R

Binbaşı
06 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 73 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar 1.0 tsi golf manuel comfort arac var satip ustune de bir miktar ekleme yapip d sinif araca ya da c suva gecmeyi planliyorum. Beklentim golften daha iyi hissettirmeli ve bagaji buyuk olmali.

2016 1.4 tsi 140 hp act style manuel superb 25000 km de arac buldum 130bine fiyati sizce uygun mu?

2016 1.4 tiguan trendline var ama cok bos araclar.

Yeni kasa insignia ilanlarida eskiden 125e vardi simdi fiyat artirmislar

Passat bakmadim superb daha mantikli geldi.

Suv olarak 1.0 karoq manuel baktim 1 tane ilan var o da abarti fiyat cekmis. Baskada az yakan benzinli mantikli suv goremedim.

Bunlara alternetif baska bu donanimlarda arac ne bulabiliriz? Fikirleriniz varsa yardimlarinizi beklerim
Merhaba arkadaşlar,

Unity ile 2D platformer mobil oyun projesi üzerinde çalışıyorum. Baya sbir aşama kaydettim Marketede koymayı planlıyorum hafta sonuna ama geliştirmeye de devam edeceğim ekstra başka bişiler koymak istiyorum.

Oyun aslında basit endless runner mantıgında ama kendime göre bir kaç şey ekleme çalışıyorum diğerlerinden farkı olsun diye. Sizce ne tarz şeyler eklenebilir genel bir fikir almak için soruyorum. Piyasa da olan oyunlarda eksik gördüğünüz ya da olmasını istediğiniz ne özellikler olabilir.
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün sizlere günlük market hareketlerini izlemek ve potföyünüzü takip edebilmeniz amacıyla kendi hazırladığım excel dosyasını paylaşacağım. Kullanımı çok basit ve kolay. Bütün fonksiyonlar ve macrolar hazırlanmıştır. Sadece çalıştırsanız kafidir.

Piyasa ve Portföy Takip Exceli

Excel Dosyasının amacı günlük ya da saatlik değişimleri takip edebilmek ve ani değişimler olduğunda farkına varabilmek. Hareket kolonunda değişimin artı ya da eksi yönde hangi derece ile olduğu gösterilmektedir.

Oto yenileme ve güncellemeler için iki adet buton mevcut. Oto yenileme karşılaştırma değerlerini yenilemek için, oto güncelleme güncel değeri almak içindir.
Coin Bilgileri Binance'dan alınmaktadır ve toplam 125 adet coin vardır. Bence şimdilik yeterli

Portföy kısmı da çok basit. İstediğiniz coini seçin ya da yazın, ardından aldığını miktarı girin son olarak da alış fiyatını belirtin. Daha sonrasını excel halledecek. Ayrıca Coin dağılımlarınızı görmek amacıyla pasta grafiği de mevcut.

Aslına bakarsanız basit gözükse de o kadar şeyi bir araya getirip hayata geçirmek bayağı zaman alıcı. Eğer ufak bir bahşişi hakkettiğimi düşünüyorsanız, yardım edebilirsiniz. Cüzdan Adresleri dosya içinde mevcuttur.

Eğer eklenmesini istediğiniz yeni özellikler olursa, önerilere her zaman açığım bana söyleyebilirsiniz.

Güncellemeler için steem hesabını takip etmeyi unutmayın.

İndir
Biliyorsunuz ki steemit paylaşım yapılıp karşılığında oylar alarak steem kazanabileceğiniz bir platform fakat malasef ki oradaki ortam şuan resmen kalitesiz, sacma sapan paylasımlar yaparak 300-500 dolar kazanan ınsanlarla dolms. Nedeni ise botlarla ya da birbirlerine destek amaçlı yardım ederek sürekli hesaplarını geliştirmişler şimdi günlük iki saçma sapan post atarak birbirlerini oyluyorlar ve kazanıyorlar. Biz de aralarında bize biri destek verir mi diye bekleyip harcadıgımız vakıtle kalıyoruz.

öncelikle projeler yarısmalar düzenlemeyi düşünüyoruz ve içlerinden güzel içerikli olanlara ödüller olacak sekilde onun dısında sureklı birbirimizin paylasımlarına upvote yaparak yardımcı olmaya calısacagız.

Suan için amaç ilk birtopluluğu olusturmak daha sonra diğerlerine geçeceğiz.

Konuyu da aktif tutmaya çalışacagım.

