Remote çalışan birisi için Eskişehir nasıldır?
-
-
yalwarırım şu garibana yardım edin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sen nesin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
iyi ho.
_____________________________ -
olm eskişehir ucuz değilse neresi ucuz kiralar falan gayet uygun baktım ben
istanbul - ankara - izmir üçlüsü çığırından çıktı artık hatta antalya bunların hepsini geçmiş bile
Remote çalışıyorum, Eskişehir'liyim, maaşım 20-30 arası, dışarı çıktığımda hiçbir şeyin fiyatına bakmıyorum. Kuzenim, bir iki arkadaşımda oluyor hatta arada bi onların hesaplarını da ödüyorum kahve içtiğimizde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 30 Nisan 2023; 16:44:27 >_____________________________ Software (Fullstack + AWS) Engineer
CPU Ryzen 7 5800X3D — MOTHERBOARD ASUS TUF B450-Pro Gaming — GPU PNY GeForce RTX 4090 24GB XLR8 Gaming VERTO™ EPIC-X RGB — RAM GSkill Ripjaws 16 GB 2x8 3200Mhz — COOLING Noctua NH-D15 chromax.Black — CASE Corsair 4000D Airflow Beyaz — SSD Kingston KC3000 512GB — SSD Sandisk 480GB SSD — PSU CORSAIR RM1000x Shift 80+ Gold PCI5 — KEYBOARD NuPhy Halo96 Rose Glacier Switch — MICE Razer Viper V2 Pro — MONITOR SONY XR-42A90K 4K 120hz OLED TV // SAMSUNG C27HG70 2K 144Hz -
Tekirdağ’da denize yakın köyler var müstakil ev tut miss yada karataş ceyhan fena sayılmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elino -- 30 Nisan 2023; 16:57:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Karataş Ceyhan ne alaka lan Jajspdşdğsğğsğsğsşsş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ zevklerin binlercesi bir tane acıyı telafi edemez -
hayat sana guzel ferrum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ zevklerin binlercesi bir tane acıyı telafi edemez -
Kasiyer olabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 'Cehennemin en karanlık yerleri,buhran zamanlarında tarafsız kalanlara ayrılmıştır. ' Dante - İlahi Komedya. -
hangi dil üzerine ve ne mezunusunuz? yurt dışına mı çalışıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "WENK WENK" -
Java, Bilgisayar Mühendisliği, şirket Türk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 30 Nisan 2023; 17:18:36 >_____________________________ Software (Fullstack + AWS) Engineer
CPU Ryzen 7 5800X3D — MOTHERBOARD ASUS TUF B450-Pro Gaming — GPU PNY GeForce RTX 4090 24GB XLR8 Gaming VERTO™ EPIC-X RGB — RAM GSkill Ripjaws 16 GB 2x8 3200Mhz — COOLING Noctua NH-D15 chromax.Black — CASE Corsair 4000D Airflow Beyaz — SSD Kingston KC3000 512GB — SSD Sandisk 480GB SSD — PSU CORSAIR RM1000x Shift 80+ Gold PCI5 — KEYBOARD NuPhy Halo96 Rose Glacier Switch — MICE Razer Viper V2 Pro — MONITOR SONY XR-42A90K 4K 120hz OLED TV // SAMSUNG C27HG70 2K 144Hz -
Remote nasil calisilabilir is bulamiyor insanlar burada. Cagri merkezi isi evden oluyor mu ? Karsi komsunun oglu polislikten ihrac edilmis saglik sorunlarindan o da arastiriyor remote isleri bulamiyor 1 yildir evde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın... -
Sait yardımcı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 'Cehennemin en karanlık yerleri,buhran zamanlarında tarafsız kalanlara ayrılmıştır. ' Dante - İlahi Komedya. -
kasiyer az kazanır bizim acilen patron veya patron yarısı olmamız lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "WENK WENK" -
10 numara bir tercih olur. Küçük bir şehre göre gece hayatı da iyi.
Şok müdürü olmaz mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 'Cehennemin en karanlık yerleri,buhran zamanlarında tarafsız kalanlara ayrılmıştır. ' Dante - İlahi Komedya.
Benzer içerikler
- askerde telefon yasak mı
- arap şükrü kimdir
- krediyi 1 ay geriden ödemek
- shift delete ile silinen dosyaları geri getirme
- kafaya buz koymak zararlımı
- rekorlar kitabı
- dünyanın en büyük vinci
- yeşil nasim
- çay bardağı emojisi
- moonwalker ayakkabı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt