Şimdi Ara

PS3'te Popüler Olmayan Fakat İyi Oyunlar ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unknown Realms Denilen oyunun içeriği nedir merak ettim ? Konusu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Buradaki oyunlarin cogu biliniyor, ismini hic ama hic duymadigimiz bir oyun yokmu? Hatunda ayni Jill.
     PS3'te Popüler Olmayan Fakat İyi Oyunlar ?

varmı sende varsa alıcıyım
  • Zack: Elimde ne yazikki yok Zack, Haci cok aradim bu oyunu ama Istanbulda hicbir yerde yoktu ne yazikki. Cok "seksi" bir oyuna benziyor ::)) @kryy22: Yok bu Folklore degil. Folklore ün sadece demosunu oynadim ama güzel oyundu. Sonucta oyunu yapan CAPON STüdyo ^^ Japan Studio nun yaptigi bir oyun hic kötü olurmu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Zack: Elimde ne yazikki yok Zack, Haci cok aradim bu oyunu ama Istanbulda hicbir yerde yoktu ne yazikki. Cok "seksi" bir oyuna benziyor ::)) @kryy22: Yok bu Folklore degil. Folklore ün sadece demosunu oynadim ama güzel oyundu. Sonucta oyunu yapan CAPON STüdyo ^^ Japan Studio nun yaptigi bir oyun hic kötü olurmu.

Hacı oyun Folklore merak etme burda varda keratalar 50 tl diyorlar
  • zack06: Haci gercekten bu oyun Folklore mü? Ee ama ben Folklore ün demosunu oynamistim bu oyunla hic benzemiyordu. Vay be demek ayni oyunlari sevmisim. Bu tipki ikiz hatunlara asik olmak gibiymis. ^^
  • RDR falan var listede yahu yuh diyorum.

Şahsi fikrim Darksiders'ın değeri bilinmedi, bilinemedi. Çok çok über bir oyun bence. Exc. değil tabii.
  • UNKWON REALİSM İ NERDE BULURUZ?
  • Malesef bu isimde bir oyun yok, 4 kere ismi değişti ve sonunda Folklore olarak piyasaya çıktı =)
  • Bu arada J-RPG seviyorsanız Eternal Sonata'yı deneyin, hikayesi oldukça güzel ve PS3'e özel bölümler de içeriyor.

PSN'de de sürüyle cevher var, Castle Crashers, Fancy Pants Adventures, Dead Nation, Joe Danger sizi uzun süre oyalayacak oyunlar.

Bir de birçok kişinin varlığından birhaber olduğu bir animasyon var, Uncharted: Eye of Indra. İlk oyunun öncesinde Drake'in çıktığı bir macerayı anlatıyor, çok ama çok keyifli.

Konuyu takip ediyorum, tavsiye edebileceğim sürüyle şey var, yavaş yavaş ama =)
  • LBP falan bilinen oyunlar,ama Vanquish'in hakkı gerçekten yendi.İşin garip yanı DH'de oyunun incelemesinde eksi yön olarak oyunda çok diyalog olması gösterilmiş,oyunculuk nereye gidiyor?
  • Beyler WET de fena degil. Bethesda Softworks imzali bir oyun

PS3'te Popüler Olmayan Fakat İyi Oyunlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 5 Mayıs 2011; 13:57:01 >
  • Demek oyunun adi degisip Folklore oldugu icin ben Istanbul da heryere "sizde Unknown realsm varmi?" dedigimde oyum saticisida "Yok" diyormus. Zamaninda bosu bosuna bu kadar arastirma yapmisim demek, megersem tam burnumun ucundaymis ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

Batman Arkham Asylum çok saran bir oyun değil ama bitirdim Sawa Gelince Çok Güzel Olduğunu Zannetmiyorum :S

bu yoruma yazarak cevap vermek istiyorum. haha arkham asylum sarmıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

quote:

Batman Arkham Asylum çok saran bir oyun değil ama bitirdim Sawa Gelince Çok Güzel Olduğunu Zannetmiyorum :S

bu yoruma yazarak cevap vermek istiyorum. haha arkham asylum sarmıyormuş

Arkadaşım Sanane Bana Göre Sarmıyor Ben O Kadar Karışık Oyun Sevmiyorum Ben Cod Tarzı Seviyorum Sanamı Soracam Neyi Sevip Neyi Semiyeceğimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duayen00 -- 5 Mayıs 2011; 17:34:39 >

• İyi derecede İngilizceniz yoksa oynamanızı tavsiye etmeyeceğim oyunlar listesinde Arkham Asylum =)

Call of Duty serisi ise 3 yaşından itibaren oynanabilen, tek düze, basit yapılı bir oyun, ailecek tavsiye ediyoruz.
  • Denemeyenler için overlord seriside güzel bir seçenek olabilir. Şehir halkı ve düşmanlarınızın üzerine onlarca minionu salmak çok zevkli ve eğlenceli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Call of Duty serisi ise 3 yaşından itibaren oynanabilen, tek düze, basit yapılı bir oyun, ailecek tavsiye ediyoruz.

Treyarch'ın yaptıkları için bu söze kesinlikle katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

UNKWON REALİSM İ NERDE BULURUZ?

ismini o şekilde ararsan anca japonyada bulursun ama Folklore olarak ararsan heryerde bulabilmen mümküm

Mediamarkt'ta bile var görüyorum sürekli 45 tl bişey
  • Kişisel Fantazik Düşüncelerinizi Kendinize Saklayın.
  • quote:

Kişisel Fantazik Düşüncelerinizi Kendinize Saklayın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.