Şimdi Ara

Recep İVEDİK 3 Çekim hatası buldum [FAIL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Korsan CD satan çocuktan 2 cd alıyor.Maymun 3 ve Issız adam. Korsana hayır lan dedikten sonra yere ıssız adamı fırlatıyor elinde maymun 3 ile eve giriyor ama vcd ye ıssız adamı koyuyor

Amcalara pipimi göstermicem

•  Recep İVEDİK 3 Çekim hatası buldum [FAIL]
  • madalyayı getirin
  • Kedi Külümbe Tarifi

MALZEMELER:
    İç hamuru için:
    500 gram kuyruk yağı
    500 gram içyağı
    Yarım paket margarin
    2 su bardağı ayçiçeği yağı
    500 gram kesme şeker
    3 adet yumurta
    1 tatlı kaşığı karbonat
    Aldığı kadar un

Dış hamuru için:
    3 adet yumurta
    2 su bardağı su
    Aldığı kadar un

HAZIRLANIŞI:
    Kesme şekere su ilavesi ile şerbet yapılır. Diğer taraftan kuyruk yağı ve iç yağı ayrı ayrı eritilip süzülür ve sıvıyağ, margarin ilave edilerek hepsi kanştırılır. Bu karışımdan bir su bardağı ayrılır. Daha sonra soğuyan şerbet, yağ karışımına ilave edilerek rengi beyazlaşana kadar elle karıştırılır. Elde edilen yağ ve şerbet karışımına kabartma tozu, yumurta ve un ilave edilerek yumuşak bir hamur elde edilene kadar yoğrulur. Bu hamur bir tarafta bekletilir. Bu hamurun dışını sarmak için bir hamur daha hazırlanır. Bunun için önceden ayrılan yağ karışımının içine üç yumurta (yumurtanın bir adedinin akı ayrılır), su ve alabildiği kadar un ilave edilerek yumuşak bir hamur elde edilir. Bu hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar ayrılır ve parçalar yemek tabağı büyüklüğünde, 1,5 cm kalınlığında olacak şekilde oklava ile açılır. Daha önceden hazırlanan hamurdan avuç büyüklüğünde parçalar alınır ve elde sıkıştırılıp top haline getirilerek, açılan hamurun ortasına yerleştirilir. Top şeklindeki hamurun yerleştirildiği dıştaki hamurun kenarlan büzülerek bir araya getirilir. Ters çevrilerek tepsiye dizilir. Kurabiyelerin üzerine, kedikülümbeye özel cımbız ile yer yer sıkıştırılarak şekil verilir. Bu işlem hem şekil vermek, hem de içteki hamurun güzel pişmesi amacıyla yapılır. 200 dereceye kadar ısıtılmış fırında 45-50 dakika pişirilir. (Kedikülümbe yapımında özellikle kesme şeker, iç yağı, kuyruk yağı kullanılması ve şekil vermek için özel cımbızının olması, kurabiyeye ayrıcalık katar).

• Bu kadar fazla para harcanan ve dünyada gişe rekorları kıran üstelik bu kadar mükemmel bir oyuncu listesine sahip bir filmden böyle bir hata asla beklemezdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir hata yaptım (+18) [Edit]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Bu kadar fazla para harcanan ve dünyada gişe rekorları kıran üstelik bu kadar mükemmel bir oyuncu listesine sahip bir filmden böyle bir hata asla beklemezdim

• Maaşına 5 tl zam yapıyorum...
  • bende bunu fark etmiştim elinde 3 maymun cd siz kalıyor
  •  Recep İVEDİK 3 Çekim hatası buldum [FAIL]
  • Birader zaten özentisiz çekilmiş, dandirik bir film. Hata olsa nolur, olmasa nolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morfinn

Korsan CD satan çocuktan 2 cd alıyor.Maymun 3 ve Issız adam. Korsana hayır lan dedikten sonra yere ıssız adamı fırlatıyor elinde maymun 3 ile eve giriyor ama vcd ye ıssız adamı koyuyor

Maymun 1

Maymun 2

ve son olarak senin dediğin Maymun 3

hmm yeni seri galiba

bu yaptığın da ayrı bir FAIL ama neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: W

Birader zaten özentisiz çekilmiş, dandirik bir film. Hata olsa nolur, olmasa nolur

Dandirik falan ama ne kadar gişe yaptı haberin var mı
  • baştan aşağı hatalı bir film zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnzn

quote:

Birader zaten özentisiz çekilmiş, dandirik bir film. Hata olsa nolur, olmasa nolur

Bu kadar enayi ve cahilin olduğu bi memlekette doğrudur yapar, evet haberim var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gkhnzn

quote:

Bu kadar enayi ve cahilin olduğu bi memlekette doğrudur yapar, evet haberim var

aynen bu film bi b.ka yaramaz buna para verip gidenlere acıyorum bu forumdaki insanlar dahil

• bende gördüm o çekim hatasını :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Orijinalden alıntı: Morfinn

Korsan CD satan çocuktan 2 cd alıyor.Maymun 3 ve Issız adam. Korsana hayır lan dedikten sonra yere ıssız adamı fırlatıyor elinde maymun 3 ile eve giriyor ama vcd ye ıssız adamı koyuyor

Maymun 1

Maymun 2

ve son olarak senin dediğin Maymun 3

hmm yeni seri galiba

bu yaptığın da ayrı bir FAIL ama neyse.

Usta sen filmi izledin mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.