Binbaşı
21 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 906 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Şu an Fenerbahçe maçında inanılmaz, ama inanılmaz bandwith throttling uyguluyorlar. Yeni abonelik başlatacak arkadaşlara özet niteliğinde bir konu olsun istedim. İşin kötüsü IPTV sağlayıcıları VPN ile kullanıma izin vermiyorlar, yani kullanamıyorsunuz. 500 mbit internet ile 9k bitrate yayın açamıyorum, sinir krizi geçirdim bugün.

Konu güncellenecek, konu içerisinde araç ile ilgili bilgi paylaşımı yapılmasını amaçlıyorum.

Mevzu çok çirkin, mide bulandırıcı. Son zamanlarda yurtdışı indirmelerdeki yavaşlıktan dolayı şüphelenip pek bilinmedik hız testi sitelerinden defalarca test yaptım. Tahmin ettiğim gibi, yurtdışı çıkış hızım elle yazılmış gibicesine net bir şekilde 100 mbit'e sınırlandırılmış. Yaygın sunucularda herhangi bir problem yok, Türkiye içindeki sunuculara standart hızlarımda ulaşabiliyorum. Muhtemelen test edilmek için sıklıkla TurkNet'in sunucuları kullanıldığı için onlarda vanayı açmışlar :)

İnternet hızım normal şartlarda 500 mbit download / 50 mbit upload olması gerekiyor.

NPerf OVH DC Fransa Sonucu

Superonline yurtdışı çıkışlarımı 100 mbps'e sınırlamış.

NPerf Romanya Budapeşte Sonucu

Bu sırada Türkiye'de yaygın kullanılmayan alelade bir sunucudan da test yaptım, onun sonucu da böyle.

Cloudflare'nin Romanya Budapeşte sunucusunda elle girilmiş kusursuzluktaki internet hızım.

Alenen milleti dolandırıyorlar. Bunu açık açık, saklamadan yapıyorlar. Bu ülkede vatandaşı koruyan yasalara asla rağbet edilmiyor, devlet kurumları da buna göz yumuyor. Lütfen konuyu öne çıkarın da millet görsün bunların ne mal olduğunu.

Crunchyroll, Microsoft ile bir ortaklığa girişmiş ve Premium denemesi başlatan kullanıcılarına 3 aylık Game Pass + Ea Play sağlıyor. Forumda 50-65 lira arası satıyorlar ve kimse paylaşmamış bu taktiği, biraz şark kurnazlığı gibi geldi bana herkesle paylaşmak istedim.

adresine giriyoruz, TRY CRUNCHYROLL PREMIUM bağlantısına tıklıyoruz.

Açılan sayfada START 14-DAY FREE TRIAL bağlantısına tıklıyoruz.

Aşağı doğru paket seçimlerine geldiğinizde herhangi birini seçebilirsiniz, fakat bir bildikleri vardır Mostly Popular olanı seçip devam ediyoruz diyelim.

Hesap oluşturma kısmı gelecek, daha önce Xbox Game Pass almadığınız bir mail adresiyle kayıt oluyoruz. (Önemi yok pek ama takibi yapmak açısından kolaylık oluyor.)

Üyeliği de tamamladıktan sonra bizden kredi kartı bilgisi istiyor, buraya 15 lira limit oluşturduğumuz sanal kart bilgilerimizi giriyoruz. 15 lira limiti tanımlama sebebimiz kart geçerli mi diye provizyon çekiyor, aynı gün iade ediyor sonrasında merak etmeyin.

Bilgileri tamamlayıp Premium denemesi hesabımıza tanımlanınca tekrardan https://www.crunchyroll.com/xbox-gamepass-2021/en/index.html linkine tıklıyoruz, REDEEM yazacak, size bir key verecek. Key vermezse Adblock uygulamalarını kapatın.

"We’re out of codes and working to get more." HATASI ALIYORSANIZ ADBLOCK KAPATIP SAYFAYI YENİLEYİN.

Keyi not ediyoruz, bilgisayarınızdaki Xbox uygulamasını açıp daha önce Game Pass alınmamış yeni bir Microsoft hesabı açıyoruz (ana hesabınızda daha önce Game Pass kullanmadıysanız onunla devam edebilirsiniz)

Xbox hesabımızda ayarlar kısmına gelerek aldığımız kodu girip üyeliğimizi aktif ediyoruz.

3 aylık ücretsiz Game Pass'iniz hayırlı olsun!
''Your free trial begins immediately upon signup. To avoid being charged at the regular monthly rate of TRY55.00 VAT inclusive, you must cancel your free trial within 14 days of your free trial start date.''

Kayıt olunca böyle uyarı var arkadaşlar. İptal etmezseniz 14 gün sonra verdiğiniz kredi kartınızdan 55 lira çekecekler.

