Şimdi Ara

ROG Xbox Ally ve Xbox Ally X için beklenen Türkiye fiyatları açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
5
Favori
5.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki jenarasyonda diğerlerini biraz pahalı bulup güçten feragat edip msi claw tercih edeyim dedim. Sıfır stok yok gibi bir şeydi, ilan sitelerindekiler sıfır ayağına mıncıklanmış gibi bir şeydi. Bu tarz cihazlar bana yar olmayacak herhalde :/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

taşınabilirlik vergisi kesmişler herhalde çok lazımsa gider laptop alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 26 Eylül 2025; 18:9:59 >

www.vatanbilgisayar.com
    INTEL I5 12400F - RTX 5060 - H610M DDR4 - 480GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-5060-h610m-ddr4-480gb-m-2-ssd-16gb-ram.html
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Pc konsol veya başka bir cihazı olmayan biri için tabiki mantıklı değil,bu tür cihazlar 2. Veya 3. Cihaz olarak alınır.Eve yorgun geliyorsun pc nin başına oturasın gelmiyor koltuğa uzan oyna. Ofise götür öğle arası kaldığın yerden devam et .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexus -- 26 Eylül 2025; 20:4:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yurt dışında ne kadar bu cihazlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

istersen 3ünü de al yanına 2 de konsol al

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • saçma sapan fiyatlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • selam arkadaşlar. dün gece telefonumda bu haberi tesadüfen gördüm. sonra biraz araştırmaya başladım. yorumlarda biraz zıt gideceğim sizinle ama aslında amacım bilgilenmek. inanın bu tarz bir teknolojinin olduğunu bilmiyordum. görüyordum ama hiç ilgilenmediğim için detaylarını öğrendiğimde bana bir el konsolunda böyle steam gibi uygulamaların yüklenilebilir ve içindeki oyunları açan bir el konsolunun olması beni şaşırttı ve ilgimi çekti. daha sonra 2023 yılında çıkan asus rog ally ve ally x ürünlerni gördüm. sonra buna benzer alternatif steam deck, msi claw, lenovo legion go gibi ürünleri gördüm. yaw dedim bu neymiş böyle. böyle bir teknoloji var da benim niye haberim yok. fiyatlarını bilmiyorum yüksektir düşüktür ama böyle bir teknoloji biraz rahatlık konfor isteyenler için yapılmamış mıdır ve fiyatları da buna göre diğer ürünlerden yüksek olması normal değil midir. bu ürünler acil ihtiyaç ürünleri değil sonuçta fiyat performans bir şey beklemekte yanlış. yeni gelişmekte olan bir teknoloji. bilgisayar gibi 25 yıldır süren bir teknolojisi yok. 25 yıl sonra fiyat performans arayışına girebilirsin bu konsol ürünlerinde ama şu an 10 bin 20 bin lira fazla vererek ulaşman normal. sen bunu alıp koltuğa uzanıp yatağa yatıp elinde oynuyabilirsin. dışarda oynayabilirsin. buraya masaüstü sistemleri atmışsınız. sen bunu yanında taşıyabilir misin hocam. bu ne saçma bir karşılaştırma. daha 24 saat bile olmadı ürünleri göreli ama bence yanlış bir düşünce tarzına sahipsiniz. mesela bir süredir asus rog flow z13 diye bir ürüne ilgi duyuyodum, ayrılabilir klavyesini takarsan laptop çıkarırsan tablet tarzı bir ürün içinde ekran kartı bile yok oldukça hafif ve güncel her oyunu açabiliyor. şimdi bu teknoloji de yeni sen bunu gidip normal bir laptopla kıyaslarsan onun da fiyatı yüksek kalır. bunlar yeni teknoloji ve erişmek istiyorsan overpay vermek zorundasın. aynı overpay durumu bu konsol ürünleri için de geçerli olduğunu düşünüyorum.

