Şimdi Ara

RİKEN LASTİK ALDIM KULLANAN VARMI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
89
Cevap
2
Favori
336.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suheyl_senturk

Arkadaşlar Riken markası Michelin markasının yan ürünüdür Sırbistanda üretilir. Çin malı değildir ve gayet iyi kullanışlı bir lastiktir.
    Riken marka bilgisi için :
    www.otolastikci.com.tr
    Kormoran 185/65R15 88T ROAD PERFORMANCE Yaz Lastiği
    https://www.otolastikci.com.tr/riken-185-65-r15-88t-maystorm-2-lastik-fiyatlari_14741.html

Riken lastik fiyatları için :
    www.otolastikci.com.tr
    Kormoran Lastik Fiyatları
    https://www.otolastikci.com.tr/lastik/riken-lastik-fiyatlari

Adreslerinden lastiğin fiyat ve bilgilerine ulaşabilirsiniz.
    Adamlar 1917 de kurulmuş bir firma ve 1979 dan beri lastik piyasasındaymışlar. 1992 den beride avrupa ve amerikada da satılan bir michelin ortaklığı lastik yani burda lassayı ve petlası abartmayın bende petlas kullanıyorum ama eğerki petlas avrupada da çok ünlü olsa bize tanesini 300 tlden satmaya kalkar tabi lassa da aynısı. Yerli üretim lastiksin birde ''P E T R O L'' düşmüş aşağı, ithalat derdin yok gümrük yok taşıma yok ne diye hala vatandaşa pahalı lastik satarsın be petlas be lassa.

• quote:

Orijinalden alıntı: anadoluparsı

Adamlar 1917 de kurulmuş bir firma ve 1979 dan beri lastik piyasasındaymışlar. 1992 den beride avrupa ve amerikada da satılan bir michelin ortaklığı lastik yani burda lassayı ve petlası abartmayın bende petlas kullanıyorum ama eğerki petlas avrupada da çok ünlü olsa bize tanesini 300 tlden satmaya kalkar tabi lassa da aynısı. Yerli üretim lastiksin birde ''P E T R O L'' düşmüş aşağı, ithalat derdin yok gümrük yok taşıma yok ne diye hala vatandaşa pahalı lastik satarsın be petlas be lassa.

Alıntıları Göster
    Riken marka bir lastik ile Petlas marka bir lastiği almak durumunda olsanız. Hangisi alırsınız Riken daha ucuz mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: captainmemo3

Riken marka bir lastik ile Petlas marka bir lastiği almak durumunda olsanız. Hangisi alırsınız Riken daha ucuz mesela

bende ikisi arasında kalmıştım geçen yıl riken aldım michelin in 2.ürünü hiç bi sorunla karşılaşmadım 1 senedir ortalama bir lastik yağmurda karda kışda sıcakda kullandım pek yol sesi yapmıyo öneririm
  • quote:

riken alırdım 2 yıldır riken kullanıyorum. gayet kaliteli bi lastik. tam fiyat performans lastiği. bidaha lastik alacak olsam gene riken alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

quote:

riken alırdım 2 yıldır riken kullanıyorum. gayet kaliteli bi lastik. tam fiyat performans lastiği. bidaha lastik alacak olsam gene riken alırdım.

Alıntıları Göster
    Riken mi? Petlas Mı? soruma Cevap veren arkadaşlarıma teşekkürler.

Yaptığım incelemede, PETLAS fabrikası Kırşehir de kurulmuş ve türk sermayesi ile işletiliyor. Bir kaç kez el değiştirmiş ve yakın zamanda yabancı bir ortak geleceği de bilgiler arasında.

Petlas ve Starmax adında iki marka ile piyasa da yer edinmişler. Bazı satıcılara göre Petlas'ın Michelin'e de fason lastik üretiyor diyenler var. ancak pek inanasım gelmedi.

İki tane lastik alacağız fabrikanın seceresini çıkardm ve sizlere de ilattim. Ne kadar doğru yaptım bilemiyorum ama PİYASA bu işte bu gün olmasa da yarın işinize yarayacaktır. Diye düşündüm.
    Otomobil Lastiği bu üzerinde can taşıyoruz. Ülkemiz yolları her geçen gün otoyollar ile donatılıyor. HIZIMIZ ARTIYOR. Öyle ise ciddi bir nesneden bahsediyoruz. Kalitesine güven duymadığım için Petlas tan vaz geçtim.

