Bakan Mehmet Şimşek'in Kredi Kartı Açıklaması
"Kredi kartına taksit uygulaması iyi bir şey değil"
Nedim Türkmen, kredi kartı taksit sınırlamasına yönelik bir soruya Bakan Şimşek'in "Dünyada kredi kartına taksit uygulayan tek ülkeyiz ve bu uygulamalar vatandaşın gelirinden fazla harcamasına neden oluyor, bu iyi bir şey değil" yanıtını verdiğini ifade etti
Evet arkadaşlar bu konuda düşünceniz nedir ? Günümüzde hemen hemen herkesin ihtiyaçlarını giderebilmesi için mecburen başvurduğu taksit yönteminin yeni yılda kalkabileceğinin sinyallerini veren bir açıklama olmuş. Kıytırık bir tişörtün bile 300-500 tl olduğu bir ülkede taksit kaldırılırsa asgari ücreti isterlerse 30 bin yapsınlar yine de bir anlamı kalmayacağını düşünüyorum.
Arkadaşlar son zamanlarda internette sıkça dolaşıyor anlatılana göre sadece YSK nın erişebildiği bu verilere içişleri bakanlığı da istediği gibi erişebilip müdahale edebilsin diye böyle bir paralel düzenek kurulmuş. Eğer doğruysa bu kadarına da pes artık. Koltuk sevdasına her türlü kirli tuşa basıyorlar.
Kredi kartı önerisi alabilir miyim? (aidatlı)
|
Tivibu çözünürlük sorunu
Arkadaşlar bu sorunu illaki benden başka yaşayan vardır diye umut ediyorum. Tivibu cihazını açınca çözünürlük 480p SD olarak açılıyor. 4K destekli televizyonumuz var ve HD paket kullanıyoruz. Her seferinde kumandadan tivibu ayarlarına girip çözünürlüğü 1080p ye çekmek zorunda kalıyorum ama gün boyu işyerinde olduğum için evde annem babam ayarlama yapamadığından 4k tv de çamur gibi yayın izliyolar. Ayarlar sıfırlanmasın diye cihazı fişten çekmeyelim dedik bu seferde gece bekleme moduna geçiyor ayarlar yine sıfırlanıyor. Ayarlarda kaydetme seçeneğide mevcut değil. HD pakete boşuna para veriyoruz resmen. 50 mbit vdsl internet var 4k televizyon var kendi kendine niçin 480p ye dönüyor cihaz bilen varmı ?
4000 tl telefon önerisi
|
Arkadaşlar diyete başladım yardımcı olur musunuz?
|
Hat değerlerime göre 24 mbit alabilir miyim?
Hızlı şarj destekli powerbank önerisi
|
2+1 ses sistemi önerisi
|
Son Giriş: 25 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.979
İkinci El Bölümü Mesajları: 40
Konularının görüntülenme sayısı: 79.818 (Bu ay: 503)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.746 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar