Yarbay
12 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
61 üye
Görüntülenme
Toplam: 183 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar dün oldu ilk kez aç kapat yaptığımda düzelmişti sorun, sabah kalktım laptop u tekrar açtığımda yine aynı sorun başladı. Panel bozuldu desem ara ara görüntü normale dönmesi olmaz gibi. Yazılımsal oluyor desem başlangıç ekranında da aynı sorun var. Usb falan alıp format atacam fakat sanki bu sorunu format çözmez. Nedir bunun sorunu bilgilendirir misiniz?

Arkadaşlar bunun ekranı kırdık kaça yaptırabiliriz acaba ekranını

Casper f800 silver i7. 7. Nesil olan modeli var
https://i.hizliresim.com/Q2OjRG.jpg

Yaklaşık 3-4 saattir recovery yapıyorum 2. El almıştım. %41’de kaldı 1 saattir. Ne yapmalıyım ben buna şimdi? Komple sili seçmiştim diski. Uzun olması normal ama takılı kaldı bu.

Nirvana f800 bu arada notebook
Esenler bitik

1 hafta kendine gelemez
1 haftadır mal mal arkadaşlarımın arkadaşlarını gösteriyor sadece instagramı bırakacam yeminle kendi beğenilerime göre nasıl gösterecem bumu tekrar
Ön elemeyi geçen varsa konuşalım buradan.

Belgeler karışık anlatılmış önceden yapan veya yapacak olan varsa yardımcı olur.
Gecen sene yazmistim bunlari bu sene yok degip mi kimsede kardes bilgileri basvuru formunda
Aktif olan var mi e devlette ?
Başvuru kaydınız bulunmaktadır.
Tercih başvurunuz bulunmaktadır. Bu sayfadan sadece yeni tercih bildirimi yapabilirsiniz. Tercih bildirimini değiştirmek için "Tercih Bilgilerini Güncelle" sayfasını kullanmalısınız.

bu yazıyor olmuş daha tercihler
Okul öncesi öğretmenliği
Özel eğitim öğretmenliği
Sosyal bilgiler öğretmenliği
Coğrafya
Türkçe öğretmenliği
Tarih
Edebiyat
Yazacağım ama bu yeni tsye geçen bölümleri hangi sıraya koyalım bı sıra yapsanıza bana beyler

Bu geçen bolumler hangisinden önce yazilir
Hakkında
Forum İmzası:
Katılım zamanı: 12 Nisan 2007
Forum İkinci El İmzası:
Samsun'a stad yapılıyor, 19 Mayıs olan adı Stadyum Samsun olarak değiştiriliyor. Bursa'ya stad yapılıyor, Atatürk Stadı olan adı Timsah Arena olarak değiştiriliyor. Sivas'a stad yapılıyor, 4 Eylül olan adı Sivas Arena olarak değiştiriliyor. Rize'ye stad yapılıyor, Atatürk Stadı olan adı Yeni Şehir Stadı olarak değiştiriliyor. Konya'ya stad yapılıyor Atatürk Stad'ı olan adı Mevlana veya Selçuk olarak değiştirilmek isteniyor. vsvs uzayıp gidiyor.. Her şey güzelde bu stadların ismi neden değiştiriliyor?
Hakkımda:
bizde ortam böyle
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.228
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 14.224 (Bu ay: 477)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.488 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.