Şimdi Ara

Matrix'in 3. filmini izlemeye gerek var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu filmi izleyeli bayağı olmuştu her şeyi unutmuşum o yüzden tekrar izlemek istiyorum , ilk iki filmini izleyecem ama 3. filmi imdb den bayağı düşük puan almış acaba izlemek zaman kaybımı olur ? Ya da sadece ilk filmini izlemek yetermiÇünkü ilk filmle 2. film arasında 4 yıl var belki olaylar birbiriyle okadar bağlantılı değildir sadece ticari kaygı nedeniyle çekilmiştir diye açtım konuyu

• KESİNLİKLE. devam filmleri ticari kaygılar nedeniyle çekilmiştir. bana göre matrix serisi diye bir şey yok. sadece the matrix.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

KESİNLİKLE. devam filmleri ticari kaygılar nedeniyle çekilmiştir. bana göre matrix serisi diye bir şey yok. sadece the matrix.

Gerçekten zaman kaybı diyorsanız size güvenerek indirmiyorum 2. ve 3. filmleri o zaman , sadece ilk filmi izleyeyim.
  • Bence izlemelesin. Dusuk puan almis olabilir ama bu sana seyir zevki vermeyecek anlamina gelmez.

Nice filmler var puanlari dusuk ama izlerken muthis keyif aldigim ve begendigim.

Birde Matrix serisinden bahsediyorsun ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizz_t

Bence izlemelesin. Dusuk puan almis olabilir ama bu sana seyir zevki vermeyecek anlamina gelmez.

Nice filmler var puanlari dusuk ama izlerken muthis keyif aldigim ve begendigim.

Birde Matrix serisinden bahsediyorsun ;)

Benim takıldığım yer puanı değil ama ne bileyim arada 4 yıl olunca sırf para için çekilmiştir diye düşündüm ve imdb puanına bakıncada iyice uzaklaştım 2.-3. filmlerden , izlenecek çok film var o yüzden zaman kaybı olurmu diye sordum ama fikrin içinde sağol , birazdaha yorum gelsin ona göre karar vericem.
  • sadece MATRIX 1 izle ve filmi boyle hatirla...

2 ve 3 film 4 ay ayarla vizyona girmisti sanirim .
  • 3. film matrix aleminde geçiyor hiç beğenmemiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matrix'in sonunda Neo'ya ne oluyo?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seriyi yarıda bırakma izle hepsini
  • bencede yarıda bırakma
  • Yarıda bırakma derim.
  • izlemek için izle. aklın kalmasın. ama asla ilk filmdeki büyüyü, güzelliği bekleme. ilk film başlı başına harika bir film. devam filmlerindeki fiyasko, hayal kırıklığı bile ilk filmin büyüsünden bir şey götürmedi. işte ilk film bu kadar kalite bir film. altını çamura da atsan altın altındır.. değer kaybetmez. o hesap
  • Sadece görsel efektleri için izlenir.
  • Olaylar birbiriyle cok baglantiliysa ilk filmin sonu soru isaretleriyle bitiyorsa tabi mecbur izleyecem ama oyle degilse ve diger filmler kotuyse ilk filmde biraksaydim keske de demek istemiyorum ama madem cogunluk izlemelisin diyor izlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

Bu filmi izleyeli bayağı olmuştu her şeyi unutmuşum o yüzden tekrar izlemek istiyorum , ilk iki filmini izleyecem ama 3. filmi imdb den bayağı düşük puan almış acaba izlemek zaman kaybımı olur ? Ya da sadece ilk filmini izlemek yetermiÇünkü ilk filmle 2. film arasında 4 yıl var belki olaylar birbiriyle okadar bağlantılı değildir sadece ticari kaygı nedeniyle çekilmiştir diye açtım konuyu

3leme bir set tabikide izle..sonlara doğru daha güzle oluyor film...ayırdığın vakte değer bence

• 3 filmide izle mutlaka, sadece 1. filmi izleyip bırakmak olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

Bu filmi izleyeli bayağı olmuştu her şeyi unutmuşum o yüzden tekrar izlemek istiyorum , ilk iki filmini izleyecem ama 3. filmi imdb den bayağı düşük puan almış acaba izlemek zaman kaybımı olur ? Ya da sadece ilk filmini izlemek yetermiÇünkü ilk filmle 2. film arasında 4 yıl var belki olaylar birbiriyle okadar bağlantılı değildir sadece ticari kaygı nedeniyle çekilmiştir diye açtım konuyu

3leme bir set tabikide izle..sonlara doğru daha güzle oluyor film...ayırdığın vakte değer bence

Peki madem cogu kisi ayni fikirde ozaman 3 filmide izlerim

• Kesinlikle izlemelisin.

• izle tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Matrix gerçekten harika bir başyapıt. İlk İzlediğimdeki aldığım keyif gerçekten anlatılmazdı.

Matrix 2- 3 bana biraz tuhaf geldi. 1. Filme 10/9.5 verirken digerlerine 10/6 verebilrm :) Fakat kesinlikle izlemelisin diyorum.
    Emin ol izlediğinde pişman olmuyacaksın.
  • İzlemeye değer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.