Şimdi Ara

PS3'te Popüler Olmayan Fakat İyi Oyunlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum ahalisi tavsiye edilen oyunlarda ve 2.el bölümünde hep aynı oyunlar dönüyor ve bunların sayısı iki elimin parmaklarını anca geçiyor.. Peki diğer geri kalan yaklaşık 300 küsür oyunun tamamı çöp mü anlayamadım. Yani aralarında popüler olmayıpta iyi olan oyunlar vardır elbet. Mesela mass effect 2 bir çok ödül almış ama adı pek geçmiyor. Varsa böyle başka oyunlar sıralarsanız sevirim..

quote:

Vanquish ( Aksiyonu üst seviyede tutmayı başaran ve kesinlikle oynanması gereken bir oyun)

Enslaved ( Çok iyi şekilde görsel şölen sunuyor ve mistik bir ortamı var)

Dantes İnferno ( Cehennem Mitolojisine en iyi şekilde anlatan oyun)

Dungeon Hunter : Alliance ( PSN oyunu ve Baldurs Gate tarzındadır ve 4 kişilik co-op destekli)

Moon Diver ( PSN oyunu ve Strider Hiryu tarzındadır ve 4 kişilik co-op destekli)

Castlevania Lords Of Shadow ( God Of War'ın kısa olmasından yakınanlara ilaç gibi geliyor)

Condemned 2 : Blood Shot ( Oyun her ne kadar eski olsada grafikleri halen çok iyi geliyor diyebilirim ki oyun içinde çok iyi diyebilirim)

Siren : The New Translation ( Harbiden tırsıttıracak bir oyun arıyorsanız oynayın derim , biraz zordur ama diğer serilere göre de çok iyidir diyebilirim)

Fear 2 ( Oyunun grafikleri çok iyi olmasada orta seviye bir grafiğe sahip olsada korku öğelerinin kullanım biçimi oynarken gerilmenize neden olabiliyor )

Yakuza 3-4 ( Eğer GTA seviyorsanız ve Yakuzalara karşı bir ilginiz varsa bu oyunu kesinlikle oynayın derim , bana göre hikaye derinliği olarak çıkmış en dair oyunlardan birisidir)

Star Ocean Last Hope İnternational : Bir J-RPG klasiği olan ve old scholl tarzı bir j-rpg olma özelliğini yitirmeyen yegane next-gen j-rpgsidir.

Demon Souls (Atmosferi ile gerçekten oyuncuyu büyüleyen ama bir o kadarda sinir eden bir oyun ( sinir eden dedim çünkü , her ölüşünüzde oyun sizi chapter'ın başına atıyor nerde öldüğünüz önemli değil , oyunun tek kusuru ve ayrıca oyun zor değil )

Read Dead Redemption ( Uzak doğunun yakuzasından , amerşka sokaklarındaki gangısterlerinden sıkıldıysanız vahşi batının kovboyları ile tanışarak kendinizi John Wayne yerine koymanızın tam zamanı diyebilirim.:))

Mad Nation Racer : ( Kendi pistini kurup eğlenmek isteyenlere)

Little Big Planet ( Kendi dünyası küçük ama yaptığı işlevler ve verdiği eğlence paha biçilemez)

Heavy Rain ( Yönetmen koltuğunda oturmanın ne demek olduğunu bu oyunla net bir şekilde anlayabiliyorsunuz)

Bourne Conspiracy gerçekten güzel ve oynamaya değer bir oyun kamera açıları olsun vuruş hissi olsun tek kelime ile güzel heleki dövüş sahnelerindeki o gerçekcilik süper , ayrıca oyunun devamı gelecek ben onu merak ediyorum daha açıklamadılar

Army Of Two : (2 kişilik co-op seçeneği ve uzun oynanışı ile sürükleyici bir oyun diyebilirim enson çıkan 550 mb'lık dlc'sinin free olmasıda cabası)

Apache Air Assault :
    Helikopter fizigi gayet basarılı yansıtılmıs

007 Blood Stone : Bir 007 filminde ne arıyorsanız var bol aksıyon arabayla tekneyle kovalamaca sahneleri, akıcı bi oyun ayrıca istanbulda gecen bir bolumde var

Saw Serisi : Süper hem grafik hem atmosfer muthıs kucuk bulmacalarda var

Star Wars Force Unleashed 2 : soluksuz bitirdim mutlaka oynanması gerek son yıllarda oyadıgım en akıcı oyun basına oturdum ve bitene kadar oynadım 5 saatte bitiyor

Heavenly Sword:Grafikleri 2007 yılında çıkmış bir oyuna göre çok güzel,müzikleri şahane,kombo bakımından yeterli,boss dövüşleri zor bir oyundur (Nariko ablamızda bonusu).Eksi yanlarıda kısa sürüyor olması ve oyun Asya da ki biryerde geçiyor hissi vermesine rağmen karakterlerin İngiliz aksanıyla konuşması.Türü seviyorsanız kaçırmayın.

