|
allah belamı verdi sonunda sürüm sürüm sürünüyorum cumadan beri yemek yiyemiyorum internetten bulduğum aklınıza gelebilecek her yolu deniyorum normalde sigara içen birisi değilim haftada 1 2 adet oda belki gittim 1 paket aldım dumanı ağrı yapan bölgeye tutun iyi gelebilir dendi bir işe yaramadı yarım paket bitti pamuğa kolonya döktüm bastırdım oraya olmadı buz koydum ters tepti daha beter oldu çörek otu vanilya limon onlarca baharat çeşidini evde ne bulduysam pamuğa bastım koydum fayda etmiyor sıcak suyla anlık rahatlama yapabildim en işe yarayanı 4 5 saniye rahatlatan tuzlu su oldu 4 5 saniye bile bana yaşama belirtileri verdi aldığım ilaçlar ağır geliyor inceden baş dönmesi yapıyor sersemletiyor biraz toparlarsam araba kullanacak kadar en yakındaki tekel bayiye gidip rakı alıp o bölgeye koyacağım varmış başka aklınıza gelen bunlar dışında ne olursa yapabileceğim başka bir şey aklınıza ne gelirse gelsin her şeyi yazın allah rızası için yardım yardım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 18 Temmuz 2021; 13:5:31 > |
|
|||ANKART|||[/coplar] Asus ROG Strix Z890-F Gaming WiFi soket: 1851 DDR-5 SATA6 |||İŞLEMCİ||| Intel(R) Core(TM) Ultra 9 285K |||RAM||| 32+32 xpg a-data rg dual kit 600 mhz |||SSD||| ssd1 Samsung SSD 990 PRO 1TB windows ssd-2 Samsung SSD 990 PRO 2TB oyun ssd ||HARDDİSK|||| HDD-1 Segate 500 gb yedek sata-3 HDD-2 3 trb segate sata-6 depolama arşiv |||KASA|||Fazen fazeon f15 akvaryum kasa |||MONİTÖR||| james donkey 144hz 1ms 27 inch dpi |||KLAVYE||| asus rog strix scope ıı 96 snow wireless
|||MOUSE||| logitech g502 hero rgb |||EKRAN KARTI|||| asus tuf rtx 5080 oc 16gb gddr7 |||FSP Hydro PTM Pro HPT2-1200M Gen5 1200 W plaitum full moduler Power Supply||| ||| ZALMAN ALPHA2 A36 SİYAH 71 CFM 3X120mm ARGB AMD/Intel LGA1700 360mm SIVI SOĞUTUCU |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt