Dünkü çıkan 60 ay vadeli yapilandirma....
Dünkü çıkan 60 ay vadeli yapilandirma hakkında bilgisi olan var mı acaba okuduğumda kredi kartı diyor haberlerde ihtiyaç kredisi de diyor.kmh -400 bin borcum var ayda 24 bin faiz ödüyorum boşa.buna 60 ay yapılandırma vuruyor mu acaba veya kredi çekip kapatsam bu çektiğim krediyi yapilandirirlar mi
Clio 4 acil yardim
Merhaba arkadaşlar, küçük bir ilçede bayram tatili zehir oldu .motor suyuna yağ karıştı yağ soğutucuyu değiştirdik ancak hortumları temin edemedik.usta böyle uzun yola çıkma mutlaka patlar hortumlar dedi iyice iskilllendirdi.bu aracın hortumları kaç tanedir internette bı dünya hortum cesiti çıkıyor bilgisi tecrübesi olan var mı acaba
Merhaba arkadaşlar clio4 araç var yolda giderken aynı anda egsoz ,enjeksiyon ve motor risk uyarılarını aldimaraci çekiciyle getirdim evin önüne.daha önce aracın motor suyna yağ karışmış içi temizletilip yağı değiştirilmiş bir de ekstradan sıkıntısız binilmis.simdi bu uyarıları verince kaputu açtım motor suyunda yağ gördüm motor yağ çubuğunda da yağa baktım bı tık Max. Seviyesinin üstündeydi su karismis olabilir ama tam emin değilim sorum şu egsoz emisyon ve enjektör uyarıları bu yüzden çıkmış olabilir mi yoksa bunlar ayrı yaptırılması gerekn arızalar mi .sanırım yağ soğutucu değişecek eğer yağa suda karismissa conta yakmış araç.basina gelen oldu mu acaba
Acil yardım yolda kaldım suan
Arkadaşlar egzoz emisyon ve enjektör uyarısı verdi daha sonra motor risk uyarısı verdi su yok 20 dk. Geçti su eklemek için erken mi birde yağ var bir borunun üstünde nedir acaba durum
Dask
Merhaba ziraat bankasından konut kredisi çektim DASK ım otomatik yenileniyordu bu yıl hesabimda bakiye bırakmayı unuttum .internetten kendim allianzdan yaptirsam banka sorun çıkartır mi
Otokoc-dod faiz oranlari
Merhaba 2.el araç almayı düşünüyorum kredili.ancak galericiler de bu oran 4.99 .otokoc veya dod gibi firmalarda yakın zamanda soran duyan oldu mu acaba.36 vade oranlari kaç.sitelerinde genelde yanıltıcı 12 aylık oran veriliyor
Kmh faizleri inecek mi fikri olan?
Toplam 420 bin kmh var ayda 25 bin ödüyorum havaya gidiyor para .ipin ucu fena kaçtı toparlayamadim şuan çok can sıkıcı hal aldı odedigim faiz zoruma gidiyor .daha önce de böyle oldu sabrettim bu para enflasyonda eridi şimdi tekrar yaşıyorum bu durumu.bir yandan kredi çekip ödesem mi diye düşünüyorum bir yandan sabretsek 3 aya inmeye başlasa 15 -18 bine düşse maaş artışları ula rahatlayacagin.surekli faizleri takip eder oldum kimi yazar ağustosta kimisi 2025 ocakta inmeye başlayacak diyor.benim korkum daha artarsa aylık ödemem 40biningececek
Arkadaşlar wracimi satacagim satıcı kredimi kapatacak ipotek hemen kalkıyor mu tecrübeli olan var mi
Kredi hakkinda önemli bir soru
Arkadaşlar merhaba,benim temmuzda kredim başlayacak ben 1 ay ödeyip bir ay pas geçmek istiyorum bu mümkün mü.yani temmuzda ödeyip sonra ağustosta ödeme yapmayacagim sonraeylulde bir taksit daha ödeyeceğim bu böyle devam edebilir mi
Vavacars araç satma
Merhaba arkadaşlar aracım için internetten teklif aldım bana çok iyi geldi fiyat acaba daha önce satan oldu mu müşteriyi yanlarına getirmek için taktik mi bu acaba zira aracım sıfır sayılır kusur yok fiyat kirmalari için.
Duster journey paket 2023 27 Aralık çıkışlı 1.3 tce 150 bg.daha 5800km de
Fiyat teklifleri 1119 bin
Arabam.com 1024 verdi
-----KÖPEKBALIĞI----- |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 915
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 26.060 (Bu ay: 1.181)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 704 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası