Şimdi Ara

Market işinde çalışmak isteyen var mı ? (yalnızca istanbul içi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar market işinde tecrübeli tecrübesiz olsun iş arayan varsa yardımcı olabilirim bu yüzden böyle bir konu açma gereği duydum. FULLTIME adında bir danışmanlık şirketi var eğer tecrübeniz var ise kendinize güveniyorsanız direk işe başlayabilir market sektöründe kariyer yapabilirsiniz herşey sizin elinizde. Tecrübesiz iseniz FULLTIME sizi yetiştiriyor 2 aylık eğitim veriyor 1-teorik(bakırköyde bir de bildiğim kadarıyla kadıköyde eğitim merkezleri var buralarda teorik eğitim alabiliyorsunuz) 2. pratik (uygulamalı) olarak (size en yakın eğitim merkezi=markette) (toplam 56 iş günü eğitim veriliyor). sonrasında küçük bir sınava sokuyor kazanırsanız size market sektöründe çalıştığınıza ve deneyimli olduğunuza dair bir sertifika veriyor bu sertifikayla dilediğiniz yerde market işinde girip çalışabilirsiniz. Şirket sağlam eğitime girdiğiniz günden itibaren sigortanızı yapıyor 1 ya da 1.5 ay sonra sigortanız işleniyor 2 aylık eğitim süreci boyunca cebinizden çıkan parayı günlük 20 lira olmak üzere adınıza yatırıyor 2 ayda toplam 1060 lira veriyor size sonra girip işe minimum asgari ücretle çalışabiliyorsunuz (tecrübesiz iseniz) zaman içerisinde de kariyer yapıp yükselebiliyorsunuz şimdi diyeceksiniz asgari ücrete herhangi bir yere giripte çalışılabilir eğer böyle düşünen arkadaşlar var ise katılmıyorum çünkü herşey sizin elinizde gittiğiniz yerde ortam olsun işiniz olsun herşey on numara yeter ki içinizde azıcık çalışma isteği olsun. İlgilenenler varsa, markette çalışırım diyenler varsa lütfen mesaj atsınlar görüşelim telefonlaşalım belki bir yardımım dokunur.
    Şirketin anlaşmalı olduğu marketler: UYUM, BURDA
    Görevler ise: Reyon Görevlisi, Kasap, Manav, Pastane görevlisi, Şarküteri görevlisi
    Tecrübesiz iseniz kesinlikle dert etmeyin FULLTIME size bu konuda her türlü desteği sunuyor işe girene kadar ve girdikten sonra bütün sorun ve şikayetlerinizle birebir ilgileniyor.
    bu da şirketin facebook sayfası ilgilenenler girip bakabilir.
    https://www.facebook.com/fulltimedanismalik
    https://www.facebook.com/groups/fulltimedanismanlik/619468904802384/?notif_t=group_activity
    Lütfen gereksiz yorum yapılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 5 Nisan 2014; 22:13:22 >

• Marketde çalışmanın nesinin eğitimini veriyorlar? alıcan üsteki ve altdakilerle aynı izada dizicen einstein olmaya gerek yok.

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Marketde çalışmanın nesinin eğitimini veriyorlar? alıcan üsteki ve altdakilerle aynı izada dizicen einstein olmaya gerek yok.

öyle olmuyor işte herşeyin bir düzeni kuralı var alttakini alıp üste üsttekini alıp alta dizmeyi herkes yapar önemli olan hangi durumda nasıl davranacağını bilmen bunun eğitimini veriyorlar orada müşteriye nasıl davranılmalı aksi bir durum olduğunda neler yapılmalı marketin bölümleri bir market nasıl işler bunları herkes bilmez ve herkes ne durumda nasıl tepki verileceğini bilmeyebilir bunun eğitimini veriyorlar orada amaç kaliteli personel yetiştirmek bunu meslek edinmiş insanlar var eğitim veriyorlar kaliteli personel yetiştiriyorlar amaç bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 5 Nisan 2014; 22:24:48 >

Orijinalden alıntı: kadir.uluag

quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Marketde çalışmanın nesinin eğitimini veriyorlar? alıcan üsteki ve altdakilerle aynı izada dizicen einstein olmaya gerek yok.

öyle olmuyor işte herşeyin bir düzeni kuralı var alttakini alıp üste üsttekini alıp alta dizmeyi herkes yapar önemli olan hangi durumda nasıl davranacağını bilmen bunun eğitimini veriyorlar orada müşteriye nasıl davranılmalı aksi bir durum olduğunda neler yapılmalı marketin bölümleri bir market nasıl işler bunları herkes bilmez ve herkes ne durumda nasıl tepki verileceğini bilmeyebilir bunun eğitimini veriyorlar orada amaç kaliteli personel yetiştirmek bunu meslek edinmiş insanlar var eğitim veriyorlar kaliteli personel yetiştiriyorlar amaç bu.

Yav he he.

• Böyle aracı şirketler düdüklemeyeceği eşşeğe ot vermezler o dedğin vasıfların hepsinde çalıştım eğitim meğitim gerekmez olayı yerinde uygulayarak veya görerek öğreniyosun zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Böyle aracı şirketler düdüklemeyeceği eşşeğe ot vermezler o dedğin vasıfların hepsinde çalıştım eğitim meğitim gerekmez olayı yerinde uygulayarak veya görerek öğreniyosun zaten.

kimsenin kimseyi düdüklediği falan yok sallamayın kafanızdan.

Orijinalden alıntı: kadir.uluag

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Böyle aracı şirketler düdüklemeyeceği eşşeğe ot vermezler o dedğin vasıfların hepsinde çalıştım eğitim meğitim gerekmez olayı yerinde uygulayarak veya görerek öğreniyosun zaten.

kimsenin kimseyi düdüklediği falan yok sallamayın kafanızdan.

Bu adam seni eğitiyor üstüne sertifika veriyor bide onun üstüne para kimse babasının hayrına yapmaz vardır bir it yeniği kusura bakma dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FULLTIME yalnızca aracı bir şirket İŞKUR'a bağlı çalışıyor psikolojik destek veriyor bir sorun sıkıntı danışılmak istenilen bir konu varsa yardımcı oluyor bunu da babasının hayrına yapmıyor tabiki adamlar bunu meslek edinmiş gelen kişi başına para kazanıyorlar. Böyle böyle çark dönüyor aldatmaca, kandırmaca, düzmece yok tamamen güvenli bir şirket. Sertifikayı veren yer İŞKUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 5 Nisan 2014; 22:44:25 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.