|
Bildirim
Böyle bir cihaz lazımdı. Bu yaz çıksaydı iyi olurdu.
|
Kimse el konsolu almaz derken switch ve steamdeck satışlarından haberin yok galiba
|
Ne bekliyordunuz ben anlamadım ki sadece Xbox yazılımıyla gelip Xbox kütüphanesi sunsa bu seferde SteamOS daha iyi Steam oyunları oynatıyor diyecektiniz adamlar mis gibi optimize Windows'lu cihaz yaptı işte?. |
El konsolu değil el bilgisayarı. Xbox sahipleri için aşırı gereksiz bir ürün çünkü konsoldaki kütüphanenizdeki oyunlardan sadece play anywhere destekli olanları açabilecek benim bir işime yaramıyor bu maalesef.
|
Switch ile steam decki kimler aldı o zaman madem satılmıyor satış rakamları aksini söylüyor ?
|
Bunun olayı yazılımı arkadaşlar yok ağır yok makyajlı yok bilmem ne değil Wİndows el konsollarında artık bunu göreceğiz normal Wİndows desktop ortamı bile yüklenmediği için 2gb daha az ram yiyor sistemden en basitinden ki bunun şuanki sistem de olduğunu dahada iyi olacağını söylüyorlar. Bu Yazılım Microsoft'un SteamOS yazılıma verdiği cevap kısacası ve el konsolları arasında bir bölünme olacağı kesin artık. |
Tasarımı cok çirkin geldi
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |