Şimdi Ara

RDR2 den kaliteli oyun var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Last of us 2 yeni bitirdim.Fizik ve görsellik olarak rdr2 den daha kaliteli ama gerisi yarışamaz bence.Ghost of Tsushima oynamadım psde exc olarak ama sanırım o da üstüne çıkamaz.

God of War teknik olarak bu iki oyunla yarışması imkansız zaten.Ha god of war ps4 de oynadığım en iyi 2. oyundur last of us dan sonra o ayrı.

Özetle Arthur Morgan en adam gibi adamdır

• oynadığım en iyi oyundu

• Skyrim oynuyorum bu aralar fena sardı valla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Witcher 3 bitince depresyona girmiştim. Bende yaşattığı duygular bambaşkaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Half life 1-2?

• Asiri iyi ve gercekci oyundu hatta bazi insanlar asiri gercekci olmasindan sikildilar yurumeler tarif hazirlama vs.

Oyunda 250 tane fln random event var ana hikayeyi gectim takip edecegimiz o kadar sey var ki %100 bitirdim ve buna dahil olmayan hikayeleri bile tamamladim. Seri katil, vampir vs var spoiler vermeyeyim ama cogu kisi karsilasmamistir bile.

• Ultima Online elbette.

Yaşlar ufak sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BBF65CCC -- 1 Temmuz 2023; 3:36:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Blade Of Darkness.

• Days Gone

Kesinlikle ikisi de mükemmel oyunlar ikisini de iliklerime kadar begendim

Witcher 3 ve jedi fallen order da bunlara benzer mukemmel oyunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RDR 2 çok baska bir seviye gerçekten. İnsanin hayatında iz bırakan ender oyunlardan biri.

• Kalite olarak kesinlikle tartışılmaz bir oyun. Ama Witcher 3 ve Skyrim'in bende bıraktığı etki daha fazlaydı.

• inonu88 kullanıcısına yanıt

ekran kartı fiyatları ucuzlasa da alsak diyordum ama bunlar 3xxxrtx ve 6xxx rxleri piyasadan çekip konsol ve mobillere koyup bize 4xxxrtx, 7xxx rtx mobile diyerek yutturmak içim piyasadan toplattılar.

malesef oynamak istediğim oyunların başında geliyor ama konsol denilen alet, oyun düşmanı olduğundan malesef konsol üzerinde rdr2 den sıkıldım.

• RDR2 ve Witcher 3 listenin başındaki 2 başyapıt.

• Ac serisi candır. Rdr2 oyun başı çok sıkıyor sonra açılıyor roman gibi bir oyun. Açılana kadar hevesi kaçıyor insanın. Oyuna devam etmek için çok sebep sunmuyor açıkcası. Devam edince keyifli oluyor ama çok vakit harcamak gerekiyor. İlk başladığımda biraz ilerlemiş sonra aylar sonra bitirmiştim. Geçen ay gene başladım kaldı gene..

• Ben rdr 2 yi çok sevmedim hep bir ihanet drama ölüm , insan azıcık olumlu olay verir şu hikayede bence ( aşağısı spoiler içerir )

Micahın ihaneti dutch anlayıp Arthurla devam etseydi Arthur veremden kurtulsaydı daha iyi olabilirdi

En iyisi witcher 3 ne seni boğuyor hep kötü olaylarla ne de şımartıyor iyi olaylarla hatta bunların hepsi senin kararın çünkü seçimleri sen yapıyorsun witcher 3 rdr 2 den daha iyidir

Ayriyeten güzel olan oyunlar benim çok beğendiklerim şunlar

1 -) days gone
    2 -) to the moon
    3 -) Stardew valley
    4 -) metro 2033 redux
    5 -) finding paradise
    6 -) minecraft
    7 -) medal of honor pacific assault ( aşırı güzel ve sadece 3 GB )
    8 -) resident evil 7 ve Village
    9 -) the long dark
    10 -) this war of mine
    11 -) M&B bannerlord
    12 -) Call of duty 2 ( müzikleri bir başyapıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

witcher 3 ten sonra skyrime ısınamadım. oyunun dinamikleri tuhaf geldi. devam edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 1 Temmuz 2023; 13:49:36 >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Skyrim’de animasyonlar, vuruş hissi rezalet keşke Witcher’dan önce oynasaydınız. Ama Skyrim’in dünyası ve lore’u, kocaman elder scrolls evreni içine Witcher’dan daha fazla çekiyor. Tamriel evreninde kayboluyorsunuz resmen. Yani ezcümle Skyrim oynanış olarak zevkli olmasa da anlattığı hikayeler bakımından çok daha müthiş bir oyun benim için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.