|
pil ömrü testlerine göre almayı düşünüyorum |
|

|
pil ömrü testlerine göre almayı düşünüyorum |
|
xbox şart değil dimi. xbox yok bende. ama xbox ta şöyle bir şey duymuştum. game pass alınca tüm oyunları ücretsiz oynayabiliyomuşsun. xbox yok ama game pass alsam xbox oyunlarını bu konsolda oynuyabilir miyim oyun kütüphanem büyür mü yani. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexus -- 27 Eylül 2025; 15:32:0 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
rog xbox ally x siparisini dün verdim arkadaslar ,hayirlisi bekliyorum 7.inc olmasindan dolayi biraz burun kivirmistim ama 8 ekran ve 8.8 ekranlari denemis biri olarak sunu diyebilirim özellikle orta yasi gecmisseniz yani 40 ve üstü ,büyük ekran gözleri ve kafayi cok yoruyor migreni tetikliyor bende ve tanidigim bazi arkadaslar bu sorundan müzdarip onun icin 7.inc bizim gibi migrenli oyunculara daha uygun yani ekrani sorun etmeyin ,oled olsa fiyati daha yüksek olurdu ve oled migreni daha cok tetikliyor gözleri daha cok yoruyor tecürbe ile sabittir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turp salata7 -- 27 Eylül 2025; 15:55:35 > |
|
legion go 2 kötü bir elkonsolu degil, oled ekrani 32 gb ram i z2 extreme islemcisi ile zirvede lakin ben go yu gecen sene 1-2 ay satin alip kullandim sonra sattim ilkbasta büyük ekrani var ve yakindan baktigin icin 1-2 saat sonra göz kafa agrisi yapiyor aynen söyle düsün tv nin önüne gec ve 20-30 cm uzakliktan bak bakalim göz kafa kaliyor mu 5-10 dakikanin icinde özellikle migreni olanlar go ve go 2 den uzak dursunlar sana tavsiyem rog xbox ally x modelidir ayrica asus ve xboxos yazilim bakimindan lenova ve msi den cok ilerdeler ,xbox el konsolu daha ergonomik daha ucuz ve yapay zekasi var ,tetik tuslarinda özel titresimler var ,xbox ally x in pili daha büyük ve gamespas var her oyunu satin almak zorunda degilsin tabi gamepass uygulamasi legiondada kullanilabiliyor diye biliyorum xboxos seneye legion ve digerlerinede gelecek hatta simdiden xboxos u diger windows lu el konsollarina kurup calistiranlar var .....vsvs < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turp salata7 -- 27 Eylül 2025; 16:17:39 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexus -- 27 Eylül 2025; 16:42:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
konu 26 eylül sabahı açılmış. demek ki satış 26 eylül sabahı başlamış. bugün eylül 27si. ve ürün gönderim tarihleri ilk parti 16 ekim iken ikinci parti 28 kasım a geçmiş. saatler içerisinde çok gün farkı gelmiş. Ürünün gönderimi 28.11.2025 tarihinden itibaren sağlanmaya başlanacaktır. böyle dese de bir tane sipariş geçtim. sonuçta ödeme yapmadan da sipariş verilebiliyor. iptal edenler de olabilir. belki erken gönderirler. göndermezlerse de gelene kadar bekleyeceğiz. ben çok heyecanlıyım valla ürün için. benim hayatımda işim için büyük bir kolaylık yaratacak. çok oyun oynayan birisi değilim ama elimin altında böyle bir kolay ulaşılabilir bir cihaz olması kendime ekstra oyun için zaman yaratacak diye düşünüyorum. hayırlısı bakalım cihaz gelene kadar elinde olanların yorumlarını deneyimlerini okuruz. bu zamana kadar böyle konsolların varlığından bile haberim yoktu. almışken de en son çıkanı en iyisini aldık iyi denk geldi diye düşünüyorum. bir de benim bilgisayarda laptopta asus markasına takıntım var. masaüstü topladığım pc full asus. laptopum asus. asus markasını kalitesini seviyorum. oyun konsollarında da gördüğüm kadarıyla 2 yıldır rog ally cihazlarını üreten marka, yeni seride olabilecek en iyi kaliteyi en iyi performansı vermeye çalışmıştır pişman olunacak bir durum olmaz bence. ekran bakma olayı insanın kendisiyle sağlığıyla göz durumuyla ilgili. benimde yaş ileri seviyede gözler gidici bende büyük ihtimal zorlanırım ama o ekrana bakmasak pc ekranına laptop ekranına telefon ekranına bakıyoruz. yapacak bir şey yok. çok parlak seviyede kullanmamak lazım. parlaklığı falan ayarlanıyodur heralde :) |
|
hepsiburada ve mediamarkt sitelerinde de ürünler satışa sunuldu. fiyatlar yine asus web sitesiyle aynı. ama asus shopta olduğu gibi çanta hediyesi yok. fakat çanta hediyesini kupon hediyesi olarak sunmuşlar. yani xbox ally x cihazını hb de veya mm de sipariş verirsen 3500 liralık kupon kazanıyosun. hb de ve mm deki ön siparişlerin gelişi 16 ekim olarak belirtilmiş. peki asus shopta niye şu an sipariş verirsen 28 kasımda alıyosun. oluyosa bizimkileri de 16 ekimde göndersinler. asus duyuyosan rica ediyoruz. Asus RC73XA-ROG Xbox Ally AMD Ryzen AI Z2 Extreme 24GB 1TB Fiyatı https://app.hb.biz/4Qms0213Lj8dASUS ROG Xbox Ally RC73XA 7 inç, FHD (1920 x 1080) 16:9 120Hz, Ryzen™ AI Z2 Extreme, 24GB , 1TB PCIE M.2. SSD, AMD Radeon El Konsolu Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-7-inc-fhd-1920-x-1080-169-120hz-ryzentm-ai-z2-extreme-24gb-1tb-pcie-m2-ssd-amd-radeon-el-konsolu-siyah-1249786.html |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turp salata7 -- 27 Eylül 2025; 18:19:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
ürünün hb ye eklenecceğini bilseydim bekler hb den alırdım. hem kartımdaki puanı kullanırdım, daha ucuza getirirdim, hem alışverişimle puan kampanyalarına katılırdım. yine puan kazanır daha ucuza getirirdim. istersem aynı fiyattan 9 taksit te yapabilirdim. üstüne 3500 kupon kazanırdım. bir de 16 ekimde daha erken siparişim gelirdi. asus web sitesindeki siparişi iptal etsek ne olur acaba? arayıp soracam ne zaman göndereceklerini. erken gönderirse iptal etmicem siparişi ama 28 kasıma bırakacaksa iptal edip hb den alırım. hediye çantasını da hb nin verdiği 3500 lük kuponla alırım yine çanta hediyesi olmuş gibi olur. puan kullanır kampanyalara katılır taksit yapar daha erken siparişi alırım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 27 Eylül 2025; 18:23:24 > |
|
Böyle ise saçma olmuş. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexus -- 28 Eylül 2025; 12:54:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
veriyor hocam hepsiburada da veriyor. mediamarkt ta koşulları yazıyor. hepsiburada koşulları yazmıyor. ama onda mm deki gibi şart yoktur. asus instagram sayfasında var 3500 tl kupon verdiği paylaşımı. yine tabi hepsiburada ya sorsan iyi olur. hepsiburada da ürün özelliklerindeki bilgiler bile hatalı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 28 Eylül 2025; 15:33:41 > |
|