Yüzbaşı
11 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 218 (Bu ay: 3)
Gönderileri
2-3 aydır foruma girdiğim yok acaba ne zaman 10. yılım doluyo diye düşündüm bakiyim dedim bugünmüş
Bu durumu çok sık yaşıyorum. EUW deki Turkish benim. Her gün 2-3 kişi tarafından ekleniyorum başlarda rahatsız oluyodum ama beni ekleyenler çok yalnız olduklarını türk bulamadıklarını söylüyolar. ben de beni ekleyenler için grup açtım. gruptakilerin ortak özelliği arama kısmına turkish yazıp beni eklemeleri. katılabilirsiniz. bu arada ismime 1500 lira teklif geldi ne kadar ciddiydi bilmiyorum.

ayrıca Turkish national team ve national team of turkey takımlarının kurucusu da benim bu takımın üyeleri sadece reelden arkadaşlarımdır alım yoktur. National team of greece' e freelancer gelebilirsiniz

fondaki klasik müziğin adı neydi hangi filmde çalıyodu intouchables diye hatırlıyorum bulamadım lütfen yardım edin
iyice kurumak takır takır olmak istiyorum son diyetimde 82 den 76 ya düştüm bir aydır muhafaza ediyorum 77 ye sabitledim kendimi

şimdi iki hafta finallerim var biter bitmez 21 gün çok sağlam diyet yapmayı planlıyorum savaş cebeci definasyon programı diye aratırsanız çıkar

üstteki fotoğraf geçen ayki diyetimden, alttakiyse kuru halim dün çektim önerilerinizi sorularınızı alabilirim

optimum bcaa aldım ilk kez toz aldım almayaydım almayın tablet alın nasıl bir koku nasıl bir tat anlatamam çikolatalı wheyle karıştırıyorum hala 5 gr tozun buram buram tadı kokusu geliyo
Arkadaşlar modem arayüzüne gelip gelişmiş kısmına giriyorum fakat QoS burada değil aradım taradım yok zayıfım biraz bu konuda yardımcı olabilir misiniz teşekkürler
bu ne rezilliktir 2. kadro bile ligde ilk 3 ü zorlayacakken türkiye kupası grup maçlarına hangi takımla çıkıcaz ayıp değil mi
foruma nolmuş böyle ya konu başlıklarına baktıkça sinirleniyorum. sinir krizi geçirmek istemiyorum 2.5 ay kalmış okulların açılmasına o zamana kadar beni çizin lütfen
iyi ki bi reklamları engelleyen programımız var. isteseniz kapatırdık. bilgisayarımı çökerttiniz yazıklar olsun. konu yanlış yerdeyse 15 gün ban yememek için bişeyler daha yazıyım da konu dışı formatına uygun olsun. kız arkadaşımla kavga ettik tipim nasıl nasıl kız arkadaş bulabilirim boyum iki santim daha uzar mı
çekemiyosanız araba bölümünde takılmayın arkadaş bu nedir ya herkes eksilenmiş

http://forum.donanimhaber.com/m_106120810/tm.htm
Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.361
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 98.417 (Bu ay: 288)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.241 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.