P037F arıza kodu yardim
|
Turbo arızası yardim
Merhabalar arkadaşlar dizel Cruze aracımın motor arıza ışığı yaktı usta turbo elektro valfi bozulmuş değiştirmen gerekiyor dedi bu parçanın nette fiyatını bulamadım seloind valf çıkıyor ikisi aynı parça mi acaba .tek satilmayabilir turboyu komple yenileyim 20 turbo 5 el emeği toplam 25 enyapilir .dedi.kafam karıştı çok ucuz söyleyince yani bir turbo benim bildiğim 50-60 bin
Vakıf ek hesap yapilandirma???
Merhaba,Vakıf ek hesap yapilandirma yaptıran oldumu yakın zamanda .... gecikme olmayan 250 k ek hesabim var kimi 60 ay yapilandirdikcdiyor doğruluk payı nedir bilgisi olan var mı acaba
Araç alım yardım -acil
Merhaba arkadaşlar bir araç alacağım sahibi alırken 4 yıl önceki eksper raporu var elinde ben yenisini yaptiracagim ancak eskii raporda dikkat çeken bir durum var araç 2012 ancak 2013 te muayeneye girmiş 5 bin km 1 yıl sonra tekrar girmiş 70 bin km ...sizce neden böyle bı durum olmuştur huylanmali miyim şuan ki satan bilmiyorum dedi, alırken polisten almış dikkat etmedim falan diyor,
satan kişi ile ortak tanıdıklar var sıkıntı etmiyorum ama aracın geçmişi beni meraklandirdi
Tiktok marka misyon
Merhaba ,bilen yardımcı olabilir mi acaba bir sorum var .toktokta 10 k takipçi sınırını astım ve para kazanma açıldı bir markanin reklamı ile ilgili video yaptim ancak yüzünüzü gösterin diyordu ben göstermeden video yaptim videom reddedilmedi inceleniyor diyor ve hala gosterimde sizce reddililir mi eski reklam videolarında kazannaanlara bakiyorum yüzünü göster şartını taşımayan insanlar var misal yolu çekmiş şarkı eklemiş sadece.
Dünkü çıkan 60 ay vadeli yapilandirma....
Dünkü çıkan 60 ay vadeli yapilandirma hakkında bilgisi olan var mı acaba okuduğumda kredi kartı diyor haberlerde ihtiyaç kredisi de diyor.kmh -400 bin borcum var ayda 24 bin faiz ödüyorum boşa.buna 60 ay yapılandırma vuruyor mu acaba veya kredi çekip kapatsam bu çektiğim krediyi yapilandirirlar mi
Clio 4 acil yardim
Merhaba arkadaşlar, küçük bir ilçede bayram tatili zehir oldu .motor suyuna yağ karıştı yağ soğutucuyu değiştirdik ancak hortumları temin edemedik.usta böyle uzun yola çıkma mutlaka patlar hortumlar dedi iyice iskilllendirdi.bu aracın hortumları kaç tanedir internette bı dünya hortum cesiti çıkıyor bilgisi tecrübesi olan var mı acaba
Merhaba arkadaşlar clio4 araç var yolda giderken aynı anda egsoz ,enjeksiyon ve motor risk uyarılarını aldimaraci çekiciyle getirdim evin önüne.daha önce aracın motor suyna yağ karışmış içi temizletilip yağı değiştirilmiş bir de ekstradan sıkıntısız binilmis.simdi bu uyarıları verince kaputu açtım motor suyunda yağ gördüm motor yağ çubuğunda da yağa baktım bı tık Max. Seviyesinin üstündeydi su karismis olabilir ama tam emin değilim sorum şu egsoz emisyon ve enjektör uyarıları bu yüzden çıkmış olabilir mi yoksa bunlar ayrı yaptırılması gerekn arızalar mi .sanırım yağ soğutucu değişecek eğer yağa suda karismissa conta yakmış araç.basina gelen oldu mu acaba
Acil yardım yolda kaldım suan
Arkadaşlar egzoz emisyon ve enjektör uyarısı verdi daha sonra motor risk uyarısı verdi su yok 20 dk. Geçti su eklemek için erken mi birde yağ var bir borunun üstünde nedir acaba durum
Dask
Merhaba ziraat bankasından konut kredisi çektim DASK ım otomatik yenileniyordu bu yıl hesabimda bakiye bırakmayı unuttum .internetten kendim allianzdan yaptirsam banka sorun çıkartır mi
-----KÖPEKBALIĞI----- |
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 930
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 29.565 (Bu ay: 1.831)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 705 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası