Asrobotun goty aldığı yerde artık kimse o gameawards mı ne zımbırtıdır kimse takmıyor. İnsanlar şunu da anladı sonynin oyun çıkardığı yıl istersen son 50 yılın en kaliteli oyununu yap karşında sony platform oyunu varsa zerre şansın yok. Sonynin o lobiyi satın aldığı su götürmez bir gerçek. Rdr 2 gelmiş geçmiş en iyi oyun ünvanını uzun süre korumaya devam edecek. Bu da bonus: ![]() Music/Song from Red Dead Redemption 2
One of my favorite moments of the game. Plays between Paradise Mercifully Departed and Dear Uncle Tacitus missions in Chapter 5 (riding to Shady Belle). Sorry for the 720p quality, only way to record this long on Xbox without a capture card.
Artist/Composer: D'Angelo
Song Name: May I? Stand Unshaken – Oh Traveller Have a Seat
DISCLAIMER: NO COPYRIGHT INFRINGEMENT INTENDED. https://www.youtube.com/watch?v=4gcdoVdnMh4Bu da bitirenler için ekstra: Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 3 Ağustos 2025; 20:38:12 > |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (870. sayfa)

-
-
77 milyon satışa ulaşıp pubgyi geçerek 5. sıraya oturmuş en çok satan oyunlarda, yakışır
-
Gerek geçtiği dönem gerekse de barındırdığı mekanikler olarak bu denli niş bir kitleye hitap eden böylesi bir oyunun 77 milyon gibi dehşet bir satış rakamına ulaşmış olması çok şaşırtıcı.
-
Oyunu oynayan varmi hala, oyunda tr yamasi kurulumu sonrasi error_gfx_state dye bir hata almaya basladim fpste yerlerde düzeltemedim bir türlü sildim oyunu yeniden kurdum yine ayni oyun aciliyor hareket etmeye baslayinca 1 dkk sonra kitleniyor sadece oyun degil obs kayit programi felanda cöküyor nedense
-
Hangi yamayı kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat konudaki arkadaşlara yazarsanız yardımcı olacaklardır.
donanımhaber forum
(Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum » Sayfa 15https://forum.donanimhaber.com/red-dead-redemption-ii-2025-turkce-yama--158486074-15#161932711 -
Sagolasin kendim ugrasip buldum sorunu directx12 den vulkana cevirince duzeldi oyun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X