Şimdi Ara

Radar aracı gibi park eden vatandaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün yaklaşık 30 dakika önce sellektör yapmaları üzerine yavaşladım beyaz fluance bi araç ilk radar zannettim ama camında hiçbirşey yoktu.
    (bulunduğum ilde hangi marka araç radar biliyorum zaten 1 tane var)
    10 dk sonra aynı yolda dönüşte karşı tarafa geçmiş tam virajdan sonra aynı radar gibi park etmişti.
    Bunu görünce kasıtlı yaptığını anladım.
    Bulunduğu yer tam köprü aldı ve altında karşıya geçiş için yolda var yani canı sıkıldıkça karşı yola geçiyor.
    Tekrar geri dönüp yanından geçip köprünün altından karşı yola geçtim plakasını aldım.
    İçinde pis pis sırıtan bi adam vardı.
    Bulunduğum bölgedeki trafik şubeyi arayıp durumu anlattım sizce bu kişiye ne uygulanır ?
    Yoksa sadece uyarılıp arabası çektirilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçmalamakta üstünüze yok gerçekten.

Polisin veya jandarmanın görevidir o milleti yavaşlatmak sivillerin ne haddine ? Kim kaç ile giderse gider size mi kaldı milleti yavaşlatmak ? İyi o zaman ben de 120 ye ayarlayayım sol şeritte ara sıra 100 e kadar düşüp milleti yavaşlatayım.

İnsanları panik yaptırtmaya ne gerek var ? Hız kurallarında giden bir insan bile radar gördüğünde emin olmak için fren yapar göstergeye bakar.

Herkes kendi işine baksın.
  • Boş vaktini güzel değerlendirmiş vatandaş Belkide 1-2 kazayı engelledi araçları yavaşlatarak.
  • Ne mi uygulanır? Burda suç işleyen o değil sensin bence

• Glukhovsky kullanıcısına yanıt
    Benim suçum ne ?

Saçmalamayın ya insanlarla dalga geçiyor adam ben ceza yemesini beklemiyorum park ediyodum diyip itiraz edebilir belki ama yol değiştirip radar gibi park edipte insanları korkutmak ne olabilir.

Kazayada sebebiyet verebilir bu insanlar aniden frene basıyo radar görünce

• Böyle saçma sapan uğraşı olan insanlar dolu var. Bazıları bilerek yapmıyor ama tam viraj bitimine araç park edip gitmiş. Bari aracını ters koyma düz koy da millet boşu boşuna panik yapıyor. Sol şeritte bir anda frenleyenleri görenler kendini sağa atıyor.
  • iCrush kullanıcısına yanıt
    hız limitleri dahilinde seyir eden kişilerin radar görünce frene basmasına gerek yoktur. arkadaş çakar, polis kornası, polis kıyafeti vb. şeyler kullanmadığından ceza almaz. trollük yapmış anca park etmenin yasak olduğu yerse ceza alır onun harici poliste güler geçer zaten

• adama radar gibi park ettin diye niye ceza versinler üstelik sizin gibileri yavaslattıgı için polis adamı tebrik eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hız yapılmasını engelleyerek mi kaza engelleyecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 13 Mart 2018; 18:13:13 >
  • Bu kadar boş vakti nasıl buluyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaperVR

adama radar gibi park ettin diye niye ceza versinler üstelik sizin gibileri yavaslattıgı için polis adamı tebrik eder.

Saçmalamakta üstünüze yok gerçekten.

Polisin veya jandarmanın görevidir o milleti yavaşlatmak sivillerin ne haddine ? Kim kaç ile giderse gider size mi kaldı milleti yavaşlatmak ? İyi o zaman ben de 120 ye ayarlayayım sol şeritte ara sıra 100 e kadar düşüp milleti yavaşlatayım.

İnsanları panik yaptırtmaya ne gerek var ? Hız kurallarında giden bir insan bile radar gördüğünde emin olmak için fren yapar göstergeye bakar.

Herkes kendi işine baksın.
  • Nasıl hızlı gidiyorlarsa yavaşlamak zor demekki, ışıklı polis maketlerinin yayğınlaştırılması lazım,,, 60 ise 60 ,,,90 ise 90,,, 120 ise 120,, adam 60km lik yolda 80 ile gitmeye çalışıyor, yol vermiyorum,, veya yol vermek için yavaş davranıyorum.
    trafikte uygunsuz gidenleri ise uzun ile uyarıyorum.. çevreye zarar vereni (siyah duman vb.) ise bildiriyorum.
  • Yurdum insanı süper zeki, öyle ki radarı görünce frene basarak radardan yırtacağını sanıyor. Şu beynimizi bir kullansak.
  • wolfien W kullanıcısına yanıt
    aynen öyle radarı biz görünceye kadar çoktan cezayı yemiş oluyoruz.

Bizzat kendim denedim

Boşuna ani fren yapmışım zamanında tam girdiğim hızda yazdılar cezayı

• Adama yüklenmeyin arkadaş sonuna kadar haklı gerekli işlem yapılır o şekilde durup park etmek yasak Ankara’da bi dönem yapan vardı ceza yediler hatta yakalanan oldu bu suçtur siz en iyisin yapmışsınız.

• Bıdı bıdı yapmayın, sivil bir kişi, devletin memurunun görevini üstlenemez. Dahası o dallama aracı ters şeride sokarak ceza yemeyi hak ediyor.

Radar görünce frene basmak bir rekleks oldu bizde, neden ? Çünkü güvenemiyorsunuz o radarın kalibrasyonu yapılmış mı, durduk yere ceza yer miyim diye.

Herkes kendi dalgasına baksın

• quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

aynen öyle radarı biz görünceye kadar çoktan cezayı yemiş oluyoruz.

Bizzat kendim denedim

Boşuna ani fren yapmışım zamanında tam girdiğim hızda yazdılar cezayı

Radarı gördükten sonra zaten iş işten geçmiştir. Bir de radarı görünce arkasında araç varken ani fren yapan ve tehlike yaratan "dahi"ler var.

Daha da zekileri, şu şehir içindeki sabit radarlara 50 metre kala frene basanlar. O 50 metreye neye göre karar veriyor o da belli değil!

Komedi filmi gibi memleketiz.
  • demek ki küçükken polis olmak istemiş
  • Ahahaha baya güldüm yeminle. En kısa zamanda ben de yapacağım :D

• Hastamısınız.
    Hiç duymadınız mı radar kazaları diye. Radarı görüp frene abanan mal sürücüler'e arkadan hızlı gelen arabanın bindirmesi.

O adamın yaptığı tam bir gerizekalılık. Arkadaşlarımın yaptığınıda duymuştum. Boş beleş heriflerdir, Yapacak işi olmayan. Ne yapmaktan zevk alacağını bilmeyen boş insan eğlencesi.
    Radarı gördükten sonra frene basmanız hiç bir anlam ifade etmiyor. Onun sinyalleri daha siz onu görmeden size ulaşmış, ona da geri dönmüş oluyor zaten.
    Yiyorsa bi tarafınız ve motorunuzun gücü (çevirmeli radar değilse) sağ şeritte ki arabayı kalkan olarak kullanın kendinize ki plakanızı okuyamasın. He bunu yapacak sürücü ve motor hacmi sayılıdır ülke de.

Fren yapanlar az daha yapakoysun. Arkadan bir kamyon bindirince anlarlar.
    90 hız sınırı olan yerde radarı görünce, önünden 50 ile geçenlere başka bişey demiyoruz zaten.

• Bende cok uyuz oluyorum ya. Arabayi ters park etse sorun olmayacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.