RİKEN : Bu markayı da inceledim ama başınızı ağrıtmamak adına yazmayacağım.

Riken 215/60/17 96 H sipariş vermek üzereyim. Goodyear, Michelin, Continental in 400-450.-TL olan fiyatlarına yaklaşmak mümkün olmadığından Riken alp deneyeceğim. Tabii açıkça söylemek gerekirse RİKEN etiket değerleri A+ A+ A değil ama ne aldığımızı bilerek alırsak sonuçları da öna göre değerlendirmek gerekiyor. Riken in birim fiyatı da 255.-TL ye geliyor. aracımda ki Continental 45000 km de olmasına rağmen kaldırıma değme nedeni ile yanağından kabuk kalktı. Sıcak kaynak yaptılar ama güven duyamadığım için mecburen 2 ön lastği değiştireceğim. neden stepne yi takmıyorsun derseniz stepne normal lastik değil küçük lastik de ondan. Bakalım Riken den nasıl bir sonuç çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainmemo3 -- 8 Ağustos 2016; 21:49:32 >

• quote:

Riken mi? Petlas Mı? soruma Cevap veren arkadaşlarıma teşekkürler.

Yaptığım incelemede, PETLAS fabrikası Kırşehir de kurulmuş ve türk sermayesi ile işletiliyor. Bir kaç kez el değiştirmiş ve yakın zamanda yabancı bir ortak geleceği de bilgiler arasında.

Petlas ve Starmax adında iki marka ile piyasa da yer edinmişler. Bazı satıcılara göre Petlas'ın Michelin'e de fason lastik üretiyor diyenler var. ancak pek inanasım gelmedi.

İki tane lastik alacağız fabrikanın seceresini çıkardm ve sizlere de ilattim. Ne kadar doğru yaptım bilemiyorum ama PİYASA bu işte bu gün olmasa da yarın işinize yarayacaktır. Diye düşündüm.
    Otomobil Lastiği bu üzerinde can taşıyoruz. Ülkemiz yolları her geçen gün otoyollar ile donatılıyor. HIZIMIZ ARTIYOR. Öyle ise ciddi bir nesneden bahsediyoruz. Kalitesine güven duymadığım için Petlas tan vaz geçtim.

RİKEN : Bu markayı da inceledim ama başınızı ağrıtmamak adına yazmayacağım.

Riken 215/60/17 96 H sipariş vermek üzereyim. Goodyear, Michelin, Continental in 400-450.-TL olan fiyatlarına yaklaşmak mümkün olmadığından Riken alp deneyeceğim. Tabii açıkça söylemek gerekirse RİKEN etiket değerleri A+ A+ A değil ama ne aldığımızı bilerek alırsak sonuçları da öna göre değerlendirmek gerekiyor. Riken in birim fiyatı da 255.-TL ye geliyor. aracımda ki Continental 45000 km de olmasına rağmen kaldırıma değme nedeni ile yanağından kabuk kalktı. Sıcak kaynak yaptılar ama güven duyamadığım için mecburen 2 ön lastği değiştireceğim. neden stepne yi takmıyorsun derseniz stepne normal lastik değil küçük lastik de ondan. Bakalım Riken den nasıl bir sonuç çıkacak.

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar Lastik aldım alacağım derken RİKEN 215/60/R 17 701 ROAD iki adet aldım ve taktırdım. (Tüyleri üzerinde duruyor daha) takıldıktan sonra yaptığım 30 km lik yolda lastiğin araçta farklı bir fonksiyonu olduğunu görmedim. Çünkü lastik bir süre oturması ve adapte süresinin sonunda gerçek etkilerini gösterecektir. Tek bir fren denemesi yaptığımda güven veren bir duruş gösterdiğini söyleyebilirim.