buraya kadar sadece benim fikirlerimdi. katılan olur olmaz saygı duyarım. ben asıl sormak öğrenmek istediğim konuya gelmek istiyorum. dediğim gibi bu teknolojik ürünleri öğreneli 24 saat bile olmadı. kafamda bazı sorular var. beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

playstation portal remote oyun konsolu diye bir ürün var bunun için ps5 gerekliymiş. bu yeni asus rog xbox ally x için de xbox mu gerekli acaba. yoksa xbox bu ürüne sponsor gibi bir şey mi. bundan önceki asus rog ally ve ally x modelleri düz çıkmış. bu yeni modelin farkı nedir. bundan önceki rog ally konsolları 2023te çıkmış. haliyle bu 2025 model ally arasında işlemci ekran vs bu tarz özellik farkları vardır mutlaka ama xbox olayını tam algılayamadım. bende ne xbox var ne ps5 var. sadece steamdeki oyunlarımı açıp oynamak istiyorum. özellikle cs2 açmak, envanterime, depodaki envanterlerime ulaşmak istiyorum. buna göre bir konsol arıyorum. hangi ürünü tercih etmeliyim var mı ilgilenen beni aydınlatacak birisi. alternatif lenovo legion go, msi claw, steam deck gibi farklı ürün önerilerine de açığım tabi eğer bu rog xbox ally x den iyilerse. en iyisi buysa hiç kafamı bulandırmayıp bunu alayım.

ben bu arada cs2 skin ticareti yapıyorum. bu konsolu istememin sebebi, steam profilinde en fazla 1000 tane item koyabiliyosun. 1000 üzeri itemleri depolarda saklamak zorundasın. depolara ulaşmak için de cs2 oyununu açman lazım bunun için de tabi ki masaüstü pc'me ya da laptopuma ulaşmak yani eve girmek evde olmak zorundayım. benim işim için bu konsol inanılmaz büyük bir rahatlık, inanılmaz büyük bir nimet. ve bu zamana kadar nasıl haberimin olmadığı beni çok üzdü. en kısa süre içerisinde bunlardan bir tanesine sahip olmak istiyorum. ben işim gereği istiyorum. ve bu para benim için verilebilir bir fiyat. dediğim gibi yeni bir teknoloji overpay vermek bana normal geliyor. ben dediğim gibi item ticareti yapıyorum. bazı cs2 itemlerine ulaşmak için overpay vermek zorundasın. benim kafayı yakalarsanız bu ürün ve fiyat normal adlandırılabilir ama dediğiniz gibi herkese hitap etmeyen bir ürün. bana işim gereği için hitap ediyor ve almak için can atıyorum. tabi yukarıdaki sorularımın biraz daha açığa kavuşması lazım. hiç kullanmadığım için bilmiyorum yardım istiyorum. teşekkürler şimdiden.

• bu arada söylemedim söylemeye gerek duymadım diğer arkadaşlarda yazmış zaten. alacağın ilk teknolojik ürünse elbette bu ürünü tercih etmemelisin. ilk bir en azından masaüstü pc veya laptopa sahip olmalısın, ondan sonra 2 ve 3. tercih seçenek olarak bu ürünlerden almalısın. çok lazım bir ürün değil ama yaşam şartlarına bağlı işte. ben sürekli pc başında oturmaktan artık sıkıldım. böyle bir cihazla pc başına eve bağlanmaktan çıkabilirim. benim için büyük bir adım. bu yüzden almaya can atıyorum. telefonda steam açılsa cs 2 açılsa bu konsolu da almam. telefon tarzında yanımda taşıyabileceğim bir ürünün steami cs2 yi açması benim için çok büyük bir teknoloji. tam aradığım cihaz. :) işimi görecekse sipariş vereceğim. cevap bekliyorum. forumdaki konu başlığını da bulamadım. sadece ana sayfa haberindemi gözüküyor forumda gözükmüyor mu.

• phantom_coal kullanıcısına yanıt
    stok yok mu hocam ön sipariş diyor ön siparişle alınmıyor mu.

• liang kullanıcısına yanıt
    Kapanmıştı ön sipariş,açıldı mı bilmiyorum,ya da açıldı ileri tarihli sevkiyat olabilir.

• Turp salata7 kullanıcısına yanıt
    hocam bilgili biri gibisin. bir yorum attım yukarda vaktin varsa okuyup cevaplayabilir misin lütfen. lenovo legion go ürününü biliyodum bunun 2 si de varmış demek ki. ben bu el konsollarının en iyisini arıyorum. en iyisi hangisidir. bunların dışında başka var mıdır. bir de amerikadan bu ürünleri getirtsem nereden alırım kaça getirtirim. 2-3 ay içinde amerikadan akraba gelecek ona getirtebilirim eğer türkiye ye göre daha uygun bir fiyatsa aldırtayım.

aldınız mı siz acaba. baktığınızda nasıldı. 1000 lira indirim diyor ama onu nerde uyguluyor. bir de kılıf mılıf hediyesi varmış bitmiş mi o. hiç anlamadım valla siteyi :)

Evet ödeme ekranında 1000₺ düştü,çanya da hediye verdi.

