Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (226. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kürekli oyunun hafta sonuna kalmadan geleceği konuşuluyor.

ekleme: yanlış alarm. Henüz küreklenmedi. Ortada dolaşan trojanlı - fake sürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 8 Kasım 2019; 10:45:24 >
  • Ufak tuyolar:
    Pcnız de RDR2'ye kadar sorunsuz oyun oynuyorsanız! BUYUK IHTIMAL pcnızde hardware veya software bır sorun yok demektır. Ornegın Metro Exodus gıbı optımıze ozurlusu bır oyunda bıle yuksek detaylar da 60fps aldıysanız bu oyunda da normal sartlarda anı dusmeler dısında (ufak tefek grafık ayarlarını dusurerek) genelde 60fps almanız lazım.
    Sistem kaynaklarını görünteleyen arkadaslar
    1: İslemcınız (cpu) %95 ve ustune cıktıgı zaman anlık donmalar olabılır. Bu durumda oyun grafık ayarlarını dusurup tekrardan cpu kullanımına bakın. Bazı oyunlarda mınumum grafık ayarlarını getırsenız bıle ıslemcıde dusme olmaz. Oyunu calıstırabılmek ıcın kullandıgı mınumum cpu gucu bıle sızın ıslemcının ustunde olabılır. Bu durumda yapılabılecek pek de bır sey yok. Bır ıhtımal fırma optımıze konusunda patch yayınlayabılır ama bu daha cok ekran kartı ıle alakalı olur.
    2: Islemcınız (cpu) %60 - %70 cıvarında bıle donmalar oluyorsa (ekran kartının yeterlı oldugu durumlarda) buyuk ıhtımal ıslemcınız fazla ısınıyordur. Fan ıle ılgılı ıslem yapmanız gerekebılır. Bu bır cok kısının gozunden kacabılır ama 60 fps gorsenız bıle sureklı donmalar vs.. yasarsınız.
    3: Ram konusuna gırmıyorum! bu oyunu calıstıran bır cok kısının zaten en az 16gb ramı vardır.
    4: Gelelım ekran kartlarına: Nvıdıa'nın mutlaka son guncellemesını ındırın. Nvıdıa bır mallık yapmadıgı surece fps konusunda en azından bır kac fps fazla gorursunuz. Ya da daha az sorunla karsılasırsınız.
    5: Ekran kartı model model vermeyecegım.
    Genel oyunlardan yola cıkarak (oyun su anda Epıcstore'dan ınıyor. Daha test etmedım.)
    Kasmalar oldugu zaman ılk once:
    1: Ekran kartınız zorlanıyorsa (gonul ısterkı zorlanmasın) 2K VEYA 4K dıye kastırmanın cok da bır mantıgı yok. 1080p de gunumuz ıcın gayet yeterlıdıır. Detay kaybı yasayacagınıza, her seyı gorerek oynayın. Orn 4k oynamak ıcın golgelerden feraget etmenın hıc bır mantıgı yok.
    2: Bundan sonra yapacagınız ıkıncı ıslem antıalasıng, multısamplıng gıbı ekran kartının anasını aglatan ayarları deneyerek kısmak.
    3: Bunları yaptıgınız halde performans alamıyorsanız (bunu basta da yapabılırsınız) uzaklık ayarını ekran kartınıza uygun sevıyelere getırmek.
    4: Hala ıstedıgınız performans yeterlı degılse golge (shadow) ayarlarını hıgh - medıum cıvarına getırın.
    Hala sorun varsa artık grafık ayarlarını yavas yavas medıum sevıyesıne dusurebılırsınız.

Oyunda cıddı sekılde performans dusuklugu alıyorsanız cozunurlugu 1280p ındırıp grafık ayarını mınumuma getırın. Oyuna gırdıgınız anda hala bır sorurunuz varsa yuksek ıhtımal oyunun optımızasyonun da cıddı bır problem var demektır. Eger gayet akıcıysa cozunurlugu 1080p'ye cekıp grafık ayarlarını ( bu sefer ters mantık) tek tek yukseltıp ekran kartınızın hangı ayarlarda zorlanmaya basladıgını gorebılırsınız. Ona gore ortalama bır ayarla oyunu oynayabılırsınız..
    Son olarak Yapımcı buyuk bır mallık yapıp oyunu yeterınce ıyı optımıze etmemısse bunu 1 kac yamayla duzeltemesı zor. Oyunun akıcı hale gelmesı bır kac ayı bulur.

Bunları yazarken ukalalık yaptıgımı dusunmeyın. Daha oyunu gormeden bunları nıye yazıyor dıye de dusunmeyın.. Bunlar genelde grafıge saglam yuklenen oyunlarda grafık ayarlarını fulleyıp oyun ılk acıldıgında ''Bu ne lan? Ana makıne can cekısıyor'' gıbı dusundugunuz durumlarda cok ısınıze yarayan ayar mantıgı..
    Bır de Metro Exodus gıbı butun ayarlarını sona getırıp 30 fps alırken yanlıs hatırlamıyorsam pencere ölçekmı bır ayar vardı. Onu 4'den 1.5 cektıgımde oyunun fps sı bır anda 70 - 80 lere cıkmıstı.. Hatta ulan bu ayar neymıs tekrar 4 yaptıgımda grafıklerde en ufak bır degısıklık gormemıstım. Bazen o tarz bır ayar bıle butun fpsnın canını okuyabılıyor..
    Herkese ıyı oyunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

Pc oyun açıldığında kendisi ayarlama yapmıs , ultra high medium low karısık biseyler ayarlamıs şuan grafikler gayet güzel gpu %100 ve 60fps sabit zerre oynamıcam ayarlarla

Gtx 1070 üzmedi cok sükür

Sevindirdi.

