|
-
-
Gpn bugün kargoya verebilecek mi acaba emin değilim. Sipariş hala daha işleniyor görünüyor. Çıkış tarihinde elimizde olmayacaksa ön siparişin ne anlamı kalıyor ki. Hatta belki dün kargolarlar da bugün elimizde olur diye düşünmüştüm. Beklemedeyiz şimdilik.
_____________________________ -
Benim kargoya verildi,bir aksilik olmazsa yarın gelir sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yurt dışını bilmiyorum ama Türkiyede fiyatın düşeceğini sanmıyorum. Neredeyse normal ally x ile aynı fiyata satılıyor
Nereden aldınız hocam?
Nereden alındı acaba urun ?
Simdi kontrol ettim hb uzerinden aldigim urun kargoya verildi yarın teslim nasipse.
Mediamarkt hocam
bizim ürün 28 kasım da gönderilecek herhalde. böyle bir şey olursa 27 kasım da iptal ederim.
_____________________________ Donanım Haber Steam Topluluğu
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB -
yurt dISIda düsmez hocam ,asus un bu ürün daha yeni ve peynir ekmek gibi satiyor adamlar neden düsürsün ? rog ally x 1.5 senedir ayni para düsmedi tabi bazi teknoloji marketleri 3-5 kr düsürüyor ama devede kulak ....2 .eli düser yakinda bekleyen arkadaslar icin
hb den mm den alanlar kılıf almak isterseniz asus sitesinde stok yenilendi. pahalı ama bence yakışır. 3500 kupon vermesinin sebebi de bu kılıfı vermemesi. biz asustan 3500 kupon almadık ama 3500 kupon değerinde bu kılıfı aldık işte.
mrb bu kutuya adptor koyulabiliyormu yoksa sadece cihaz içinmi koyacak yer mevcut?
benim kargom henüz gelmedi ama kılıf böyleymiş
Games In HandyoutubeChecking out the very expensive official Premium Xbox Ally X Case Follow Us on Twitter: https://twitter.com/Games_InHand Join the Discord: https://discord.gg/9Gd4gsUY7Q #xboxallyxhttps://www.youtube.com/shorts/0SHRfG1k-I8_____________________________ -
adaptör için yer yok içerisinde bu biraz kötü gibi geldi bana 2. canta yerine alt tarafta biraz daha bosluk yapıp keske adaptörü koyabilseydik iyi olurmus..
adaptör çıkıntılı bişey ya cihazla aynı kılıfa girince ona ekstra yer açsan altına doğru fazla büyür. yanına yer açsan uzun olur. böyle kibarlaştırmaya çalışmışlar. tatile vs uzak bir yere gitmiyorsam zaten genelde şarjı fulleyip adaptörü almadan sadece çantasını alıp çıkarım. uzak bi yere gidiyosam adaptör kılıfını yapıştırır birlikte taşırım. birebir uyumlu olmasa da alternatif çantalar var gibi daha önce çıkmış cihazlara ait çantalar var yabancı videolarda. tr de satılıyo mu bilmiyorum ama araştırılsa daha ucuza çanta bulunur ama orjinali varken hiç araştırmadım. asus için ekran koruyucusu yapmışlar bir de yabancılar takıyo. tr de yok sanırım. görüntüyü bozmuyo takılabilir gibi. satan olursa almayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 20 Ekim 2025; 18:37:39 >_____________________________ -
Bende çantayı baska yerden alacağım bakalim araştırıp. Ekran icin ise telefoncudan uyumlu bir ekran koruyucu bulurum sanirim çarşıya çıkabilirsem bakacagim :)

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı