Şimdi Ara

Sakal için Minoxil kullanmaya başladım. Hadi Hayırlısı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
8
Favori
95.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar. 23 yaşındayım ve sakallarım yaşıtlarıma göre bayağı bir geride. Bu konuyla alakalı çok yazılar ve yöntemler okudum fakat genelde bir sonuca ulaşamadıklarını gördüm. Minoxil olayını da duymuştum fakat uygulama konusunda çekimserdim. Geçenlerde yine internette gezerken gördüğüm bir video beni cesaretlendirdi o yüzden ürünü hadi bir umuttur diyerek sipariş ettim. Bu konuyu açmaktaki amacım da süreç içindeki tecrübelerimi sizinle paylaşmak istemem. Süreç neler getirir bilmiyorum. Fakat ilerleyen dönemlerde güzel sonuçlar alırsam sizlerle paylaşmayı düşünüyorum

    1. gün için bir şeyler yazarak başlayayım Bugün önce güzelce bi traş oldum. Sonra ürünü kullandım. Sadece biraz yanma oldu. Şiddeti normal traş kolonyasının yakmasından farksızdı.

    Bu arada yazıda bahsettiğim videoya da burdan ulaşabilirsiniz:https://www.youtube.com/watch?v=IkWAsNcgna4

    **Selamlar arkadaşlar ürünü kullanmaya başlayalı 1 hafta oluyor. Bu süreçte tabi çok bir sey olmasını beklemiyordum. Fakat şöyle söyleyeyim. Ürünü kullanmadan önce dikkatimi çekmeyen sarı sarı tüyler görüyorum. Bu benim her gün suratımı detaylı incelememden dolayı mı yoksa ürünün etkisi mi bilmiyorum. Zamanla daha ciddi ve güzel sonuçlar alırsam yine buraya yazarım. Sağlıcakla kalın.**


    **Selamlar arkadaşlar. 1 ay oluyor minoxili kullanmaya başlayalı. Sakallarımda ve bıyığımda artışlar oldu. Yeni yeni siyah kıllar ve cevremdekilerden duydugum kadarıyla sarı tüylerde baya bi artış varmıs. Bugün ustura ile tras oldum ve ilk defa birileri bıyığımı kestiğimi fark etti. Normalde önceki halinde traş olduğumda kimse fark etmezdi. Bunlar benim icin minik ama güzel detaylar. Ürünü kullanmaya devam ediyorum. Zaten bi tane bile fazladan kıl görürsem sonuna kadar giderim bu işin diyordum. Yan etkilerden bahsedecek olursam. Benim kendi adıma gördüğüm tek yan etki. Cildi kurutması oldu. Bunun için de bol bol nemlendiriyorum cildimi. Sonuçlardan ben şu an icin memnunum. 2. veya 3. Ayın sonuna dogru daha güzel sonuçlar alırım gibi geliyor. Herkese yol gösterebilecek kadar ciddi sonuclar aldığımda foto atarım. Sağlıcakla kalın **

    **Herkese iyi forumlar. Minoxil maceram uzun bir süre önce mecburen bitti. İlk zamanlar pek sorun olmuyordu. Fakat bir süre sonra ciltte baya bir kuruma ve pul pul dökülmeler oldu. Öyleki koyu renk bir tshirt giyindiğim zaman sanki saçım kepekliymiş de tshirte dökülüyormuş gibi oluyordu. O yüzden yoğun kullandığım birkaç aydan sonra bıraktım ve %90 döküldü. Psikolojik olarak canım baya sıkıldı ve sonra günde bir kez olsun dedim tekrar başladım. O süreçte de umut fakirin ekmeğidir diyerekten eose sakal serumu ile kombine bir şekilde denedim. Bu sefer sakallar daha koyu çıkmaya başladı ve eski formunu yakaladı. Fakat tekrar kuruma ve döküntü yüzünden minoxili bıraktım. Eose ile devam ettim. Onu da bir süre sonra artık ne olursa olsun diyerekten bıraktım. Bu sefer şansıma dökülmediler. İlk halime göre artık sakallıyım. En azından berbere gidince sakalları ne yapalım diye soruyorlar bu da bir gelişmedir. İçimde hala dökülürler korkusu var ama bakalım. Belki elimdeki yarım kalan eose ile destek çıkarım. Şu anlık herhangi bir planlama yapmadım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Zaman zaman gelip okuyanlar da faydalanır diye umuyorum. **


