< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiskoKralı -- 2 Eylül 2024; 15:15:3 > |
Kredi ödemesini 1 ay geriden yapmak

-
-
Konuyla alakasi yok ama soylemek istiyorum suan aylik %4 enflasyon var yillik duz %50 diyelim zaten hedeflenen enflasyon da %35-45 arasi. Hala bankalardan yillik %60-70 faizle kredi cekenler var. Zararina kredi kullaniyorsunuz haberiniz olsun. Cevremde cok fazla %100-150 enflasyon var %60 faiz ucuz diyen cahiller var. Eski enflasyonu hala gecerli sanıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 2 Eylül 2024; 16:24:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba 1 ay gecikmenin çok zararı olacağını düşünmüyorum findeks notunuz düşer ama birde yazı gönderiyorlar borcunuzu ödeyin diye
-
krediyi 1 ay geriden odeme milli sporumuz oldugu icin sorun degil takdire sayan bir durum, ama iki ay kume dusurur.
-
2 ay geriden ödeyeceğim durumum yok sorun olur mu
3 aya kadar sıkıntı olmuyor sadece faiz biniyor
Ararlarsada açma ben bir kere açtım pişman oldum karı bana fırça attı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum Hepimiz Okyanusu-Denizi geçtik ama Gölde Boğuluyoruz şuan bende aynı durumdayım 90 gün yapmadığın sürece bir şey olmaz ararlarsa gün vermemeye çalış(borcum var ödeyeceğim ama ne zaman bilmiyorum hesabı) yapılandırma işlerine sakın girme, Götüre bildiğin kadar götür.. Birde faizsiz kampanyalar falan var sicilin temizse çek tek krediye toplamaya çalış, ama faizli ise hiç girme devam et bence
-
2 ay geriden ödeye ödeye 1 seneye falan anca topluyorum
Arkadaşlar her ay kredilerimi 2 hafta gecikmeli ödüyorum sıkıntı olurmu tebligat yollarlar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X