Bu bağlantıdan otomatik üyelik yenilemesini iptal edin;
https://www.crunchyroll.com/acct/membership

Bu bağlantıdan kredi kartı bilgilerinizi silin;
https://www.crunchyroll.com/acct/billing

Ea Play için aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz

https://help.ea.com/en/help/account/link-your-console-accounts/

NOT: EA Play aboneliği için daha önce aboneliğinizin olmadığı bir hesap olmasına gerek yok, istediğiniz hesabı Game Pass olan hesaba bağlayabilirsiniz, bağladıktan sonra Microsoft aracılığıyla gelen ücretsiz 3 ay Play hakkınız sorunsuz tanımlanıyor.

Öne çıkarırsanız çok sevinirim, milletin bedavaya aldığı şeyi bir kilo et fiyatına satması kanıma dokunuyor.
Selamlar. Bugün aracımın çamurluğunda garip bir leke gözüme battı, bu nedir ne değildir diye fikir almak istedim. Daha önce başına gelen ve çözüm yolu bilen arkadaşlar da bunu nasıl geçireceğimiz hakkında yorum yaparsa çok sevinirim. Dokununca pütür pütür bir his var fakat tırnak girmiyor.

Çamurlukta garip leke Çamurlukta garip leke
Anlayamadım arkadaşlar. Sevk tarihi 3 Ekim diyor fakat haftasonu askere teslim olunmaz diye biliyorum. Bizim tam teslim tarihimiz ne zaman? Hâlâ otel vs. ayarlamadım kalmak için.
Selamlar, dün bilgisayarı normal şekilde prize takılı olarak kapattım ve yattım.

Sabah açtığımda Windows boot olmadı, daha sonrasında uğraştım uğraştım güvenli modda açtım ama normalde olmadı. Tekrar tekrar deneyip mavi ekranla birlikte şu hatayı aldım

Bilgisayarı hiç bir şekilde sağlıklı boot edemiyorum, kafayı yedi.

Demek ki bir sorun oldu, Windows çöktü diyerek format attım fakat formattan sonra normalde hiç olmayan şu uyarı geldi

Bilgisayarı hiç bir şekilde sağlıklı boot edemiyorum, kafayı yedi.

Driverları kurup devam edeyim dedim, GeForce Experience'ı kurduğum anda bilgisayara yeni alet takılma sesi geliyor daha sonra simsiyah ekranda kalıyor. Hiç bir şekilde düzelmiyor, res attığımda ise masaüstü geliyor fakat simge çalışmıyor. Start butonu çalışıyor, program açabiliyorum ama ekrandan o masaüstü harici hiç bir şey görünmüyor. Yani, alttaki yerden önizleme oluyor ya, orada programın çalıştığını görebiliyorum ama ben ekranımda bunu göremiyorum sadece masaüstü duvar kağıdı görünüyor. Daha sonra o şekilde bekleyince pıt diyor bilgisayar siyah ekrana düşüyor, monitör sinyal yok diyor bu arada fanlar çalışmaya devam ediyor. Kafayı yiyeceğim valla. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba, odaya ambians ışığı olarak kullanmak için BangGood'dan led ışık şeritleri aldım. İlk sorum şu, buna kaç amper adaptör almam gerekiyor tam verim alabilmek için. İkincisi de, modem adaptörüyle çalıştırmayı denediğimde hepsi yanmadı, bir şerit tamamen yanmıyor. Adaptör yetersiz geldiğinden mi bağlayamadım mı acaba. Şunun gibi(tıkla) bir aparat vasıtasıyla bağlıyor youtubeda insanlar ama benden böyle bir şey çıkmadı. Ben fotoğraflarda gösterdiğim şekilde bağladım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Led ışık konusunda yardımınıza ihtiyacım var.Led ışık konusunda yardımınıza ihtiyacım var.

Led ışık konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
Aracımın kornası sadece belli açılarda çalıştıyor. Bu sorunun sebebi clockspringmiş. Yani direksiyon sargısı, bunu Ankara'da tamir eden bir tanıdığınız var mı? Aracım BMW F30 2014 model.
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımı satmak için birisiyle anlaştım fakat içime kuşku oturdu ucuza mı satıyorum diye, piyasaya hakim olmadığım için fikir almak istedim.

Özellikleri şöyle;

Monitörüm de şu; https://www.hepsiburada.com/benq-xl2411-24-1ms-analog-dvi-d-hdmi-144hz-full-hd-oyuncu-monitor-pm-HB000001ZJW6

6300 liraya sattım monitör + kasayı, ne diyorsunuz iyi midir?
Hakkında
Meslek: İç-Dış Ticaret
Forum İmzası:
insan
ya hayrandır sana, ya düşman.
ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun
ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan...

FENERBAHÇE!
Hakkımda:

insan
ya hayrandır sana, ya düşman.
ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun
ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan...

FENERBAHÇE!
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
MacBook
Bilgisayar
amd
Otomobil
Mercedes-Benz
Mobil cihaz
Xiaomi
Operatör
Turkcell
ISS
Turkcell Superonline
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 26 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 26 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.011
İkinci El Bölümü Mesajları: 237
Konularının görüntülenme sayısı: 103.758 (Bu ay: 1.990)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.351 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.