Şimdi Ara

RİKEN LASTİK ALDIM KULLANAN VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
2
Favori
333.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJYALNIZLIK -- 7 Kasım 2017; 21:38:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigit48

Deveye diken arabaya riken yakışır
    Arkadaşlar bile yazmayacağım.
    son üç mesajı yazanlar:
    Bir şeyler yazmış olmak için DH'e mesaj yazıyorsunuz ve yazdıklarınız hiç hoş cümleler değil. Sanıyorum Binbaşı ve Yarbay yıldızlarınız ın nasıl geldiği de belli oluyor. '' Boş beleş cevaplar yazarak''.

Riken markasına söz söyleyen arkadaş sanıyorum Riken'in hangi ülkenin malı olduğunu bile bildiğinizi sanmıyorum.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Riken Lastik Hakkında Bilgiler: Kullanıcı Yorumları ve Özellikler

Riken lastik, Türkiye pazarında nispeten yeni bir marka olmasına rağmen, kullanıcılarından olumlu geri dönüşler almaktadır. Uygun fiyatları ve yüksek performansı ile dikkat çeken Riken lastikler, kullanıcıların beğenisini toplamaktadır.

Riken Lastik Yorumları

Riken lastik kullananlar tarafından yapılan yorumlar genel olarak olumludur. Kullanıcılar, lastiklerin yol tutuşunun iyi olduğunu, gürültü seviyelerinin düşük olduğunu ve uzun ömürlü olduğunu belirtmektedirler.

Riken Kış Lastikleri Yorumları

Riken kış lastikleri de kullanıcılar tarafından beğenilmektedir. Kış koşullarında iyi yol tutuş sağladığı ve buzlu yollarda kaymayı önlediği belirtilmektedir.

Riken Yaz Lastikleri Yorumları

Riken yaz lastikleri de olumlu yorumlar almaktadır. Kullanıcılar, lastiklerin ıslak ve kuru zeminlerde iyi performans gösterdiğini ve yakıt verimliliğini artırdığını belirtmektedirler.

Riken Lastik Kimin?

Riken lastik, Japon lastik üreticisi Michelin'e ait bir markadır. Michelin'in teknolojisi ve kalitesi ile üretilen Riken lastikler, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı lastik arayanlar için iyi bir seçenektir.

Kullanıcı yorumları ve özellikleri dikkate alındığında, Riken lastiklerin fiyat/performans oranı yüksek lastikler olduğu söylenebilir. Uygun fiyatları, yüksek performansı ve olumlu kullanıcı yorumları ile Riken lastikler, Türkiye pazarında tercih edilebilir lastik markaları arasında yer almaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Neden dikkat etmezsiniz ki şu mesaj içeriğine takımı 500 tl iyi güzel de ebat ne? Sarı çizmeli mehmet ağa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustam ben daha yeniyimdir buralarda içerik filan bilemiyorum ebatı 185 65 15 bundan öncekiler ön 65 arkalar 60 ebattı ön yüksek arka göçük kalıyodu zorluyodu baya arabayı kalkışlarda filan böyle iyi oldu
  • Ben 4 gün önce 195/60/15 abadında lastik aldım. Kumho marka, 4 adet lastik yanında 4 adet çelik sibop 550 TL - 6 taksit. Etiket değerleri B-B,ses değeri 67 desibel.

Çokta uyguna almamışsınız keşke biraz daha araştırsaydınız.

Sizin aldığınız ebad için küçük bir araştırma.

m.lastikturk.com
    185 65 r15 lastik fiyatları
    http://m.lastikturk.com/185-65-15-standart-oto-lastik-fiyatlari

• Petlaslar-lassalari da bu fiyata alirdiniz, bilinmedik markalardan uzak durmak lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

Petlaslar-lassalari da bu fiyata alirdiniz, bilinmedik markalardan uzak durmak lazim

Bu düşünceden nefret ediyorum.Lassa almaya gittim çok pahalıydı sebebini sordum yerli bu yılları biliyor firma ona göre yapıyor diğerleri bilmez dedi aldık tabi bidaha mı asla

• Riken mi ....
    Lastikçi iyi keklemiş. Aynı fiyata bilenen markalardan bulunurdu zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha gecen hafta ablamin arabasina 195/50/15 ebatlarinda Kumho KH27 lastiklerin takimini 560 TL'ye aldim,Rot-Balans,sokme takma ve celik sibop takimi dahil 600 TL'ye geldi.Lastiklerde gayet iyi.Gidip oyle sacma sapan lastikler almayin ya.Yok Michelin'in 2.markasi falan.

• Michelin'in Riken'i,
    Bi'daha alırsam öp beni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şair olmuş dh bee

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJYALNIZLIK

ustam ben daha yeniyimdir buralarda içerik filan bilemiyorum ebatı 185 65 15 bundan öncekiler ön 65 arkalar 60 ebattı ön yüksek arka göçük kalıyodu zorluyodu baya arabayı kalkışlarda filan böyle iyi oldu

aynı ölçü petlas taktırdım 520 ye,6 yıl aynı lastiği nasıl kullanabildiniz üzerideki contiler 3 yılda çürüdü

• sadrainman kullanıcısına yanıt
    Ve sende buna inandın hocam
  • Petlas yada starmaxx tercih ederdim ilk defa duydum o markayı ama takma boşver 0 lastik sonuçta 2 sene goturur seni.

• Elin rikeni yerine yerli üretim bi lastik alabilirdiniz o bürçeyle.

• Ben aldım, 205/60/16 ölçülerinde, 2 yıldır kullanıyorum, memnunum.. Ama hiç kullanmamış, dünyada birtek michelin var zanneden, marka takıntılı bir ergen olsaydım yukarıdaki yorumlara imzamı atardım..
    ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadrainman

quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

Petlaslar-lassalari da bu fiyata alirdiniz, bilinmedik markalardan uzak durmak lazim

Bu düşünceden nefret ediyorum.Lassa almaya gittim çok pahalıydı sebebini sordum yerli bu yılları biliyor firma ona göre yapıyor diğerleri bilmez dedi aldık tabi bidaha mı asla

Fiyat arastirmas yapmadan lastik almaya gitmemek lazim. Bazi arkadaslar lastik aldiklari yere rot balans, sokme takma ucreti falan da vermis mesela, onlarda yanlis.

• Çin malı işle uğraşacağınıza gidin türk malı alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 205/60/16 riken'ler aldığımda daha yeni aracın üstüne sıfır takılmıştı.İlk önyargıyla yaklaştım ama 3-4 ay deneyimledim gayet iyi bir lastik.
    Michelinin yan sanayisi, petlas seviyeslnde bir lastik.Ses anlaminda da başarılı buldum.

• Bende de riken var. Bir yanlışını gormedim su ana kadar yolunda iyi tutuyor.

• Arkadaşlar Riken markası Michelin markasının yan ürünüdür Sırbistanda üretilir. Çin malı değildir ve gayet iyi kullanışlı bir lastiktir.
    Riken marka bilgisi için :
    www.otolastikci.com.tr
    Kormoran 185/65R15 88T ROAD PERFORMANCE Yaz Lastiği
    https://www.otolastikci.com.tr/riken-185-65-r15-88t-maystorm-2-lastik-fiyatlari_14741.html

Riken lastik fiyatları için :
    www.otolastikci.com.tr
    Kormoran Lastik Fiyatları
    https://www.otolastikci.com.tr/lastik/riken-lastik-fiyatlari

Adreslerinden lastiğin fiyat ve bilgilerine ulaşabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.