Call of Juarez Bound in Blood:Trophy kasacaklar uzak dursun,deli eder.Grafikleri ve müzikleri güzel,silah çeşitliliği bakımından zengin,atmosfer olarakta bazen mükemmel bazen kaplamalardan oluşan biryerdeymişsin gibi his veren bir oyundur.Çok sıkıcı görevlerin yanında eğlenceli olanlarda vardır.RDR'den 15-20 yıl öncesini konu alır,sıfırı 20-25 TL ye bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 3 Mayıs 2011; 20:37:29 >

• Böyle bi konuya bence gerek vardı.Çünkü dediğin gibi hep tavsiye edilenler aynı oyunlar.Bilinmeyen fakat,güzel oyunlara ihtiyaç var.Bildiğiniz varsa paylaşın lütfen.
  • Kesinlikle su yazacagim oyunlara dikkat kesilin. Yakuza serisi, Dynasty Warriors serisi, Way of the Samura serisi, JAPANStudio nun oyunlari. Bunlarin cok hakki yenilmis..
  • Wipeout HD

PSN de ve kutulu olarak satılıyor.
  • Vanquish ( Aksiyonu üst seviyede tutmayı başaran ve kesinlikle oynanması gereken bir oyun)
    Enslaved ( Çok iyi şekilde görsel şölen sunuyor)
    Dantes İnferno ( Cehennem Mitolojisi)
    Dungeon Hunter : Alliance ( PSN oyunu ve Baldurs Gate tarzındadır ve 4 kişilik co-op destekli)
    Moon Diver ( PSN oyunu ve Strider Hiryu tarzındadır ve 4 kişilik co-op destekli)
    Castlevania Lords Of Shadow ( God Of War'ın kısa olmasından yakınanlara ilaç gibi geliyor)
    Condemned 2 : Blood Shot ( Oyun her ne kadar eski olsada grafikleri halen çok iyi geliyor diyebilirim ki oyun içinde çok iyi diyebilirim)
    Siren : The New Translation ( Harbiden tırsıttıracak bir oyun arıyorsanız oynayın derim , biraz zordur ama diğer serilere göre de çok iyidir diyebilirim)
    Fear 2 ( Oyunun grafikleri çok iyi olmasada orta seviye bir grafiğe sahip olsada korku öğelerinin kullanım biçimi oynarken gerilmenize neden olabiliyor )
    Yakuza 3-4 ( Eğer GTA seviyorsanız ve Yakuzalara karşı bir ilginiz varsa bu oyunu kesinlikle oynayın derim , bana göre hikaye derinliği olarak çıkmış en dair oyunlardan birisidir)
    Star Ocean Last Hope İnternational : Bir J-RPG klasiği olan ve old scholl tarzı bir j-rpg olma özelliğini yitirmeyen yegane next-gen j-rpgsidir.
    Demon Souls (Atmosferi ile gerçekten oyuncuyu büyüleyen ama bir o kadarda sinir eden bir oyun ( sinir eden dedim çünkü , her ölüşünüzde oyun sizi chapter'ın başına atıyor nerde öldüğünüz önemli değil , oyunun tek kusuru ve ayrıca oyun zor değil )
    Read Dead Redemption ( Uzak doğunun yakuzasından , amerşka sokaklarındaki gangısterlerinden sıkıldıysanız vahşi batının kovboyları ile tanışarak kendinizi John Wayne yerine koymanızın tam zamanı diyebilirim.:))
    Little Big Planet ( Kendi dünyası küçük ama yaptığı işlevler ve verdiği eğlence paha biçilemez)
    Heavy Rain ( Yönetmen koltuğunda oturmanın ne demek olduğunu bu oyunla net bir şekilde anlayabiliyorsunuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 3 Mayıs 2011; 1:20:10 >

• ps3 te pek bilinmeyen ama çok kaliteli bir exclusive RPG; Valkyria Chronicles Ayrıca korku oyunu yoklugundan yakınıyor millet ama SAW 1 ve SAW 2 den kimsenin haberi yok, bol bulmacalı ve keyifli bi korku oyunudur SAW serisi, son dönemlerde oynadıgım iyi oyunlardandır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 3 Mayıs 2011; 1:31:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

ps3 te pek bilinmeyen ama çok kaliteli bir exclusive RPG; Valkyria Chronicles Ayrıca korku oyunu yoklugundan yakınıyor millet ama SAW 1 ve SAW 2 den kimsenin haberi yok, bol bulmacalı ve keyifli bi korku oyunudur SAW serisi, son dönemlerde oynadıgım iyi oyunlardandır...