    Sakal için Minoxil kullanmaya başladım. Hadi Hayırlısı :)Sakal için Minoxil kullanmaya başladım. Hadi Hayırlısı :)Sakal için Minoxil kullanmaya başladım. Hadi Hayırlısı :)

    Arkadaşlar selamlar şu an 28 yaşındayım seneler oluyor herhangi bir ürün kullanmıyorum. Aslında uzun zamandır buralara da uğramıyordum ama bir sebepten yolumuz düştü gelmişken bari bir güncelleme paylaşayım dedim. Son durum budur sakalların. Aslında çok aman aman bir halde değiller ama sürecin başında hiçbir şey yoktu sonuçta. O yüzden benim yolculuğum benim açımdan olumlu sonuçlandı diyebilirim. Herkese selamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaTTidU* -- 20 Eylül 2022; 10:46:24 >







  • 3-4 ay sonra çıkacak tüy içinmi kullanacaksın sakalın olsun veya olmasın ne farkeder takıntı haline getirmişsiniz toplum yüzünden, bir ton yan etkisi olan ilaç ve bırakınca etkisi kayboluyor hepsi dökülecek zaten sürekli kullanırım param var yan etkileri umrumda değil dersen keyfin bilir .
  • Benim çenemin altında biraz köselik var.Kullansam etki eder mi ? Herhangi bir yan etkisi var mı ?
  • Benim arkadaşta yeni eeose sakal serumu kullanmaya başladı.
  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Hocam ben biraz kullanayım etkisi olursa zaten yazarım buraya. Alıp almaman konusunda su an icin bir şey diyemem ben. Yan etkileri varmıs. Fakat doz aşımı ve ağıza kaçması durumunda oluyormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cezaalp

    Benim arkadaşta yeni eeose sakal serumu kullanmaya başladı.

    Onu kullandım pek bir etkisi olmadı yoktan sakal var etmiyor ama minox'u kullandım yaklaşık 6 ay kadar.

    İlk 2-3 ay bir şey yok öyle boşuna uyguluyorsun suratına sabah akşam ama 3. aydan sonra bi bakmışsın cidden sakalların çıkıyor. 6-7 kadar kullandım sonra sıkıldım düşünsene sabah akşam suratına bişey sıkıyosun 6-7 ay boyunca. Bıraktım 2-3 hafta sonra çıkan sakallar döküldü. Döküldükten 2 ay sonra tekrardan çıktı şuanda sakallıyım yanaklarımda pek olmasa da. Hiç yoktu zamanında.
  • düşünsene bir madde vücuduna etki ediyor kıl çıkıyor kullanmayınca o çıkan kıllar daha çıkmayıp dökülüyor, bunun faydası olamaz sanki :) ha anlık haz o ayrı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaTTidU*

    Hocam ben biraz kullanayım etkisi olursa zaten yazarım buraya. Alıp almaman konusunda su an icin bir şey diyemem ben. Yan etkileri varmıs. Fakat doz aşımı ve ağıza kaçması durumunda oluyormuş.

    Hocam bu tarz bilgilendirme videolarından var mı daha?
  • Dostum bu ilac hakkında bir şey diyemem ama kesin çözüm istiyorsan abd de üretilen minoxlar garantili işe yarıyor.Facebook da minox beard spot diye bir grup var oraya gir ve kullanan insanlara bir bak. Rogaine veya minoxidil alıcaksın ama Türkiyede eczanede falan yok Amerikan carsılarında veya amazonda falan oluyor.
  • Benjamin Greeg kullanıcısına yanıt
    Daha çok yabancı kaynaklar var hocam. Youtube'da bol bol video bulabilirsin.

    https://youtu.be/p3LAamTXM2I mesela bu videoyu örnek olarak verebilirim. Fakat bendeki ürün bu değil. İçerikleri aynı diye biliyorum sadece



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaTTidU* -- 9 Mart 2017; 23:58:37 >
  • Jewish kullanıcısına yanıt
    Evet hocam onları gördüm. Özellikle minoxidil ile cok güzel sonuçlar alanlar var. Benim elimdeki ürünle etken maddeleri aynı diye biliyorum. Sadece ticari isimleri farklı. Onlara ulaşma imkanım olmadığı için Türkiye'de olanı deniyorum bakalım sonuç ne olacak.
  • Ergenlik dönemimde heves ettim sakal için kullanmıştım .Çıktı çıkmasına güzel şekilde fakat döküldü .

