Şimdi Ara

ŞEKERI KESENLER EKMEK,PILAV,MEYVE VESAIREYI DE BIRAKIYOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yoksa sadece klasik cay sekerini,abur cuburlari,tatli,kek,pastayi mi birakiyorsunuz?

Hadi pilavi bosverin de kahvalti nasil ekmeksiz yenir?

Bir suru hamur isi yemek yapiliyor,o gunlerde ac mi kalalim?

Meyvelerin de faydalari malumunuz,sekeri birakanlar seker iceren ne varsa birakmak zorunda midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 17 Nisan 2018; 11:31:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bırakabildiğin kadar zararlı şeyi bırak. Arada file verebilir insan ancak önemli olan file verdikten sonra devam mı ediyorsun diyete yoksa salıp gidiyor musun?

Kahvaltı için en doyurucu şey yumurta bana göre. Bir omlet hayli hayli yetiyor. Gerçekten doymayacağını düşünüyorsan bir dilim tam buğday yenilebilir.

Meyveler faydalı ancak çok tüketmek her şeyde olduğu gibi zarar günde bir porsiyon meyve yiyebilirsin. Ya da şeker sorunun varsa Nestle'nin barı var onları deneyebilirsin.
  • Ben çayda şekeri keseli 3.5 yıl oldu...

Sonra tatlıları yiyemez oldum,çok şekerli geliyor diye hiç yiyemiyorum sevmiyorum. Sadece sütlü tatlıları yerken zevk alıyorum.

Ekmeğe nedense hiç ihtiyaç duymuyorum,bu şekeri bırakmanın getirdiği bir özellik değil bence.Kahvaltıda yencek çok şey var,asıl ekmek yemek marifet.

Meyve yemeyi de hiç sevmiyorum,sevmiyorum demiyim de yesem de olur yemesem de olur modundayım.Bu şekeri bırakmanın getirisi olsa gerek...Arada muz,elma yerim okadar.(Ananas bulursam affetmem)

Abur cubur yemeyi hiç sevmem,kahve ile arada çikolata yerim.Son 3yılda toplasan 5tane cips yemişimdir...Bisküvi vs zaten güzel şeyler değil.

Ben hepsini bırakmayı kendim istemedim,çay şekersiz içmeye başlayınca şekere karşı duyarlılık arttı bende.Çok çay içen birisiyim çünkü,Türk kahvesini bile şekerli içemiyorum (Sert kahvelere bayılıyorum bu arada)

Eğer çok çay içen birisi isen onu bırakman bile yeterli.Ben öyleydim sadece onu bıraktım,diğerlerini bırakmadım...Zamanla diğerlerini de fazla tüketesim gelmemeye başladı,nadir tüketmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14D640FEB -- 17 Nisan 2018; 11:40:19 >

• 1 tabak yulaf ezmezi + sıcak süt

2 yumurta

Yetiyor gün boyu

Yulaf ezmesi yiyemeyenler sütle beraber içine reçel/ bal/ pekmez dökebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekmeksizde karnini doyurabilirsin illa ekmek olacak diye birsey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 4 senedir sofra şekerinin yanında glukoz şurubu vs içerin tüm işlenmiş gıdalar, pirinç pilavı ve ekmek yemiyorum gayet iyi hissediyorum.

• ilhan_28 kullanıcısına yanıt
    Kilo da bir degisiklik var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Düzenli koşular ile birlikte -15kg fark oldu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: DrNarcissist

Ben çayda şekeri keseli 3.5 yıl oldu...

Sonra tatlıları yiyemez oldum,çok şekerli geliyor diye hiç yiyemiyorum sevmiyorum. Sadece sütlü tatlıları yerken zevk alıyorum.

Ekmeğe nedense hiç ihtiyaç duymuyorum,bu şekeri bırakmanın getirdiği bir özellik değil bence.Kahvaltıda yencek çok şey var,asıl ekmek yemek marifet.

Meyve yemeyi de hiç sevmiyorum,sevmiyorum demiyim de yesem de olur yemesem de olur modundayım.Bu şekeri bırakmanın getirisi olsa gerek...Arada muz,elma yerim okadar.(Ananas bulursam affetmem)

Abur cubur yemeyi hiç sevmem,kahve ile arada çikolata yerim.Son 3yılda toplasan 5tane cips yemişimdir...Bisküvi vs zaten güzel şeyler değil.

Ben hepsini bırakmayı kendim istemedim,çay şekersiz içmeye başlayınca şekere karşı duyarlılık arttı bende.Çok çay içen birisiyim çünkü,Türk kahvesini bile şekerli içemiyorum (Sert kahvelere bayılıyorum bu arada)

Eğer çok çay içen birisi isen onu bırakman bile yeterli.Ben öyleydim sadece onu bıraktım,diğerlerini bırakmadım...Zamanla diğerlerini de fazla tüketesim gelmemeye başladı,nadir tüketmeye başladım.

Ekmegi birakinca hayatinizda bir degisiklik oldu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal küp şekeri nescadede yahud çayda bıraktım eskiden sofrada yarım ekmek yerken şimdi bir dilim ya da hiç yemiyorum asitli içecekleri asgari miktarda tüketmeye çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

quote:

Orijinalden alıntı: DrNarcissist

Ben çayda şekeri keseli 3.5 yıl oldu...

Ekmegi birakinca hayatinizda bir degisiklik oldu mu?

Alıntıları Göster
    Yemekleri yerken daha keyif aliyorum, yemegin lezzetini cok daha iyi aliyorum .

Yemen yedikten sonra coken agirlik artik olmuyor .

Kilo verdim,asiri doygunluk hissi alsam da kolay kolay kilo almiyorum.

Tabiiki fizyolojik olarak Kan tahlillerime vs de yansimistir... (ekmek zararli bir sey sonucta.)

• Tuzu bıraktığında tuzlu yemekler zehir gibi gelmeye başlalıyo şeker içinde aynı şey geçerli bıraktıktan sonra aşırı şekerli şeyler yiyemiyrsun.

Bir keresinde 1 sene hiç şeker kullanmamıştım 1 senenin sonunda geri döndüğümde ise şerbetli tatlılara karşı midem bulanmaya başladı. Şekeri bırakmanın geri dönüşünde hiç bir şey kazanmasan bile dediğim gibi en azından çok aşırı şekerli şeylere karşı miden bulanacaktır ve istemeyecektir en azından.
  • Meyve hariç hiçbirini kullanmıyorum. Ekmek ve pilav fakir yiyeceğidir. Asıl yemek az çıkacağından karnını doyuramaz, böyle zararlı besinlerle karnı doyurmayı gerekli görür.
    Meyveyi de yersem yarım ya da bir yerim. Oturup 1 muz 1 şeftali 1 elma yemem yani. Bugün 1 muz yediysem yarın yemem mesela.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.