Valkyria Chronicles bu oyun tam rpg değil strateji rpg ve güzel hakkını veren bir oyun
    Saw oyununu oynadım evet güzeldi adamlar iyi yapmışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski ama bana göre çok saglam bi oyun olan DARK SECTOR oynuyanlar bilir
    VENETICA oyunu oynamadım ama daha dogrusu piyasada bulamadım videoları hoşuma gitmişti bi çok ps3 kullanıcısının bilmedigi bi oyun
    the bourne conspılacy buda güzel bi oyun dövüş sahneleri çok güzeldi
    heawenly sword tek kelimeyle mühteşem bi oyun
    sıngularty fena degil pek tutmayan ama güzel bi oyun
    x men wolwolıne şindik dieceksiniz buda oyunmu ama tamam grafikler berbat ama çok zevk alarak oynadıgım bi oyun du
    şindilik aklıma gelen bunlar
  • Zack döktürmûssûn oyunlari :) Bu arada Vanquishte multiplayer varmi?
  • bu başlığı rezerve edeyim de bir ara bakarım, iyi şeyler çıkabilir buradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Zack döktürmûssûn oyunlari :) Bu arada Vanquishte multiplayer varmi?

Keşke olsa halen konuşulurdu diye tahmin ediyorum
    Diğer aklıma gelmeyen ama sadece aralarında Veneticayı oynamadığım ve bitirdiğim diğer oyunları oldsnake06 yazmış zaten

Bourne Conspiracy gerçekten güzel ve oynamaya değer bir oyun kamera açıları olsun vuruş hissi olsun tek kelime ile güzel heleki dövüş sahnelerindeki o gerçekcilik süper , ayrıca oyunun devamı gelecek ben onu merak ediyorum daha açıklamadılar

Army Of Two : (2 kişilik co-op seçeneği ve uzun oynanışı ile sürükleyici bir oyun diyebilirim enson çıkan 550 mb'lık dlc'sinin free olmasıda cabası

• Bourne'u ben de delice sevmiştim açıkçası, baya eğlenceliydi. Devam oynunu bi ara Starbreeze yapıyor diyorlar(devam oynundan ziyade bir Bourne oynu dersek daha doğru olur), ama iptal ettiklerini açıkladılar sonra. Bilmiyorum bahsettiğiniz oyun o mu ?

Birde 007: Bloodstone, Bourne'u biraz andıran keyifli bir oyun bence. Büyük beklenti olmamalı, ama iyi reklam yapılmadı biraz radardan kaçtı gibi oldu. Denemenizi tavsiye ederim, lineer ama keyifli.
  • valla devamı çıkarılacak deniliyordu sonra ne oldu bilmiyorum takip etmedim açıkcası belkide iptal olmuştur dediğin gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 3 Mayıs 2011; 3:36:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Vanquish ( Aksiyonu üst seviyede tutmayı başaran ve kesinlikle oynanması gereken bir oyun)
    Enslaved ( Çok iyi şekilde görsel şölen sunuyor)
    Dantes İnferno ( Cehennem Mitolojisi)

Güzel rehber.

• Zack: Güzel oyuna benziyor Vanquish gercekten. Evet Bourne adli oyunu biliyorum biraz eski ama saglam oyundur. Özellikle filmini izleyip üstüne oyunu oynamak daha iyi olur. Oyunda adrenalin bir an durmuyor. Sürekli kapisma, daldan dala atlayip ziplama var :)
  • Singularity - pek satmamış ama gerçekten güzel bir oyun, şu an oynuyorum ve beğendim.

Ayrıca Condemned ve Darkness eski ama güzel oyunlar, bunları geç oynadım ama yine de iyiydi.
  • Oynadıklarım:
    Vanquish
    Enslaved
    Castlevania Lords Of Shadow
    Demon Souls
    Heavy Rain
    Singularity
    Heavenly Sword
    Darksiders
    Dark Sector

Oynamayı düşündüklerim
    Borderlands GOTY
    Dante's Inferno
    Just Cause 2
    Saint's Row 2
    Yakuza 3
    Tomb Raider: Underworld

Zamanım az olduğu için çok oyun oynayamıyorum. O yüzden seçici davranıyorum, iyi ve merak ettiğim oyunları oynamaya çalışıyorum.
  • En sağlam filmlere şapka çıkarttıracak bir oyun DARKNESS.
    Oynadığım en iyi kurgulu oyunlardan birisi.
    Ana karakter ve seslendirme son noktaya gelmişti yani.
    Aradan 40 yıl geçse oyun hakkında hiç bir şey kalmasa bile aklımda.
    JACKIE ESTECADO unutamayacağım bir karakterdir.

2. dünya savaşı ile Jackie' nin cehennemini iç içe soktukları bölüm efsanedir
  • LBP bilinmiyormu 4 milyondan fazla sattı ps3 exclerde gt5 ve mgs4'den sonra en iyi satan oyun gow unc2 falan geçti onları her platformda
    psp ps3 ngp oyunu var bilinmyior biraz komik olmuş
    rdr bilinmiyormu hehe :D goty 2010 oldu yüztane siteden
  • NBA JAM çok duyulmadı ama eski NBA HANGTİME ı bilirsiniz onun yeni versiyonu basketbol severler mutlaka oynamalı internet üzerinden arkadaşlarla daha da zevkli oluyor. Bence araştırın.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.