Arçtan çıkardığım lastik yanağında yara ve yapılan yama işlemini daha dikkatli incelediğimde KESİNLİKLE SÖYLÜYOR VE ÖNERİYORUM Kİ
    OTO LASTİKLERİNİN YANAKLARINDA OLUŞAN YARALAR ,KESİKLER VE SOYULMALAR SONUNDA O LASTİKLERİ HER NE ŞEKİLDE OLURSA OLSUN TAMİR ETTİRMEYİN. TEK AMA TEK YOL DEĞİŞTİRMEKTİR. BU SİZE EMNİYET VE GÜVEN VERECEKTİR.
    İYİ SEYİRLER.

• Ağaca diken arabaya riken lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sukulented

Ağaca diken arabaya riken lazım
    Markanın ismi ofsayt.

(Ekleme: Sırplara para kazandırmaya niyetim yok. Adı üzerinde yan sanayi, orjinal gibi olmaz. Megane = Logan değil yani.
    2005'ten beri üyeyim, ne yazıp ne yazmayacağımı bilirim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 15 Ağustos 2016; 1:43:57 >
  • Deveye diken arabaya riken yakışır

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigit48

Deveye diken arabaya riken yakışır
    Arkadaşlar bile yazmayacağım.
    son üç mesajı yazanlar:
    Bir şeyler yazmış olmak için DH'e mesaj yazıyorsunuz ve yazdıklarınız hiç hoş cümleler değil. Sanıyorum Binbaşı ve Yarbay yıldızlarınız ın nasıl geldiği de belli oluyor. '' Boş beleş cevaplar yazarak''.

Riken markasına söz söyleyen arkadaş sanıyorum Riken'in hangi ülkenin malı olduğunu bile bildiğinizi sanmıyorum.
  • Şirket araçları+şahsi aracımızda var fiyat/performans olarak piyasadaki en iyi lastik. Sırbistan üretimi en azından çin tayvan malı değil.

• Deveye diken araca riken. Diye iğrenç bir espri yapmıştı arkadaş. Tek bildiğim bu

• quote:

Orijinalden alıntı: kayra39

Şirket araçları+şahsi aracımızda var fiyat/performans olarak piyasadaki en iyi lastik. Sırbistan üretimi en azından çin tayvan malı değil.

Evet bir haftadır Riken kullanıyorum. kesinlikle güzel bir lastik alırken etiket değerlerinin dezavantajlarını ve fiyat avantajını bilerek yola çıkıyorsun. eski lastik Continental marka idi. ne oldu ilk kaldırımda yarıldı. bütçe nedeni ile sadece ön lastikleri değiştirdim. arkada ki eski continental ler tutunamıyor İlk fırsatta onları da değiştireceğim.
  • captainmemo3 kardeşim,

Riken marka lastik alma yolundayım. 215/45 R16 ebat. Bu ebatta iyi markalar 350-450TL arasında. Aldıgın Riken latikleriyle bu zamana kadarki izlenmimlerini soracaktım. Artık yılsonu geldi. Mutlaka yeni tespitlerin vardır. Önerir misin Riken'i?
  • Sırf bu mesajı yazabilmek için üyeliğimi canlandırdım.
    Kasapları ile meşhur Sırp üretimi hiçbir mamülü almayın.
  • bende kış lastiği var. memnunum. ne demişler, deveye diken, yola riken.
  • 2006 Fiestanin ön 2 lastigini Riken aldim. 175/65 r14 ikisi 270 lira sokme takma balans dahil. Cok memnunum. Yol tutus islak kuru ortamda cok iyi. Bu kadar iyi olacagini beklemiyodum. Michelin üretimi ne de olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 19 Haziran 2017; 11:5:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • riken lastik kullanan arkadaşlar yorumlarını esirgemez ise iyi olur menmun lar mı tavsiye edilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: canciger

riken lastik kullanan arkadaşlar yorumlarını esirgemez ise iyi olur menmun lar mı tavsiye edilir mi?

Bi ustte yazmistim ben memnunum

• Riken markasını asla ama asla önermiyorum. 1 yıl kullandım ve çöpe attım. Aşırı derecede kayıyor. Yol tutuşu berbat. Diyebilirim ki ilk defa bu kadar kalitesiz bir lastik gördüm!!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.