Bildirim
Reynmen konserinde sahneye kız atladı!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Reynmen kim konser veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tarz playback yapan insanların konserlerine giden insanları anlamıyorum git telefonda dinle daha iyi,adamı sahnede görünce ne değişiyo ki ?
silkeleme avı -
Ulan zamanında Michael Jackson a olurdu bunlar da anlardık.
Reynmen kim yav,adam sanatçı bile değil.Albüm yap desen 10 şarkıyı toparlayamaz.
Ayrıca bu reynmen ne demek bilen var mı ?Bu adam zamanında çok rayman oyunu oynayıp da mı bu ismi almış ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 18 Ağustos 2019; 6:15:0 > -
Yav sen daha bırakmadın mı şu forumu ? M3 aliyodun bide bi aralar noldu aldın mı ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sanırım Yağmur Adam demeye çalışmış. Umarım yanılıyorumdur.quote:
Orijinalden alıntı: yigit1044
Ulan zamanında Michael Jackson a olurdu bunlar da anlardık.
Reynmen kim yav,adam sanatçı bile değil.Albüm yap desen 10 şarkıyı toparlayamaz.
Ayrıca bu reynmen ne demek bilen var mı ?Bu adam zamanında çok rayman oyunu oynayıp da mı bu ismi almış ? -
Şu çocuk taninan biri olmasa siradan biri olsa keko damgasi yer kimse bakmaz suratına
İyiki 90 larda çocuk olmuşum bu rezillikleri gördükçe her gün şükrediyorum
Ahah rezillik olan nedir ? Ünlenmiş birinin şarkı söylemesi mi ?quote:
Orijinalden alıntı: kimbehicayy
"90larda çocukluk" muhabbeti popülizmdir. Herkese kendi geçmişi daha güzel görünür. Şimdiki çocuklar büyüdüklerinden de kendi çocukluk yıllarını övecekler meraklanmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih uçan -- 18 Ağustos 2019; 8:8:20 >
delımı ne de macta atladı -
2 tane sarkisini 2 saat boyunca donusumlu soyledi galiba
Senin kızında dangalağın birinin arkasında o şortla öyle dans ederse aynen bunları söyleyip gurur duyarsın artıkquote:
Orijinalden alıntı: salih uçan
Ahah rezillik olan nedir ? Ünlenmiş birinin şarkı söylemesi mi ?
"90larda çocukluk" muhabbeti popülizmdir. Herkese kendi geçmişi daha güzel görünür. Şimdiki çocuklar büyüdüklerinden de kendi çocukluk yıllarını övecekler meraklanmayın.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 18 Ağustos 2019; 8:26:45 >
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 11 Ocak 2021; 23:31:38 >
Kendini mutlu hissettiği sürece giydiği şortun, ettiği dansın bir önemi yok.quote:
Orijinalden alıntı: kimbehicayy
Senin kızında dangalağın birinin arkasında o şortla öyle dans ederse aynen bunları söyleyip gurur duyarsın artık
Alıntıları Göster
Ayrıca ben videoda şarkı söyleyen birisini görüyorum. Kullandığınız sıfatı hak edecek bir eylemde mi bulundu size karşı ? Hani tanımadan bir insana hakaret etmek pek akıl karı bir hareket değil çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih uçan -- 18 Ağustos 2019; 10:18:56 >
Hayır 90lar bikere mükemmeldi timam mi xd
dönercinin yanında çırak olarak çalışcak adamı meşhur yaptılar ya dahada bişey demiyorum adam ela klibini bir günde 15 milyon tıklanmazsa kaldırırım dedi 15 milyondan fazla tıklandı şimdi altına son model bmw çekti bu adam ülkede sanatın ve sanatçının kalitesi iyice düştü be -
playback konser hmmm -
helal olsun adam akıllı adammış şarkılarını hiç dinlemem ama hayranı çok gidip internet sitesi acsa tşrt satsa patlama yapar bizim insanımızda alır -
Zerre anlamıyorum bu adamlar napıyoda böyle 5 milyon takipçisi oluyo pess
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Reynmen kim konser veriyor
|
Bu tarz playback yapan insanların konserlerine giden insanları anlamıyorum git telefonda dinle daha iyi,adamı sahnede görünce ne değişiyo ki ?
|
|
.
|
silkeleme avı
|
Senin kızında dangalağın birinin arkasında o şortla öyle dans ederse aynen bunları söyleyip gurur duyarsın artık
|
Kendini mutlu hissettiği sürece giydiği şortun, ettiği dansın bir önemi yok.
Ayrıca ben videoda şarkı söyleyen birisini görüyorum. Kullandığınız sıfatı hak edecek bir eylemde mi bulundu size karşı ? Hani tanımadan bir insana hakaret etmek pek akıl karı bir hareket değil çünkü. |
Ahah rezillik olan nedir ? Ünlenmiş birinin şarkı söylemesi mi ?
"90larda çocukluk" muhabbeti popülizmdir. Herkese kendi geçmişi daha güzel görünür. Şimdiki çocuklar büyüdüklerinden de kendi çocukluk yıllarını övecekler meraklanmayın. |
Zevkler renkler vs diyeceğim de diyemiyorum. Cidden şunun konserine giden, şu müziği? seven var. Akıl alır gibi değil. Bazı şeyler kaliteli olur ama sevmezsin belki olabilir. Hitap etmez kişiye. Ama bu ne ya?
|
Benzer içerikler
- ekmek ve şeker yemezsek ne olur
- aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor sesi geç geliyorsa
- müteahhit iskan almıyor ne yapmalıyım
- diş ağrısı kabir azabı gibidir hadis
- minoxil sakal serumu
- telegram indirim
- penis nakli
- ets2 türkiye haritası
- google çizim yap
- huawei boykot mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X