Şimdi Ara

protein tozu ne kadar kullanılır.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
59.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • optimum nutrition whey protein aldım ne kadae kullanacağım bilen varmı?
    içinde ölçek de var

• gunde kilonun 2 kati protein alman gerekiyor.. ozellikle spor sonrasi ve dinlenme gunlerinde
  • Protein tozy sakın kullanma erkekliğin gider biraz arastırırsan görürsün protein tozları zararlı sperm sayısını azaltıyor sakın kullanmaOnun yerine bol bol süt iç
  • quote:

Orjinalden alıntı: __kartal__

Protein tozy sakın kullanma erkekliğin gider biraz arastırırsan görürsün protein tozları zararlı sperm sayısını azaltıyor sakın kullanmaOnun yerine bol bol süt iç

Cep telefonu kullanımıda azaltıyor.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 1 Kasım 2020; 23:9:18 >
  • Bol bol kullan daha çok büyürsün
  • çok kullan 1 kg yiyince hidrojen bağları etkileşime girip 8 kilo aldırıyomuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kilo'nun 1.5-2 kati Protein alman gerekiyor...
  • spordan sonra 1 ölçeği suyla iyice karıştır iç yeter
  • Bende kullanıorum şu an..marka açısından iyi bir tercih yapmışsınn.Eğer spora yeni başladıysan boş yere kullanma çünkü bizzat denedim gördüm..İlk 3 ay kullandm deli gibi sivilce çıktı ve kollarımda pek bi büyüme olmadı..Şimdi 1 aydır kullanıorum ve gerçekten gelişmeyi hissediorum...

Vücut ağırlıgının 1.5 yada 2 katı kdr protein alman gerekir günlük..Tabiki bunun tamamını protein tozundan karşılamak gibi bi düşüncen asla olmasın..Sonuçta whey protein asla etin içindeki komplex proteinin yerini tutmaz..toz proteinin kullanılma sebebi kana çabuk karışması,kullanımının kolay olması ve %90 oranında protein içermesidir..Ama tabi almazsan kas çıkmazmı,tabiki çıkar bu birazda bünye ile alakalı birşey..Sana verebileceğim tavsiyeler şunlar..Antremandan sonra vücut acil proteine ihtiyaç duydugundan su ile karıştırıp iç ,süt ile karıştırınca geç emilir..Vücut bir anda en fazla 30 gram protein sindirebilir..Bu yüzden bütün protein tozlarının içinden çıkan ölcek 30 gram civarındadır..Daha fazla alırsan ya yağlanma yapar yada aldıgı gibi geri atar o zamanda paralar boşa gider ve kaslar body yaparken deil dinlenirken gelişir..Sabah erken kalkınca ve gece yatmadan ölçeğin 3 te biri kadar al ama bu sefer sütle karıştır...

ayrıca google da arama yapıp bi kaç vücut geliştirme sitesi bulursan orda daha dogru ve profesyonel bilgiler bulabilirsin..bodyforumtr ve vucutcu iyi ve güvebilir iki site bu konuda

• quote:

Orjinalden alıntı: Chuey

kilo'nun 1.5-2 kati Protein alman gerekiyor...

Ben 50 kiloysam günde 75-100 kilo arasımı yemem gerekiyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

quote:

• quote:

quote:

Istersen ye. Ya demek istedigim mesela 50 Kilosun o zaman 75-100 Gram Protein alcan. Tabi hepsini toz ile karsilamak sacma. Süt falan ic...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuey -- 13 Mart 2008; 20:58:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klostrian

Bende kullanıorum şu an..marka açısından iyi bir tercih yapmışsınn.Eğer spora yeni başladıysan boş yere kullanma çünkü bizzat denedim gördüm..İlk 3 ay kullandm deli gibi sivilce çıktı ve kollarımda pek bi büyüme olmadı..Şimdi 1 aydır kullanıorum ve gerçekten gelişmeyi hissediorum...

pıp bi kaç vücut geliştirme sitesi bulursan orda daha dogru ve profesyonel bilgiler bulabilirsin..bodyforumtr ve vucutcu iyi ve güvebilir iki site bu konuda

öncelikle anlattıkların için teşekkürler

nasıl sivilce çıktı sende mi bu markadan kullandın ve günde ne kadar kullanmıştın?
  • antrenman gunleri antrenmandan once bir olcu ve antrenmandan sonra bir olcu alman gerekir.antrenmandan onceki olcuyu herhengi bir ogun arasında alabilirsin.bos gunlerinde de alabilirsin ama gunde sadece bir olcu olmak kaydı ile. eger almayacaksan yediğin yiyeceklerin besleyici olmasına dikkat et çünkü vücut dinlenme esnasında gelişir ve buyur.sahsen ben bos gunlerimde almıyorum ama yumurta, sut peynir ve et turevlerini de eksik etmiyorum. eger antrenmanın agır degilse cok fazla protein alman da sakıncalı olacaktır.
  • Ben Herbal Life'ın protein tozlarından kullanıyorum gayet memnunum valla.
  • quote:

quote:

• BIRAKIN TOZU MOZU ERZİNCAN TULUM PEYNİRİ

protein tozu ne kadar kullanılır.?
  • protein tozu felan hikaye
    ben herkül gibi adamım kas yaptıgım gün 1 lt süt 1 fincan pekmez 4 yumurta 100 gr peynir ve yarım kilo balık tüketirim
    protein tozu kulansam daha kara geçerdim galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klostrian

Bende kullanıorum şu an..marka açısından iyi bir tercih yapmışsınn.Eğer spora yeni başladıysan boş yere kullanma çünkü bizzat denedim gördüm..İlk 3 ay kullandm deli gibi sivilce çıktı ve kollarımda pek bi büyüme olmadı..Şimdi 1 aydır kullanıorum ve gerçekten gelişmeyi hissediorum...

Vücut ağırlıgının 1.5 yada 2 katı kdr protein alman gerekir günlük..Tabiki bunun tamamını protein tozundan karşılamak gibi bi düşüncen asla olmasın..Sonuçta whey protein asla etin içindeki komplex proteinin yerini tutmaz..toz proteinin kullanılma sebebi kana çabuk karışması,kullanımının kolay olması ve %90 oranında protein içermesidir..Ama tabi almazsan kas çıkmazmı,tabiki çıkar bu birazda bünye ile alakalı birşey..Sana verebileceğim tavsiyeler şunlar..Antremandan sonra vücut acil proteine ihtiyaç duydugundan su ile karıştırıp iç ,süt ile karıştırınca geç emilir..Vücut bir anda en fazla 30 gram protein sindirebilir..Bu yüzden bütün protein tozlarının içinden çıkan ölcek 30 gram civarındadır..Daha fazla alırsan ya yağlanma yapar yada aldıgı gibi geri atar o zamanda paralar boşa gider ve kaslar body yaparken deil dinlenirken gelişir..Sabah erken kalkınca ve gece yatmadan ölçeğin 3 te biri kadar al ama bu sefer sütle karıştır...

ayrıca google da arama yapıp bi kaç vücut geliştirme sitesi bulursan orda daha dogru ve profesyonel bilgiler bulabilirsin..bodyforumtr ve vucutcu iyi ve güvebilir iki site bu konuda

konuyu hortlatıyorum ama arkadaşın yazdığı her cümlenin altına imzamı atarım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.