Siz RTX: On yaparsınız ama cenazenize GTX Series gelir.

• 3DM'in çince forumundan haberler gelmeye başladı. Crack yapılmış, çok sıkıntı varmış o yüzden stabil etmeye uğraşıyorlarmış şu an.
  • performans donma vs. sorunlarının düşük işlemci çekirdeğinden olduğunu pek düşünmüyorum. ddr3 kullananlar bant genişliği sorunu yaşıyor olabilir sanki?? daha çok.

8/8 var bende işlemci kullanımı genelde %20-40 arası arada işlemci boost bile yapma gereği duymadan hızını düşürüyor. işlemciye pek bakan bir oyun olduğunu söyleyemem kendi tecrübeme göre
  • Yılın bombası,Rockstar pc optimizasyonu unutmuş,oyunun performansı yerlerde sürünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Yılın bombası,Rockstar pc optimizasyonu unutmuş,oyunun performansı yerlerde sürünüyor.
    Hayır, senin bilgisayarın çöp.
  • şu hale bak ya, yapımcının yapması gereken işi herkes birlik olup çözmeye çalışıyor forumlarda.

bu saatten sonra ne konsolcu arkadaşlar PC'ye, ne PC'ci arkadaşlar konsola laf sallamasın. görüyoruz işte her iki tarafından avantajı, dezavantajı var böyle.
  • OYUNU OYNARKEN MOUSE İMLECİ GİTMİYOR, bunu nasıl çözebilirim?

• Redshift kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun iyi oyunlar boş yere takmıştınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Hayır, senin bilgisayarın çöp.

Alıntıları Göster
    Oyun fena patladı,MC kullanıcı puanı 5.3 de ve düşüyor,binlerce kişide çöp var herhalde
  • Oyunu ultimate aldığım halde hiç bir özelliğini kullanamıyorum. Ultimate alanlar ultimate içeriğe nasıl ulaştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

Yeni işlemci almak yerine patch bekleyin. Bu konu üzerinde çalışıyormuş Rockstar. 48 saat içinde mutlaka bir patch yayınlarlar.

Alıntıları Göster
    bir şeyler yapmaya mecburlar yapacaklardır da ancak rockstar gibi bir firma, oyunun aslı çıkalı neredeyse 1 sene olmuş ve uzun bir zamandır pc çalışmaları devam ettiği aşikar, aylar öncesinden pc için duyurulmuş...yahu hiç mi deneme yapmadınız be kardeşim...resmen amatörlük...binlerce kişi launcher hatasından daha oyuna giremiyor...resmi hesapların hiç birinden adam akıllı bir açıklama bile yok tek yaptıkları ticket açın...resmen gafil avlandılar buda hazırlıksız olduklarının açık göstergesi...sanki crackli oyun indirmişiz gibi yok antivirus kapatın gibi falan saçma sapan önerilerde bulunmuşlar sadece:))

kendi adıma 24 saat süre verdim launcher hatası için aksi takdirde torrente düşmesi uzun sürmeyecektir.....

• Oyun ekran kartı katili çıktı rıza baba
    1080p de gayet akıcı ve keyifle oynuyorum. Şimdi amd nin yeni Rdr2 destekleyen driverını kuruyorum, rx 580 için değerleri paylaşırım.

• 6/12 işlemci 8 çekirdek işelmci demek senin şlemcin %40 doluyosa 6/6 işlemcinii 60 ı dolar. Super iq seni.
  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    oyunda optimizasyon sorunu var 30 fps altına dahi düşüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: emmare

bir şeyler yapmaya mecburlar yapacaklardır da ancak rockstar gibi bir firma, oyunun aslı çıkalı neredeyse 1 sene olmuş ve uzun bir zamandır pc çalışmaları devam ettiği aşikar, aylar öncesinden pc için duyurulmuş...yahu hiç mi deneme yapmadınız be kardeşim...resmen amatörlük...binlerce kişi launcher hatasından daha oyuna giremiyor...resmi hesapların hiç birinden adam akıllı bir açıklama bile yok tek yaptıkları ticket açın...resmen gafil avlandılar buda hazırlıksız olduklarının açık göstergesi...sanki crackli oyun indirmişiz gibi yok antivirus kapatın gibi falan saçma sapan önerilerde bulunmuşlar sadece:))

kendi adıma 24 saat süre verdim launcher hatası için aksi takdirde torrente düşmesi uzun sürmeyecektir.....

Alıntıları Göster
    Gta4 de aynı şey olmuştu,gene milleti uyutup söğüşlediler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-42DBB8773

Oyun ekran kartı katili çıktı rıza baba
    1080p de gayet akıcı ve keyifle oynuyorum. Şimdi amd nin yeni Rdr2 destekleyen driverını kuruyorum, rx 580 için değerleri paylaşırım.
    Hocam bende de RX580 ve R5 3600 var. Sonunda aynı ekran kartına ve oyuna sahip birini bulabildim 1080p 60fps için değerleri ve grafik ayarlarını paylaşabilirseniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.