Katılmak isteyenler telegram adresine gelebilir. Formu doldurursanız hem buradan görüp birbirimize destek atabiliriz hem de ilerdeki ödüllerde kullanılacaktır.
Telegram adresi :https://t.me/steemitr_syd

Formu Doldurun:https://goo.gl/forms/QV8aBGLQKQBBd95e2

Kullanıcıları Takip etmek için liste:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xYyALsou9mxhaVSjKPzxGg-zVoGrg3m2Y7gws8IJavo/edit?usp=sharing
Dizel arabaların kirlilik nedeniyle yasaklanabileceğini öngören şubat ayındaki Federal İdare Mahkemesi kararının ardından Almanya'da euro 5 standardındaki dizel fiyatları yarıya düştü. Bayiler Euro 6 standardı için dahi alıcı bulmakta zorlandıklarını belirtiyor. Perakendecilerden gelen donanım güçlendirme (retrofit) talebi ise otomobil üreticileri tarafından kabul görmüyor

Dizel araç satışlarına yasak getirilebilmesinin önünü açan Federal İdare Mahkemesi kararının ardından Almanya'da dizel araç piyasasındaki fiyatlar yarıya indi.
Motorlu Araçlar Endüstrisi Birliği (ZDK) tarafından 1800 bayi üzerinde yapılan araştırma sonucunda Euro 5 standardındaki dizel araç fiyatlarının yüzde 50'ye varan düşüş kaydettiği açıklandı.
Bayilerin üçte biri tarafından bildirildiği üzere, ikinci el dizel piyasasındaki düşüş, standart liste fiyatlarının yüzde 30 ila 50 altında. Bazı bayiler ise Euro 5 dizel araçların satılmadığını rapor ediyor.

Mart ortasında yapılan araştırma, Leipzig'de bulunan Federal İdare Mahkemesi kararından sonraki tüketici eğilimlerini göstermesi açısından büyük önem taşıyor.

Almanya'da geçen yıl 70 şehirdeki hava kirliliği Avrupa Birliği'nin sağlığa zararlı nitrojen oksit (NOx) standardının üzerinde çıkmış ve mahkeme hava kirliliğinin yüksek olduğu şehirlerde, özellikle de belirli yaşın üzerindeki dizel araçlara yasak getirilebileceğine hükmetmişti.

BÖYLE DEVAM ETTİĞİ SÜRECE DAHA DA KÖTÜLEŞECEK
Almanya'da toplam 15 milyon dizel araç bulunuyor ve bunun sadece 3 milyonu Euro 6 ile uyumlu. Volskwagen, BMW ve Daimler hisseleri gelişme sonrası düşerken, kararın bir emsal niteliği taşıdığı için tüm Avrupa'ya yayılma ihtimali de üreticiler için risk.
Öte yandan, bayiler Euro 6 dizel araçlardaki astışların da problemli olduğunu belirtiyor. Araştırmaya katılan bayilerin yüzde 37.2'lik kesimi zar zor satış olduğunu belirtirken, alıcıların sadece Euro 6d ve Euro-6d-temp segmentinde bulunduğunu belirtiliyor. ZDK Başkan Yardımcısı Thomas Peckruhn şu açıklamayı yaptı:

Dizel meselesi tırmanmaya devam ettiği ve yasaklar önlenmediği müddetçe ticari durumda gelişme olmayacak ve geriye gidiş devam edecektir.

Araştırmadaki bir diğer çarpıcı nokta ise yüzde 43'lük bir kesimin ilave bileşenlerle üreticilerin Euro 6 standardına uyum sağlaması gerektiği ve donanımı güçlendirmesi (retrofit) yönündeki fikir. Otomobil üreticileri ise bu yaklaşımı reddediyor ve retrofit çözümünün yıllar alabileceğini belirterek maliyetinin de çok çok yüksek olacağını söylüyor.

Kaynak :http://www.haberturk.com/dizel-fiyati-yari-yariya-dustu-musteri-bulmakta-zorlaniyorlar-1888179-ekonomi
Dunku düşünün arkasındaki neden ortaya çıktı . Japonyanın binance'ı lisans alması konusunda uyardıgı haberleri yuzunden yine bitcoin aşağı yönde ivme kazandı.

Piyasayı o kadar güzel manipule ediyorlar ki artık devletlerinde işin içinde olduğunu dusunmeye basladım.

Kaynak
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-03-22/bitcoin-falls-after-report-that-binance-faces-warning-in-japan

22.03.2018

Binance'dan açıklama geldi. Herhangi bir uyarı almadıklarını ve iyi ilişkiler içinde olduklarını belirtmişler. Yine bir balina oyununa gelmişiz.

Binance Japonya Malta Üçlemesi- Malta Basbakanından Hos Geldınız Tweeti

23.03.2018

Binance son olarak gözünü avrupaya çevirdi. Maltaya tasınma kararı almıslar. Hadi gazamız mubarek olsun umarım daha iyi olur herkes için

Kaynak :https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-03-23/the-world-s-biggest-cryptocurrency-exchange-is-moving-to-malta

Malta basbakanıdan hos geldınız tweeti.

Binance Japonya Malta Üçlemesi- Malta Basbakanından Hos Geldınız Tweeti
Bildiğiniz gibi ilk olarak Facebook baslatmıstı bu savası. Daha sonra Amerıkanın etkısiyle Google da devreye girdi. Şimdi ise Snapchat ve Twitter bizde savaşın içine giriyoruz dediler. Bakalım İlerde nelerle karşılaşacağız.

