Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (224. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.344
Cevap
148
Favori
815.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı sorunu AC: Odyssey'de de yaşamıştım. Tam olarak bu şekilde donuyordu oyun. İnternetten arayıp NVIDIA Denetim Masası'nda bir ayar yapmıştım ve tamamen çözülmüştü sorunum. Onu arıyorum şimdi harıl harıl
  • Ağır oyunmuş hakketen. Medium grafiklerde bile çok beğenmiştim.(Sadece Custom çubuğu ortada) Dar boğaz olmasaydı kaymak gibiydi aslında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ali1234567ali A kullanıcısına yanıt
    Yardım edebilecek kimse yok mu arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense bu donmaları ryzen kullanan çok yaşamıyor intelin leş 4 4 işlemcilerini alan arkadaşlar yaşıyor

• Kartlar cok çabuk eskiyor ya rx 580 den 5700 e geçtim daha şimdiden beli büküldü bu oyunda gta 6 da herhalde lowda oynatır

• Arkadaşlar şu başlığı okumanızı tavsiye ederim. İki çözüm var:

Birincisinde rdr2 nin kullandığı 2 işlemci çekirdeğini devre dışı bırakıyorsunuz. fps düşüyor ama daha stabil kalıyor. Uzun takılmalar düzeliyor diyorlar.

İkincisi de bir yazılım kullanmak. aşağıdaki linkten programı indirip rdr2'nin işlemci kullanımını %98 ile sınırlayan bir kullanıcı fps düşüşü olmadan sorunu çözdüğünü söylemiş.
    https://www.reddit.com/r/reddeadredemption2/comments/ds2ha9/stutter_freeze_temporal_fix/

yazılımın download adresi:
    mion.faireal.net
    BES, Battle Encoder Shirasé 1.7.7 (stable) & 1.8.0 (test): Controls Per-Process CPU Usage
    http://mion.faireal.net/BES/#download

Not: Denemedim. Yarın iş var. Gelince denerim artık.

• Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.11.1 Highlights
    Support For
    Red Dead: Redemption II®
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali1234567ali

Sıkıntını özel mesaj ile atarsan yardımcı olayım dostum, sen çok hevesliydin hevesin kırılsın istemem.

• Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Ortam fena arkadaşlar hikaye modunu daha oynamıyorum bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali1234567ali

fullscreenden windowed moda geçip vsync kaparsan çözünürlük değiştirme açılır diye düşünüyorum denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyaqçocuk

arkadaşlar performans odaklı yaptığım bazı testleri paylaşmak istiyorum.

stok sistem: 9700k(4.6ghz)+oc'li 2080ti+3600mhz ram.

öncelikle vulkan her türlü dx12'ye göre daha fazla performans veriyor 1-2 fps ama daha fazla.

3840*1080 çözünürlükte stok sistem ile aldığım fps değerleri:

(min/avg/max) 25,09/68,58/171,8

Sadece işlemciyi 5ghz yaparsam: 19,9/69,2/158,3 oluyor.

Sadece ram'i 4133mhz yaparsam: 15,1/68,8/161 alıyorum.

4133mhz+5 ghz olursa: 23/69,5/174 alıyorum.

min ve max değerler stabil olmayabilir ama ortalama fps olarak 1 fps kazanamıyoruz ne yaparsak yapalım. Dolayısı ile oyuna direkt olarak ekran kartı bağımlı diyebiliriz.

Zira ekran kartından oc kaldırırsam aldığım değer: 23,8/64,38/144

görüldüğü üzere direkt olarak 4 fps birden kaybettik.

DX12 daha iyi gibi ama çok yakın zaten birbirine.

2 Saat oyunu oynadım..Bir kaç kere ekranda tuhaf şeyler çıktı onun haricinde sıkıntı olmadı.(birde oyuna girerken hata verdi sonra tekrar denedim düzeldi.)

21:9 monitör de oynuyorum oyunu.Sinematik sahneler de sanki tablet ile izliyormuşum gibi hissediyorum.Üsten altan kesilmiş birde 21:9 göre vermiyor ekrana iyice küçülüyor.

• Spontaneously S kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 15 dakika önce oyundan çıktığımda kurdu. Boyutuna dikkat etmedim.
  • 1050 ti için grafik ayarları full hd iyi bir görüntü kalitesi ile 30 fps sabit alabiliyorsunuz.
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• Ali1234567ali A kullanıcısına yanıt
    Nvidia Denetim masasından çözünürlük ayarlarını kurcala. Kesin olarak 1920x1080 olarak tercih edilmiş olmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oLgan kullanıcısına yanıt
    Denedim ama değişen bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark Selby

Nedense bu donmaları ryzen kullanan çok yaşamıyor intelin leş 4 4 işlemcilerini alan arkadaşlar yaşıyor
    2600 ayarında 1600 kullanıyorum tek bir donma bile olmadı 5-6 saattir oyundayım

birileri aa konusunda ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi? TAA açsam bulanıklaşıyor msaa açsam fps 10 oluyor ne yapacağımı şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 6 Kasım 2019; 0:5:46 >
  • 6/6 i5 lerde artık yolun sonuna geldi anlaşılan Saatlerdir oyundayım Ryzen 5 2600 yağ gibi akıyor işlemci kullanımı %30 u geçmedi. Oyunun tek ve en büyük şehri Saint dennis de yoğun kalabalıkta sadece %40 gördü bazen o kadar. Hep söylüyoruz devir artık 6/12 devri diye. Hele ps5 çıkınca 6/6 intellerin ruhuna el fatiha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 6 Kasım 2019; 0:6:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

2600 ayarında 1600 kullanıyorum tek bir donma bile olmadı 5-6 saattir oyundayım

birileri aa konusunda ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi? TAA açsam bulanıklaşıyor msaa açsam fps 10 oluyor ne yapacağımı şaşırdım

Alıntıları Göster
    Boşuna ryzen alın demedik

• 5700 un degerleri iyi gorunuyor. Siz kac fps aliyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

moruk çok pis ters köşe olduk

8400 oyunun içinden geçti. gpular takozladı

gtx 1080 bile 1080pde 8400'e yetişemiyor

şehirde bile 67 fps'de %80 işlemci kullanımındayım

!1!1

Alıntıları Göster
    günler öncesinden içime doğmustu bosuna rx 5700XT upgrade tavsiyesi almadım :D
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.