Şimdi Ara

protein tozu ne kadar kullanılır.? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
59.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

protein tozu ne kadar kullanılır.?

• Benim kullandığım;
  • Ante öncesi ve sonrası 2 ölçeği aşma
  • valla onu bunu bilmem de, benim bir arkadaşım spora gidiyor.. adam 1 sene öncesine göre bariz bir gelişme gösterdi.. hap içiyor, bu tozu süte karıştırıp içiyor ne bileyim.. ama bayağa bayağa gelişme gösterdi.. benden sıska olan adam şimdi beni geçme aşamasında

ama ne olursa olsun, bence sağlıksız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leite

optimum nutrition whey protein aldım ne kadae kullanacağım bilen varmı?
    içinde ölçek de var

Kaç lira optide ?
  • Bende bugun aldım 7. ayımdayım aldığım ürün muscletech nitro-tech
    Piyasadaki en iyi ürün olduğu söyleniyor. 160 tlye aldım 4 lbs yi. Bu bitince optimumda denemek istiyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

Protein tozu kullanacağına günde 1 litre süt iç, sabah en az 2 yumurta ye bol bal falan filan akşamları et ye yanında salata da yap azıcık çalışsan bile body de çok yarar ;)

Hocam o dediklerinizi zaten yiyor,yemesi lazım daha doğrusu protein tozu destekleyici olarak gerekli.Yani en azından spordan önce ve sonrasında birer gün arayla kullanmasıda çok faydalı yas inşası için.
  • En iyi protein tozu optimum gold mu ?

Nitro Tech Hard Core varken ,yanına bile sokulamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverzz -- 23 Şubat 2012; 11:41:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverzz

En iyi protein tozu optimum gold mu ?

Nitro Tech Hard Core varken ,yanına bile sokulamaz

kesinlikle

• Multipower ve Optimum çok iyidir...

kilona göre hesaplamalısın ne kadar alıcağını 20-30-40 gram arası...
  • http://www.dermotv.com/protein-tozlari-ve-kullanimi.html Buradaki videoyu izleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.
  • beyler 2 kilo 300 gram lık protein tozu kaç gün gider?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simo Hayha

beyler 2 kilo 300 gram lık protein tozu kaç gün gider?

50-55 gün gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri Alço

quote:

Orjinalden alıntı: Chuey

kilo'nun 1.5-2 kati Protein alman gerekiyor...

Ben 50 kiloysam günde 75-100 kilo arasımı yemem gerekiyor ?

Efsaneler arasına girer bu
  • arkadaşlar diğer tüm besinler gibi protein tozu kullanımını da abartmamak lazım. Yani sırf protein tozu kullanılarak yada amino asitlerle sağlıklı bir gelişim beklemek yanlış. Gelişim için bir çok parametre var ama ben sadece protein tozu için fikir belirtmek istoyorum.
    Unutulmaması gereken bir şey var ki. Bunlar takviye ürünler yani vücuda alınan ekstra protein demektir. Siz normal yollarla beslenmeye protein için tavuk, kırmızı et, balık tüketmeye devam ederek bu supplement ürünleri takviye olarak almalısınız.
    Peki kullanmak gerekir mi ? şahsi görüşüm ve bilimsel verilerde gösteriyor evet gerekir.
    Bu ürünleri kullanmadan da bir gelişim tabi ki olacaktır ama bu bir yere kadar gelişir ve siz antrenman süresini uzatsanız da set sayılarını arttırsanız da daha fazlası olmaz.

Ben de yıllardır spor yapıyorum ve kullanıyorum sürekli de bu ürünlerden alıyorum. Bunun için siteleri dolaşıyorum ucuz ve kampanyalı ürünler araştırıyorum. Son bulduğum siteyi de siteyi de sizinle paylaşayım.
    Hediye tişört ve shaker da gönderiyorlar yeni kurulan bir site ama ürünleri orjinal ve gayette ilgililer telefonla 2 kez görüştüm.
    www.ekstraprotein.com/protein-tozu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asmin80 -- 20 Eylül 2014; 9:57:14 >

• Arkadaşlar merhaba 5 aydır spora gidiyorum ve düzgün kas oluşumu olmadı ve göbek çevrem hala daha yağlı boyum 1.87 kilom 73-75 arası değişiyor yaşım 18 protein tozu kulanmalımyım?
  • Tek geçerim , ben bunu kullanıyorum memnunum
    onceden optimum gold kullaniyordum fakat icerik olarwk bu fark atar
    http://www.bod****tr.com/threads/dymatize-iso-100.23092/
    (Bid****tr)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CastellonA -- 19 Nisan 2015; 9:25:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SRHTG

quote:

Orijinalden alıntı: Nuri Alço

quote:

Orjinalden alıntı: Chuey

kilo'nun 1.5-2 kati Protein alman gerekiyor...

Ben 50 kiloysam günde 75-100 kilo arasımı yemem gerekiyor ?

Efsaneler arasına girer bu

Haklısın hocam

• Uzun yıllar fitness ile ugraşan biri olarak tüm protein tozlarını kullanmış ve test etmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki , son aylarda kullandıgım en iyi protein tozu elite labs isoblend. Yüksek oranda protein seviyesinin yanında why protein oluşu bu ürüne extra bir artı kazandırıyor..Bcaa seviyeside oldukça iyi ve yogun aktivitelerde süreklilik saglıyor.Spora yeni başlayacak olan arkadaşlara tavsiye ederim

Elite labs isoblend ürününü incelemek ve satın almak için bakınızhttps://www.aloprotein.com/elite-labs-isoblend-isolate-protein

Ayrıca piyasada bulunan ve ürün incelemeleri sonucu test edilerek onay verilmiş protein tozu markaları ve ürün detayları için ise ayrıca bakınızhttp://www.vucutcu.com/en-iyi-5-protein-tozu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenko56 -- 5 Ocak 2016; 9:53:24 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.