Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (870. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.428
Cevap
148
Favori
847.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 868869870871872
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Asrobotun goty aldığı yerde artık kimse o gameawards mı ne zımbırtıdır kimse takmıyor. İnsanlar şunu da anladı sonynin oyun çıkardığı yıl istersen son 50 yılın en kaliteli oyununu yap karşında sony platform oyunu varsa zerre şansın yok. Sonynin o lobiyi satın aldığı su götürmez bir gerçek. Rdr 2 gelmiş geçmiş en iyi oyun ünvanını uzun süre korumaya devam edecek.

Bu da bonus:

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Brad Pottsyoutube
    Music/Song from Red Dead Redemption 2 One of my favorite moments of the game. Plays between Paradise Mercifully Departed and Dear Uncle Tacitus missions in Chapter 5 (riding to Shady Belle). Sorry for the 720p quality, only way to record this long on Xbox without a capture card. Artist/Composer: D'Angelo Song Name: May I? Stand Unshaken – Oh Traveller Have a Seat DISCLAIMER: NO COPYRIGHT INFRINGEMENT INTENDED.
    https://www.youtube.com/watch?v=4gcdoVdnMh4

Bu da bitirenler için ekstra:

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    https://www.youtube.com/watch?v=WoxFRRf9DJM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 3 Ağustos 2025; 20:38:12 >

• 77 milyon satışa ulaşıp pubgyi geçerek 5. sıraya oturmuş en çok satan oyunlarda, yakışır

Gerek geçtiği dönem gerekse de barındırdığı mekanikler olarak bu denli niş bir kitleye hitap eden böylesi bir oyunun 77 milyon gibi dehşet bir satış rakamına ulaşmış olması çok şaşırtıcı.

• Oyunu oynayan varmi hala, oyunda tr yamasi kurulumu sonrasi error_gfx_state dye bir hata almaya basladim fpste yerlerde düzeltemedim bir türlü sildim oyunu yeniden kurdum yine ayni oyun aciliyor hareket etmeye baslayinca 1 dkk sonra kitleniyor sadece oyun degil obs kayit programi felanda cöküyor nedense

Hangi yamayı kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat konudaki arkadaşlara yazarsanız yardımcı olacaklardır.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]donanımhaber forum
    (Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum » Sayfa 15
    https://forum.donanimhaber.com/red-dead-redemption-ii-2025-turkce-yama--158486074-15#161932711

Sagolasin kendim ugrasip buldum sorunu directx12 den vulkana cevirince duzeldi oyun Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

Yakında hem konsollar hem de PC için RDR2'nin yeni ve geliştirilmiş bir sürümünü göreceğimiz konusunda son derece iyimser olmaya başladım. HEYECANLIYIM.

GameRoll

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]en.wikipedia.org
    List of best-selling video games - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games

Hocam PC versiyonuna kolay kolay günceleme gelmez. Gelsede konsollara geldikten 1 sene sonra filan gelir.

Bu arada hocam Gta 4 için Eylül ayında de PS5 versiyonu için yeni güncelleme gelecek, PC içinde belki gelir diyorlardı. Oda yalan oldu heralde. Rockstar, tüm çalışmasını, Gta 6'ya yönlendirdiği için Gta 4, RDR 2 gibi oyunların güncellemesi ile uğraşmıyor pek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam Gta 5'e sonradan Ray Tracing (Işın izleme) geldi ya, bu özellikle RDR 2'ye de gelebilir. Gta 6'nın PC versiyonun da Ray Tracing olacak. Tabii şöyle bir durumda var. 2019 PC'ye çıkmış olan RDR 2'nin ışıklandırma, yansıma kaliteside, Ray Tracing olmamasına rağmen bayağı iyi duruyor. Çok elzem bir şey değil ama gelirse opsiyonel bir şey olur, oyun biraz cilalanmış olur.

Gelsin gelsin bir kez daha bitiririz bu baş yapıtı Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Bu oyunun aydınlatması üzerine çalışılmış zaten yeni oyunlarda bu uğraşı vermek istemeyen geliştiricilerin kolaya kaçmak için kullandığı teknoloji ray tracing.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Ekim 2025; 4:12:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

RDR 2'yi 2 kere bitirdim. Tamamen baş yapıt sinematik anlatımı, hikaye gidişatı, karakterler, dönem işine zaten bayılıyorum. RDR 3 kim bilir ne zaman gelecek. Üçüncü kez oynamam daha suyunu sıkarak her yeri didik didik oynadım.

Şimdi beklentim GTA VI, Resident Evil Requiem, Marvel's Wolverine, Intergalactic, The Last of Us Part III ve Witcher 4

2026 ve sonra ki yıllar oyuncular açısından harika bir yıl olucak. Allah herkese sağlık sıhhat versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heather Mason -- 6 Ekim 2025; 14:4:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Heather Mason kullanıcısına yanıt

Bir şey yapılacaksa RDR 2 değil RDR 1 yapsınlar. RDR 2 grafikleriyi kullanıp RDR 1 çıkarsınlar. RDR 1 adam gibi dokunuş yapılmadan PC çıktı alıp oynamadım bile. RDR 1 merak ediyorum ama PC çıkan şu haline o kadar para verecek kadar saf değilim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.