Şimdi Ara

protein tozu kullanmak sivilce yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 yıldır vücut geliştirme sporuyla uğraşıyorum bugün hoca kenara çekti biraz konuştuk dedi sen benim eski öğrencilerimdensin ben koli koli protein tozu aldim % 30 indirimle sana 4.5 kilosunu 220 tl ye veririm dedi başkasına söyleme vs dedi kutularin üstünde nutrition yazıyordu dedi araştır bak bu fiyata bulamazsin dedi düşüncem dedim de Velhasıl kelam ben geçen sene roaccutane kullanmistim sivilce için şu an tek tük sivilce çıkıyor fakat protein tozunu kullanırsam sivilceler artar mı? Sizce almalimiyim protein tozunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ölçüsünden fazla alırsan özellikle sırtta sivilce yapar. idman sonrası 25 gr yani 1 ölçek alabilirsin. dandik markalardan alma b*kta çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CroxLine

Yaklaşık 1 yıldır vücut geliştirme sporuyla uğraşıyorum bugün hoca kenara çekti biraz konuştuk dedi sen benim eski öğrencilerimdensin ben koli koli protein tozu aldim % 30 indirimle sana 4.5 kilosunu 220 tl ye veririm dedi başkasına söyleme vs dedi kutularin üstünde nutrition yazıyordu dedi araştır bak bu fiyata bulamazsin dedi düşüncem dedim de Velhasıl kelam ben geçen sene roaccutane kullanmistim sivilce için şu an tek tük sivilce çıkıyor fakat protein tozunu kullanırsam sivilceler artar mı? Sizce almalimiyim protein tozunu

Arkadaşım doktora gitmişti doktor yapmayacağını söylemiş , daha çok sırtta omuzlarda çıkar akrdeşim sivilceler aşırı yüklenildiğinde bu yüzden içildiği zaman bolbol su tüketilmeli birde markasını tam söylermisin yada bi foto atarmısın merak ettim :)

• Nedense optimum bende sivilce yapmıştı. Musletech ve sytnrax kullandım onlar yapmadı. Bünyeden bünyeye değişir, yazdıklarımı yanlış anlama ürün iyidir kötüdür şeklinde yorumlama sakın. protein tozu kullanmama kararıma rağmen sırf meraktan 405 gr lık opitimum alıp kullanıp tekrar aynı problemi yapacak mı merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 19 Mart 2015; 1:20:50 >
  • ON, Dymatize değil de bende de Syntha sivilce yapmıştı. Sadece sivilce olsa yine iyi suyla karıştırmama rağmen sinsice gelen bir gaz da meydana çıktı. Ansızın yakalıyor meret Halbuki hayvan gibi 3-4 litre su içerim günde. Anlamadım gitti
  • Yarin spora gidersem ss atarım konuya :)

• "bugün hoca kenara çekti biraz konuştuk dedi sen benim eski öğrencilerimdensin ben koli koli protein tozu aldim % 30 indirimle sana 4.5 kilosunu 220 tl ye veririm dedi başkasına söyleme vs dedi kutularin üstünde nutrition yazıyordu dedi araştır bak bu fiyata bulamazsin dedi "

hoca olduğuna emin misin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CT Fletcher

"bugün hoca kenara çekti biraz konuştuk dedi sen benim eski öğrencilerimdensin ben koli koli protein tozu aldim % 30 indirimle sana 4.5 kilosunu 220 tl ye veririm dedi başkasına söyleme vs dedi kutularin üstünde nutrition yazıyordu dedi araştır bak bu fiyata bulamazsin dedi "

hoca olduğuna emin misin ?

aynı düşüncedeyim .

tozunda nitrofull oldugundan şüpheliyim .

eğer nitrofullse bizim salona 60 tan size verelim diyen adamlar 220 ye mi cıkartmışlar fiyatı :D
  • Beyler ben toz kullanmiyorum ama gogus eti felan yiyorum.
    Bu ara sirtimda sivilceler olmaya basladi bunla alakasi varmidir?

• Yok ya hoca öyle bi insan Degil

• Arkadaşlarwww.aloprotein.com açılışa özel tüm ürünlerde 20 TL indirim kuponu dağıtıyor

kupon kodu : alo20

tüm ürünlerde kullanılabilir

İstifade ediniz.
  • Hocam ürün bu
    http://www.nitrofullnutrition.com.tr/Full-Gainer-4530-Gr,PR-24.html orjinal sitesinde 300 lira gibi bi fiyat var hoca toptan aldığı için indirimli almış bana da 220 ye vericem dedi ama bu ürün hakkında hiçbir bilgim yok zaten şu an alacak param da yok

• quote:

Orijinalden alıntı: CroxLine

Hocam ürün bu
    http://www.nitrofullnutrition.com.tr/Full-Gainer-4530-Gr,PR-24.html orjinal sitesinde 300 lira gibi bi fiyat var hoca toptan aldığı için indirimli almış bana da 220 ye vericem dedi ama bu ürün hakkında hiçbir bilgim yok zaten şu an alacak param da yok

Kardeşim bu gainer kilo aldırıcı :) protein tozu değil k i:)

• Evet protein tozu alcaktim başta öyle konuştuk sonra bu daha iyi dendi o yüzden gainer da karar kıldıkta nasıl bi marka acaba işe yarar mı ?

• Alma..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.