROG Xbox Ally X, 65W şarj cihazı, stand

Kaynak:https://rog.asus.com/tr/gaming-handhelds/rog-ally-series/

• Dizüstü, macbook veya kasa. O kadar çok alternatif devreye giriyor ki bu fiyatlarda, cihazı anlamsız bırakıyor. Eğer ikinci cihaz olarak alacaksanız veyahut taşınabilir konusunda böyle bir cihaza muhtaçsaniz alınır.

Tabii bu dediklerim Türkiye şartlarında geçerli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Etrafa saçacak kadar parası olan alır bence bunları.

• kuzey avrupada yasiyorum dolar olarak burda 1000 dolara tekabül ediyor hemen önsiparisi gectim lakin aslinda 7.inc olmasindan dolayi daha önce elestirmistim ve almiyacaktim ama her sey ekran degilmis yazilimda önemli yazilim bakimindan asus ve xboxos bu anlamda örnegin legion go 2 den bana daha cekici geldi , haaa go 2 kesinlikle fiyatini hakeden bir elkonsolu ama gecen sene go yu kullandim cok büyük pratik degil gözü kafayi yoruyor cünkü büyük ekrana yakindan bakiyorsunuz en azindan bende böyle oldu yani uzun lafin kisasi ben sahsen rog xbox ally x in go 2 ye disli bir rakip olacagina eminim tabi oled olmayisi 7 ekran olusu rakiplerine göre eksik ram la gelmesi vs eksi durumlari ama yinede sansi var pazarda

• ÇÜÜÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

• Bu tarz cihazlar içindeki donanımlar zayıf olduğun ötürü,fazla değil ik, sene sonrasının yeni güncel oyunlarda muhtemelen istenilen performansta çalışmayacaktır.

Pc oyunları malumunuz güce ihtiyaç duyuyor birde bu tarz cihazların zayıf donanımları yani.

Bütçe konusunda sıkıntısı olmayıp her sene yenisini almaya müsait pütçeler için olabilir.

• fiyatlar şaka gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türklere türkiyeden elektronik almak haram olmuş anlaşılan. yine yurtdışına giden birilerini kovalayacağız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ilk nesil ally kullanıyorum. bu cihazların gerçekten alınabilir olması için pil konusunu aşmaları, en azından AAA bir oyunu 3 saat oynatabilmeliler.

• Xbox Series S konsolum ve 27'' boyutunda monitörüm var ama sandalyeye oturup oyun oynamak eskisi gibi sarmıyor. El konsolu almayı düşünüyorum ben de. Seçenekler bol ama fiyatları çok yüksek.

• vay be fiyatlara bak şu fiyata Sıfıra yakın ikinci el Xbox X + PS5 pro + sağlam kulaklık ekstra olarak 0 kollar alırsın ya da kol yerine oyunlar alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 26 Eylül 2025; 14:13:30 >

Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20

Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old
  • 15 inç macbook air al daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• max 20k olması gereken cihazlar bunlar, aksi halde yukarıdaki arkadaşların dediği gibi o fiyatlara gider pc alırsın, konsol alırsın. Anladık el konsolu bu, rahatı farklı da sırf uzanarak 2 saat oynayabileceğiz diye 35-50k para verilmez buna.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • itopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
    https://www.itopya.com/KendinTopla?p=8488_1-26526_1-23932_1-28559_1-29602_1-20616_1-28897_1-27595_1-23898_1

Kasadan mönitore sistem dizdim öylesine (9700X işlemci, 9060 xt gpu, 32 gb 6000 ram, 750w psulu kasa ) 17 k fazla tuttu ki öylesine basıp geçtim yani. Zira örneğin İtopya'nın daha pahlı sattığı ürünü başka yer daha ucuza verebiliyor.

Handheld cihaza o kadar para vermenin manası yok, böyle birşey diz 7-8 sene iyi performansla oyna oyununu. Evet, oyuncu laptopları dahi yanaşamaz bunun yanına.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.