    Şimdi tekrar çıktı orası ayrı .Ama onu kullandığımda daha gürdü .
  • SuKurgusu kullanıcısına yanıt
    Kaç ay kullanmıştın hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaTTidU*

    Kaç ay kullanmıştın hocam?

    Bendeki gibi olmuş ona her ne olursa olsun dökülüyor bırakınca hevesin kaçıyor sonra 2-3 ay sonra kullanmadan da çıkıyor ama gür değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaTTidU*

    Kaç ay kullanmıştın hocam?

    Tam hatırlamıyorum ama 3 kutu almıştım sanırım .Artık ne kadar yettiyse .

    Biri minoxil diğeri minoksidil miydi neydi .
  • Valla bizimde yas 20 ye dayandi hala tek tuk kullandiktan sonra geri dokulurse rezil oluruk elaleme kesin dokuluyor tamami degil mi
  • Olmaması daha iyi her gün traş olmakla kim uğraşacak
  • Şubatın 18 inden beri kullanıyorum, benim yüzümde zaten altyapı vardı ama güçsüz çıkıyordu, şuan 3. haftanın sonundayım ve cidden bi yoğunlaşma, sertleşme var, daha hızlı uzamaya başladılar, daha önce sakal olmayan bölgelerde yeni sakallar çıkmaya başladı(bunlara vellus hair deniyor). Kullanmaya devam ettikçe bu vellus hair'ler terminal hair e dönüşecek ve bu dönüşmeden sonra ilacı bıraksanızda sakallarınız dökülmez. Sakalı dökülenler kullanmayı çok erken bırakanlar (henüz vellus aşamasındayken bırakıyorlar) ve dökülüyor çünkü terminal hair olmadı.

    Kişiden kişiye degişiyor ama 3 aydan 6 aya kadar bir sürede etkisini göstermeye başlar, altyapı varsa 1. aydan itibaren etkisini görürsünüz. Erken bırakmayın bunu bir alışkanlık haline getirip unutun günde iki kez uygulayın ve unutun günlük rutininiz haline getirin. Gerçekten sakal istiyorsanız kullanmaya devam edin, yan etkilerini ben yaşamadım yaşayan insanda çok nadir, zaten tansiyon ilacı normalde en fazla tansiyonunuz düşer, başınız döner vs. bunlarda geçici yan etkiler vücut alışıyor bir süre sonra.

    Eczanede satılanlar sprey şeklinde, ben bu şekilde kullanımını zor buluyorum o yüzden internetten damlalık aldım ve onla uyguluyorum, normalde avrupada amerikada satılan minoxidillerde de damlalık olur onla kullanımı daha kolay, yüzünüze damlalar halinde bırakıp elinizle yayarsınız daha kolay olur. spreyin nereye gittigi belli degil.

    Videodaki arkadaş bir saat bekletip yıkayabilirsiniz demiş ama, bir saatte %25 lik emilme, 2 saatte %50, 3 saatte %75, 4 saatte ise tamamen emilmiş oluyor ilaç. Minimum 4 saat bekletilmesi gerektiği söylenir hep, bir daha ki uygulama ile ilk uygulama arasında ise 8-12 saat olması öneriliyor. Bir saatlik uygulamaya göre yinede iyi sonuç almış :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 10 Mart 2017; 3:4:36 >




  • Hocam bi hevesle başlamışsınız ama o ürünün kalıcı bir faydasını göremessiniz yan etkileride cabası özellikle güneş sorununu düşünmüşsünüzdür umarım.
  • Bırekın bu işleri doğal yolla çıksın. Bir kere olsa ustura vurulmamış sakal bölgesinden tüy,kıl çıkar mı?



    Jilet vurmayın. Berberde ustura vurun. Tek çözüm bu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.