Kaynak :https://medium.com/@Michael_Spencer/snapchat-and-twitter-join-the-ico-crypto-ban-as-trade-wars-rumble-3d14551c08a6
-- Yapay Zekanın Bu kadar abartılmasına inanmayın , Henüz o noktaya gelemedik --

Duke professoru Dan Ariely'den bir alıntı yapacağım :Yapay zeka ergen seksi gibidir .

Herkes hakkında konuşur ama kimse ne olduğunu tam bilmez. Herkes başkasının konu hakkında bir şeyler yaptığını düşünür. Sonuc olarak herkes yaptığını iddaa eder.
Yapay zeka sistemleri bir oyunu öğrenip şampiyonları yenebilmesine ragmen, İş ortamına uygulanması oldukça zordur. Yapay zekayı entegre etmek çok çılgınca bir olay ve Johnny Depp'in transcendence filmine benzemez.

-- Tokyo Balinaları 160K+ bitcoin dumplayacak haberleri. / MTGOX bizi avlamak için geri geliyor --

Büyük bitcoin sahipleri çıkan FUD haberiyle fiyatlar yuksekken satıs yaparak fiyatı aşağı çektiler. Çünkü Satışları dikkatsizce market order üzerinden yaptılar. Bu olay kesinlikle bir saçmalık. Çünkü Böyle başlayan küçük bir kar tanesi daha sonra çığa dönüşüyor ve kontrol edilemiyor.

Çıkan Regulasyon , vergi haberleri vs ile fiyat sabit kalır mı artar mı , çünkü merkezi olmayan bir para birimi istiyoruz derken bir anda fiyatlar tekrar düştü çünkü balinalar paranın kokusunu aldılar ve treni kaçırmadan binmek istediler.

-- Bitcoin Balonun Ötesine bak --

Evet bitcoin hırs ile yönlendiriliyor fakat kripto para manyaklığı paradan daha değerli şeyler oluşturabilir. 100k değerine ulaşana kadar bekleyin

'Bitcoin Balonu Block chain teknolojisinin asıl amacından çıkmasına neden olabilir' bunu henüz bilmiyoruz fakat biz teknolojinin arkasındayız.

Çoğunun anlamadığı şey bu. Kimse amerikan hükümetini değiştirmeye çalışmıyor. Bitcoin gerçek bir para birimi amacıyla üretilmedi sözde para olarak üretildi. Biz teknoloji inekleri olarak daha iyi bilmeliyiz ki o bir para birimi değil , ham data transferidir.

-- Bitcoin Madenciliği artık eskisi kadar karlı değil --

Aralık ayından bu yana kazanç yarı yarıya düştü. Kıyaslama CryptoCompare sitesiden alınan datalarla hashrate uzerınden hesaplanarak yapıldı. Ayrıca Google'ın ban haberlerini de duymussunuzdur. Sanırım Google ve Facebook bu merkeziyetsizlik yarışından korkmaya başladılar. Steem Onlarla yarısabılecek en güzel orneklerden birisidir. Asıl soru Steem değerinin 100 $ olmasına hazır mısınız ?
Dünyada ilk kez bir ülke, seçim sürecine blok zinciri (blokzinciri) teknolojisini entegre etti. Afrika ülkesi Sierra Leone, genel seçimleri blok zinciri üzerinden yürüten ilk ülke oldu.

Seçmenler konvansiyonel yollarla oylarını verdi ancak oylar blok zinciri teknolojisinden yararlanarak kripto şifrelendi. Şifrelemeyi İsviçre merkezli Agora isimli firma gerçekleştirdi.

Oyların blok zinciri teknolojisinden yararlanarak kripto şifrelemeyle yollanılmış olması sayıldıktan sonra değiştirilme ihtimalini de ortadan kaldırdı.

Ülkedeki seçimlerde, Muhalefet parti lideri Sierra Leone Halk Partisi %43.3 oy aldı ve tek başına hükümet kurmayı başaramadı. Bu nedenle bir sonraki seçimler 27 mart tarihinde tekrar yapılacak.

Blockchain nedir?

Bitcoin ile hayatımıza giren Blockchain dijitalleşen dünyada sıkça duymaya başladığımız bir terim. Blockchain temel olarak bilginin tek bir yerden kontrol edilmemesi amacıyla yaratıldı.

Bunu Bilgisayarlardan oluşan bir ağa binlerce kez kopyalanarak dağıtılan bir hesap tablosu olarak da düşünebilirsiniz. Bu sayede sistem hataları de dağıtarak riski minimuma indiriyor.

kaynak:http://turk-internet.com/portal/yazigoster.php?yaziid=58796
Hakkında
Meslek: Insaat Muhendısı
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Volkswagen
Mobil cihaz
Apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.678
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 139.636 (Bu ay: 2.177)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 697 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.