Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (228. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu durumda kırılmasın zaten oyun düzelene kadar.
  • Arkadaşlar hikaye modunda en iyi olan beyaz arap atı mı? Bunu alsak oyun sonuna kadar hep en iyi olarak mı kullanıyoruz. Bir de bu atı ne zaman bulabiliyoruz. Atın lvli artıkça görünüşü değişiyor mu? Çok zayıf gücsüz gibi duruyor çünkü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MSI GL63 8RD I5 8300h Gtx 1050 Ti 8 GB ram ile aldığım değerler böyle. Oyunun ayarlarına dokunmadım sadece Vsync kapattım. Sadece şehir içinde ufak bir takılma oldu ama hissedilecek kadar değil. Oynanabilirlik iyi bence.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Bir kaç ayarla 60 fps alabilirim. Texture çok düşürmeden. Yarın ayar çekip atarım tekrar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    Eğer yaşanan sorunlar drm yüzünden oluyorsa olaylar olaylar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 6 Kasım 2019; 1:49:49 >
  • online oynamayı düşünenler varsa ekleyebilir görevler için vs
    sc: thumbp

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Bak o da olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Olabilir, mümkün. Bazı gruplar kırmaya çalışmış ancak oyun açılırken dahi 2-5 fps aldıklarına dair haberler dolaşıyor.

• Güzel hocam. Bende yakın zamanda laptop'u satıp kasa alacağım. Rx 570 580 düşünüyordum ama Rx 5500 bekleyeyim dedim. Bakalım onlar nasıl olur. Umarım Cyberpunk 2077 de high ayarlarda 60 fps açabiliriz.
  • ayrıca bir şey soracağım. ryzen 5 2600, rx 590 kullanmama rağmen 60tan fazla fps alamadım garip değil mi

• Anlamadığım şey, 1080ti la da laptoptaki 1060 la da denedim, bazı ayarları ultra da yapsam veya medium ya da low a da çeksem FPS ne artıyor ne azalıyor. Oyun sanki bir şeye şartlamış kendini. Ya da bir etken, fps e limit koyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greatwall -- 6 Kasım 2019; 1:56:6 >
  • bu oyunun da DRM sistemi Modern Warfare gibi mi? Sürekli online olmak gerekiyor mu? Offline denediniz mi story için?
  • Ryzen 1600 gtx 1660 ile darboğaz yaparmı acaba ultra ayarlarda kaç fps verir.bu sistemi kullanan bi arkadaş cevaplayabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: XMATADOR

Ryzen 1600 gtx 1660 ile darboğaz yaparmı acaba ultra ayarlarda kaç fps verir.bu sistemi kullanan bi arkadaş cevaplayabilir mi
    https://store.donanimhaber.com/d1/f3/96/d1f396008e66ccc3beebd2fb6afde214.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: psychomantis

Arkadaşlar şu başlığı okumanızı tavsiye ederim. İki çözüm var:

Birincisinde rdr2 nin kullandığı 2 işlemci çekirdeğini devre dışı bırakıyorsunuz. fps düşüyor ama daha stabil kalıyor. Uzun takılmalar düzeliyor diyorlar.

İkincisi de bir yazılım kullanmak. aşağıdaki linkten programı indirip rdr2'nin işlemci kullanımını %98 ile sınırlayan bir kullanıcı fps düşüşü olmadan sorunu çözdüğünü söylemiş.
    https://www.reddit.com/r/reddeadredemption2/comments/ds2ha9/stutter_freeze_temporal_fix/

yazılımın download adresi:
    mion.faireal.net
    BES, Battle Encoder Shirasé 1.7.7 (stable) & 1.8.0 (test): Controls Per-Process CPU Usage
    http://mion.faireal.net/BES/#download

Not: Denemedim. Yarın iş var. Gelince denerim artık.
    Bu yöntemle donma sorunu %100 olarak çözülmüş oluyor. 2 saat boyunca oynadım, tek bir takılma dahi yaşamadım. Hatta gariptir, bir süre sonra devre dışı bıraktığım 2 çekirdeği aktifleştirdim ve hiç takılma olmadı. O programdan da RDR 2'nin cpu kullanımını %2 oranında kıstım. Tabi bu geçici bir çözüm oyuna her girişimizde yapmamız gereken bir şey bu. Ancak geçici de olsa çözüldü. Teşekkürler hocam

Sistem:
    i5 6600k 4.4 GHz
    GTX 1060 6 GB
    16 GB RAM
    SSD

• İmzamdaki sistem ile sonunda stabil ayarları tutturabildim. Chapter 2 açık dünyada ortalama 50-55 FPS arası stabil bir performans alıyorum. Ara sıra 45'e kadar düşüşler oluyor ama o da obje sayısının arttığı yerlerde.
    Güvenli modda DDU ile son Nvidia sürücüsünü temiz kurulum yaptıktan sonra 5 saniyelik takılmalar da şu an için geçmiş gibi duruyor. (Oyuna gelen 85MB güncellemenin de etkisi olabilir.)
    CPU 3.9GHZ de çalışıyor. GPU ayarlarımı da ekran görüntüsü olarak aşağıya bırakıyorum;

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 6 Kasım 2019; 2:23:13 >

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 4k çözünürlükte aldığım bazı ekran görüntüleri;

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    değil, ilk aktivasyon için 1 kere online gerekiyor sadece.
  • Oyunda chat mi yok yoksa ben mi bulamadım? Hani o kadar da degildir Rockstar. Multiplayer PC oyununa chat koymuşlardır herhalde ben bulamamışımdır.

Edit: Araştırdım, evet gerçekten yokmuş. Adamlar bildigin emulatör port eder gibi etmişler oyunu. Resmen brute force çalıştırıyoruz oyunu. Keriz gibi aldım ya bu oyunu en çok ona yanıyorum. Genelde temkinliyimdir pre order yapmam kolay kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 6 Kasım 2019; 3:4:4 >
  • İşlemci ve RAM nedir acaba ?

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.