Şimdi Ara

RİKEN LASTİK ALDIM KULLANAN VARMI? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
87
Cevap
2
Favori
338.123
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

ikisini de alabilirsin paşa gönlün hangisini çekiyorsa. alternatif olarak Falken Eurowinter HS02 ye de bakabilirsin.

• Bende bu ikisi arasında kararsız kaldım.

RİKEN LASTİK ALDIM KULLANAN VARMI?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Continental TS 870P alarak alışverişimi tamamladım... 18 bin tl 6 taksit, sök tak dahil. 10k tl ye çok derken 18k lık olamk da değişik bir kafaymış :)

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt

Ben Bridgestone'nin 205/45/17 boyutuna baktığımda 3959 TL fiyat çıkıyor. 205 taban 225 e göre daha cins sanırım çok pahalıya denk geliyor sizin boyutun fiyatla kıyaslayınca.

Ben olsam Blizzak'ı seçerdim sanırım çünkü hem michelin i hem de bridgestone'yi üst seviye kış lastikleri sıralaması olan yabancı bir sitede ilk 5 te görmüştüm, kendi aldığım continental ile birlikte.

Blizzak'ı sizin fiyatlara bulsam ben de blizzak alırdım açıkçası.

Bu arada continental de bakabilirsiniz:

Continental WinterContact TS 870 225/45R17 91H M+S 3PMSF FR

Tabi bu tavsiye kullanım sonucu verilen bir tavsiye değil haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dcorp -- 20 Kasım 2023; 21:43:52 >
  • dcorp D kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim.

• Arkadaşlar 1 4T için hangi yağı tavsiye edersiniz?

• yıl olmuş 2025. şimdi de ben hortlatayım konuyu. bu iş biraz da kullanıma bağlı aslında.

şimdi ben gittim lastikçiye fiyatları sordum. bristone, continental, michelin vs 3300 3500 tl fiyatlar verdi.

bir kaç marka ile uygun fiyatlı olarak riken de göze battı. riken fiyatı 2000 tl. (4 lastik, 8000 tl 4 taksit aldım)

şimdi kullanıma bağlı dedim ya, ben şehir içinde kullanan, çarşı pazar, eşe dosta ziyaret, hastane kullanan biriyim.

uzun yolda belki tavsiye edilmeyebilir ama şehir içi gayet ideal. pahalı alınca şehir içi fark etmiyor. sadece cebe zarar.

pahalı da alsan 10 bin km de değiştireceksin bu lastikleri.

evet katılıyorum lastiklerin üzerinde can taşıyorsunuz bu önemli konu fakat pahalı lastik alıp 160 170 basınca sağa sola makas atınca o lastik sizi korumuyor dostlarım.

ucuz lastikle 100 basan, takip mesafesine uyup ADAM GİBİ kullananlar sizden kat kat daha güvenli yol aldığından emin olabilirsiniz.

kimse kimseyi kandırmasın. GÜVENLİK diye kullandığınız terim tamamen kullanıma bağlıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoneiron04 -- 5 Ağustos 2025; 21:39:40 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.