Hocam baktım şimdi ön sipariş açık ve hediyesini veriyor ama 1000₺ indirim yok ve benim kinin gönderimi 15 ekim yazıyor,şu an sipariş verirsen 28 kasım diyor 1.5 ay atıyor ileri yani.Sen bence vatan filan kovala online niyetin varsa veya fiziksel mağaza bekle tabi asus kafadan verirse.

hmm çok sağolasın. ön satış bitince bunun fiyatı artar mı sence. ön satış olayının amacı ne. sende alıyosun bekliyosun. ben de alsam beklicem. o zaman beklediğin sürelerde hiç bir yerde satılmıcak anlamına gelmez mi. genel satışı aralık ocakta falan başlar o zaman mantıken öyle mi ?

edit: hocam şimdi ben de denedim. Toplam (KDV Dahil)57.999,19 TL Asus Üyelerine Özel Sepette 1000₺ İndirim !

sen 1000 tl indirimi kullandın ya ondan sana indirim gözükmüyor heralde. bende 1k indirim düştü.

hediye dediği de kılıfmış heralde.

1 ücretsiz ürün

• · ROG Xbox Ally (2si1 Arada) Premium Kılıf x 1

geliş tarihini göremedim. (okey gördüm bir sonraki adımda 28.11.2025 diyor.

amerikadan bir akrabam 21 aralıkta istanbula geleceki. ona mı getirtsem acaba. ona aldırtsam hemen alabilir mi acaba. yurt dışı fiyatı da 1000 dolarmış. 42k yapar. 16 bin lira fark olur. napsam bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 27 Eylül 2025; 14:40:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: liang

hmm çok sağolasın. ön satış bitince bunun fiyatı artar mı sence. ön satış olayının amacı ne. sende alıyosun bekliyosun. ben de alsam beklicem. o zaman beklediğin sürelerde hiç bir yerde satılmıcak anlamına gelmez mi. genel satışı aralık ocakta falan başlar o zaman mantıken öyle mi ?

edit: hocam şimdi ben de denedim. Toplam (KDV Dahil)57.999,19 TL Asus Üyelerine Özel Sepette 1000₺ İndirim !

sen 1000 tl indirimi kullandın ya ondan sana indirim gözükmüyor heralde. bende 1k indirim düştü.

hediye dediği de kılıfmış heralde.

1 ücretsiz ürün

• · ROG Xbox Ally (2si1 Arada) Premium Kılıf x 1

geliş tarihini göremedim. (okey gördüm bir sonraki adımda 28.11.2025 diyor.

amerikadan bir akrabam 21 aralıkta istanbula geleceki. ona mı getirtsem acaba. ona aldırtsam hemen alabilir mi acaba. yurt dışı fiyatı da 1000 dolarmış. 42k yapar. 16 bin lira fark olur. napsam bilemedim.

Asus rog ally x 2.versiyonuna niyetlendim ön siparişi kaçırdım 2.partide fiyatı uçmuştu soğudum inat ettim almadım,iyi ki de almamışım ,şimdi elden çıkarmayla uğraşıcaktım.Zaten 1önce ki beyaz versiyonu vardı elde ergonomik değildi o da aynı kasa sorf pil artısı , bir heves alsaydım hata yapardım.Ama xbox ally x in ergonomisi ağırlığı soğutması pili çok daha iyi.Elektrik fişine hep takılı olma gereksinimi olmaz inşallah performans modunda ,o zaman ne anladım o işten.

her işte bir hayır var kardeşim. kalbin temiz olursa hayatta daha iyi kapılar açılıyor sana. senin adına sevindim :) bu ürünler google chrome falan bu tarz tarayıcıları açıyor mu. internete girebiliyor muyum. garip bir soru ama merak ettim. sadece oyun üzerine yorumlar var da. onları da yapıyodur heralde  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 27 Eylül 2025; 14:59:39 >
    Yok bildiğin windows tabanlı el bilgisayarı,İstersen xbox os arayüzünü kullan sırf o zaman daha randımanl,steam deck gibi.Bağla klavye mouse,hdmi herşeyi yapabilirsin chrome ,youtube ne aklına geliyorsa.Ama masaüstü veya laptop yerine düşünüyorsan ve konsolun yoksa ben şahsen tercih etmem ilk seçenek olarak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.